Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πιο πολύ θα χαρείς εσύ αν το πάρουμε παρά ο Λάνθιμος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πιο πολύ θα χαρείς εσύ αν το πάρουμε παρά ο Λάνθιμος. Νομιζω κατα βαθος ειμαι πολυ χαιρεκακος...Πιστευω πιο πολυ θα χαρω αν ΟΛΟ το καταστημενο της Ελλαδας θα αφριζει αν ο Λανθιμος βρισκεται LA με την κουστουμια του καθημενος στο Κodak και ειναι μεσα στις 5 υποψηφιες...αυτο κ μονο αρκει πιστευω για να φανει η αξια του ανεξαρτητου κινηματογραφου στην Ελλαδα. Επισης δεν μπορω παρα να μην επισημανω οτι εμεις εδω στο Ινσομνια εαν δεν κανω λαθος βγαλαμε τον Κυνοδοντα καπου στην 800η-900η θεση...Τι σου κανει η λογικη της αγελης. Ναι,θα το ευχαριστηθω ιδιαιτερα!!!
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω αν το πάρουμε ένα τρίτο και τελευταίο θέμα με τίτλο ''ΦΑΤΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ'' είναι απαραίτητο. Πότε είναι τα Όσκαρ αλήθεια;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω αν το πάρουμε ένα τρίτο και τελευταίο θέμα με τίτλο ''ΦΑΤΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ'' είναι απαραίτητο. Πότε είναι τα Όσκαρ αλήθεια; 27 Φλεβαρη λεει απο πανω.25 Γεναρη θα ξερουμε αν μπηκαμε 5αδα,οπως κ να εχει ομως το οτι ειμαστε στις 9 επικρατεστερες ειναι μεγαλο κατορθωμα ηδη απο μονο του.Απο το 1977 ειχαμε να φτασουμε τοσο κοντα...Δεν θα ειμαι ομως ηττοπαθεις κ θελω να ελπιζω οτι πλεον εφοσον φτασαμε ως εδω ειμαστε στα φαβορι μαζι με το Μεξικο... Οσο για την περιπτωση που το σηκωσει....Δεν θα θελατε να ξερατε τι εχω στο νου μου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Είναι αγέλη το insomnia, και δεν είναι αγέλη η Αμερικανική Ακαδημία... Nice.* Παρενθετικά, εγώ βλέπω το Oscar προς Μεξικό μεριά. (* εννοείται πως η Ακαδημία θα χαρακτηριστεί αγέλη αν δε βγάλει το Λάνθιμο)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Είναι αγέλη το insomnia, και δεν είναι αγέλη η Αμερικανική Ακαδημία... Nice.* Παρενθετικά, εγώ βλέπω το Oscar προς Μεξικό μεριά. (* εννοείται πως η Ακαδημία θα χαρακτηριστεί αγέλη αν δε βγάλει το Λάνθιμο) Παρενθετικα, εγω βλεπω οτι καμια αλλη ταινια απο την Ελλαδα απο εποχης που κ εσυ ησουν αγεννητος δεν ειχε φτασει τοσο κοντα στην διεκδικηση του θειου Οσκαρ.Παρακαλω οπως μιλαμε στον πληθυντικο ευγενειας για τον Κυνοδοντα εφ εξης
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αποφάσισε, από το 1977 ή από εποχή που ήμουν αγένητος; Φυσικά, δε ρωτάω τι σχέση έχει αυτό με την παρέμβασή μου, άλλο είπα εγώ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αποφάσισε, από το 1977 ή από εποχή που ήμουν αγένητος; Φυσικά, δε ρωτάω τι σχέση έχει αυτό με την παρέμβασή μου, άλλο είπα εγώ. Υποθετω οτι το 77 ησουν αγεννητος.Σε ειχα για 25αρη βαρεια βαρεια 30αρη.Παντως εγω ημουν αγεννητος οπως κ η πλειοψηφια των συμμετεχοντων στο νημα απο οτι καταλαβαινω. Με λιγα λογια GO DOGTOOTH!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Go go Gadget. Είτε κερδίσει, είτε όχι, μπράβο του που διακρίθηκε. Κι αν χάσει, δε θα είναι ο πρώτος που αδικήθηκε από την ακαδημία, κι αν κερδίσει δε θα είναι ο πρώτος που πήρε αγαλματάκι απέναντι σε πολύ αξιότερους ανθυποψηφίους.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και γενικότερα, όπως έχουμε ξαναπεί, σιγά την τιμή να πάρεις Όσκαρ. Σοβαρό βραβείο, τι να σου πω...
kk1991 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και γενικότερα, όπως έχουμε ξαναπεί, σιγά την τιμή να πάρεις Όσκαρ. Σοβαρό βραβείο, τι να σου πω... ε αν στο δωσουν γυρνα το πισω.......
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ε αν στο δωσουν γυρνα το πισω....... Υπάρχουν αρκετοί που το έκαναν πάντως. Πρόχειρα μου έρχεται ο Μάρλον Μπράντο που δεν πήγε να το πάρει γιατί διαμαρτυρόταν σε κάτι και ο Woody Allen που απλά το σνόμπαρε και έπαιζε με την ορχήστρα του τζαζ την βραδιά της απονομής. Τώρα, όταν είσαι του μετρίου, καλό είναι να σε βραβεύουν...
saya Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κανεις απο αυτους τους 2 δεν ειναι φυσιολογικη προσωπικοτητα.Ανεξαρτητως ταλεντου ηταν και οι 2 περιπτωσεις.Μην περιμενεις επομενως λογικες αντιδρασεις απο αυτους και σαφως δεν ειναι παραδειγματα λογικης συμπεριφορας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ε αν στο δωσουν γυρνα το πισω....... Στο υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να πάω να το πάρω. saya, φυσιολογικές προσωπικότητες είναι αυτές που κάνουν ότι τα υπόλοιπα πρόβατα, έτσι;
saya Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Φυσιολογικες προσωπικοτητες δεν ειναι οι εκκεντρικοι δημιουργοι η ηθοποιοι κυριως οι αυτοκαταστροφικοι η αυτοι που τα φτιαχνουν με την ανιληκη κορη της συντροφου τους.Γενικως το να εισαι κουκουρουκου ανεξαρτητως ταλεντου δεν ειναι φυσιολογικο.Τωρα αν θυμαμαι καλα ο Μπραντο δεν ειχε παραάβει ο ιδιος το οσκαρ ειχε στειλει μια ινδιανα να το παραλαβει για να διαμαρτυρηθει για την κακομεταχειριση τους πριν απο κατι χρονια ..οτι να ναι δλδ..και μαλλον αυτο σημαινει οτι δεν τα σνομπαρε ακριβως .Διαμαρτυρια ηταν.Τωρα ως προς τον αλεν ,δεν θες να ξερεις την γνωμη μου για το ποσο ειναι στα καλα του ,πιστεψε με. Οχι ,πως εχω προβλημα τους θεωρω και τους 2 πολυ ταλαντουχους αλλα μην μου τους αναφερεις ως παραδειγματα συμπεριφορας για το πως πρεπει να λειτουργουμε στα οσκαρ γτ λογικα δεν λες οτι ενεργησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.