Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι μαζευονται ενα σωρο ειδικοι και ψηφιζουν την ταινια που τους αρεσε πιο πολυ .Αρα αυτο σημαινει οτι σε καποιους αρεσε.Για καποιο λογο την επελεξαν.Δεν ψηφιζουν οποια ταινια εχει πιο ομορφους ηθοποιους για να μου πεις ειναι ασχετο..

Για τα όσκαρ μιλάμε ακόμα;

Το Hurt Locker π.χ το πήρε πέρυσι επειδή ήταν πολύ ωραία ταινία και όχι επειδή την είχε σκηνοθετήσει γυναίκα και ήθελαν να βγάλουν τα σπασμένα; (και ποιανού γυναίκα μάλιστα).

Ποιος ορίζει τι είναι νορμαλ προσωπικότητα και τι όχι? Όποιος πήγε να πάρει το όσκαρ στέκει στα καλά του και όποιος δεν πήγε είναι για το ψυχιατρείο; Και επιπλέον τι λογική είναι αυτή; Ο Αλλεν δεν στέκει στα καλά του. Ο Άλλεν δεν πήγε να πάρει τα όσκαρ. Άρα τα όσκαρ αξίζουν.

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα προφανως οι μεγαλυτεροι που ψηφιζουν απο την ακαδημια δεν εκτιμησαν τα πρασινα ανθρωπακια του αβαταρ.Πολυς ανταγωνισμος περσι δεν υπηρχε..Βγηεκε το hurt locker .... happens.so what?

Οχι,αυτο που ειπα ειναι οτι επειδη τα σνομπαρε μια φορα ο υπερταλαντουχος Μαρλον Μπραντο δεν σημαινει οτι βραβευουν αταλαντους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Hurt Locker κατά τη γνώμη μου ήταν μετριότατη ταινία, αλλά βρέθηκε (την έβαλαν, τέλος πάντων) απέναντι στο ανεκδιήγητο Avatar και για λόγους πολιτικής βγήκε "καλύτερη ταινία της χρονιάς".

Κάποια στιγμή πρέπει να καθίσω να δω τη Μεξικάνικη που κάποιοι λένε ότι αντέγραψε ο Κυνόδοντας: απλά, με κούρασε τόσο η ταινία του Λάνθιμου, που δεν ξέρω αν θα αντέξω τη Μεξικάνικη (για την οποία έχω επίσης ακούσει ότι είναι πιο "σκληρή")

Δημοσ.

Το αβαταρ δεν υπηρχε περιπτωση να βγει απο οτι φανηκε.Δεν μπορεις να περιμενεις απο κοσμο που πολλοι ειναι μεγαλοι σε ηλικια να ψηφισει πρασινα ανθρωπακια.Σαν παιδικα θα τους φανηκαν.Ποιος θα ρβγαινε;<το precious η κανενα animation?Δυσκολο.Οπως ειπα ..happens..

Δημοσ.

Μ' αρέσει που βγαίνετε εντελώς οφ τόπικ, νιώθω ότι δεν είμαι ο μόνος ;)

Επίσης, μ' αρέσει που στο τόπικ για τον Κυνόδοντα συζητάτε για άλλα θέματα. Για προφανείς λόγους ;)

Υ.Γ. Θα μου πει κανένας γιατί ο μαραντόνας έφαγε μπαν; :devil:

Δημοσ.
Λίγο μετά τις 15.30 με την βοήθεια της Ακαδημίας (και εάν αντέξουν στη ζήτηση οι servers της υπηρεσίας Livestream) το CinemaNews.gr θα σας μεταφέρει στο Samuel Goldwyn Theater όπου ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου Tom Sherak και η ηθοποιός Mo'Nique θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες για την 83η Απονομή των Βραβείων Oscar.

Υποψηφιότητες Live

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει καλά; Για το Δημόπουλο το λες αυτό; Αυτός δεν είναι ο πρόεδρος του φεστιβάλ και της επιτροπής;

link

Μου δίνεται η εντύπωση ότι βλέπεις συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο κυνόδοντας δεν άρεσε στο κοινό, πράγμα όχι και τόσο παράλογο. Δεν σημαίνει ότι δεν τον προωθεί το 'κατεστημένο'. Δηλαδή εγώ δεν το βλέπω αυτό. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει.

Κατσε για να καταλαβω τι ακριβως παρεθεσες.Ενα λινκ για ενα μελος που ηταν κ στο Φεστιβαλ Θεσνικης.Δλδ πχ οτι ο προεδρος που τυχανει να ηταν κ στο Φεστιβαλ Θεσνικης αλλαζει τοσο τραγικα την συνθεση της νεοσυσταθυσας Ακαδημιας που τι?

Οχι,δεν βλεπω καμια συνωμοσια.Λεω το πολυ απλο οτι ο Κυνοδοντας πολυ δυσκολα θα εβλεπε διακριση στο Φεστιβαλ Θεσνικης,οπως επισης οτι επι Φεστιβαλ Θεσνικης ποτε μεσα στα τελευταια 35χρονια δεν φτασαμε τοσο κοντα στις υποψηφιοτητες Οσκαρ με ταινια που ειχαμε στειλει.Με λιγα λογια παροχημενες αντιληψεις περι τεχνης

Κοντος Ψαλμος λοιπον να δουμε εαν μπηκαμε στην 5αδα

Δημοσ.

Περασε στις 5 καλυτερες ο Κοινοδοντας αλλά αν εχει να αντιμετοπίσει το biutiful δεν του δίνω πολλες ελπίδες.

Δημοσ.

Οχι,δεν βλεπω καμια συνωμοσια.Λεω το πολυ απλο οτι ο Κυνοδοντας πολυ δυσκολα θα εβλεπε διακριση στο Φεστιβαλ Θεσνικης,οπως επισης οτι επι Φεστιβαλ Θεσνικης ποτε μεσα στα τελευταια 35χρονια δεν φτασαμε τοσο κοντα στις υποψηφιοτητες Οσκαρ με ταινια που ειχαμε στειλει.Με λιγα λογια παροχημενες αντιληψεις περι τεχνης

Ποσο πιο "παροχημενη αντιληψη της τεχνης" απο τη συσχετιση της με τα οσκαρ?

Αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει προσπαθησει αρκετος κοσμος να εξηγησει γιατι εχει αυτη τη λογικη απορια... οποτε απλα πεταω την ερωτηση μου σα κομητης και συνεχιζω να χαζο κοιταω παραληρηματα :rolleyes:

Δημοσ.

Κοντος Ψαλμος λοιπον να δουμε εαν μπηκαμε στην 5αδα

Μπήκατε, μπήκατε. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...