Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολυ κουλτουρα ρε παιδι μου....Αραγε στο φεστιβαλ των Καννων τις βλεπουν τις ταινιες που βαθμολογουν ? Ειλικρινα αναρωτιεμαι...

Δημοσ.

Ναι, ήταν full "κουλτούρα", αλλά μια στο τόσο (για μένα) αξίζει.

Δες την σαν μια ανεξάρτητη παραγωγή σαν μια ταινία που θα σε ταρακουνήσει.

Η υπερβολή της ταινίας θέλει να πει κάτι :)

Δημοσ.

Εμ και γιατι να πας να δεις μια "Ελληνικη" ταινια με "υπερβολες" οταν δεκαδες παρομοιες εχουν βγει απο τον διεθνη κινηματογραφο εδω και πολλα χρονια ? Απλα για να πεις πως ηταν Made In Greece ? Προσωπικα θελω να σκεφτομαι τον Ελληνικο κινηματογραφο σαν κατι το κωμικο αφου μακραν οι κομωδιες ηταν και ειναι ακομα και τωρα το φορτε μας.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν πολύ καλή. Δεν ξέρω αν πρωτοτύπησε, ή αν υπήρχαν πολλές με παρόμοιο θέμα πάντως σκηνοθετικά και από θέμα τεχνικότητας ξέφευγε απο τα γνωστά ελληνικά δεδομένα. (Φυσικά βγάζω στην απ'έξω τον Χριστόφορο)

Δημοσ.
Εμ και γιατι να πας να δεις μια "Ελληνικη" ταινια με "υπερβολες" οταν δεκαδες παρομοιες εχουν βγει απο τον διεθνη κινηματογραφο εδω και πολλα χρονια ? Απλα για να πεις πως ηταν Made In Greece ? Προσωπικα θελω να σκεφτομαι τον Ελληνικο κινηματογραφο σαν κατι το κωμικο αφου μακραν οι κομωδιες ηταν και ειναι ακομα και τωρα το φορτε μας.

Δεν θα το έλεγα πως είναι ακόμα και τώρα το φόρτε μας οι κωμωδίες.

Δημοσ.

Αφήστε την να λέει. Εγώ γελάω πολύ όταν ακούω να βρίζουν σε ελληνική κωμωδία... Π.χ ''Άντε βρε μαλάκα''.. χαχαχαχα... Αχαχαχα... Μαλάκα... χααχα... Μα που το σκέφτηκαν? Χαχαχα...

ΕΔΙΤ: Τόση ώρα νόμιζα ότι μιλούσαμε στο ήδη υπάρχον θέμα και βλέπω τώρα έβδομο μήνυμα, και λέω τι έγινε ρε... Φυζικς, εδώ είσαι.

Δημοσ.
Δεν θα το έλεγα πως είναι ακόμα και τώρα το φόρτε μας οι κωμωδίες.

Δικιο εχεις απλα μερικες σειρες βγαζουν γελιο, πχ με τον μπεζο.

Ακομα και το I Love Karditsa ηταν καλουτσικο.

Σιγουρα ομως το Δραμα δεν ειναι το φορτε μας αν και το ζουμε καθημερινα.

Δημοσ.

Δεν είμαι φαν του ελληνικού σινεμά - ιδιαίτερα των κωμωδιών - παρόλα αυτά από τις ταινίες που είδα το χειμώνα, αυτές που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση ήταν και οι δύο ελληνικές. Αυτό και η Στρέλα. Πέρα από προκαταλήψεις με το ελληνικό σινεμά και τις δηθενιές που μπορεί να έχει κάποιος, η ταινία αξίζει τον κόπο και την μικρή ταλαιπωρία γιατί δεν είναι εύκολη. Είναι όμως πολύ καλοδουλεμένη και δεν έχει καμία σχέση με τις προχειρότητες που βγαίνουν συνήθως.

Δημοσ.

Συμφωνώ.Και σίγουρα δεν είναι εύκολη ταινία.Πάντως εγώ προσωπικά, αρκετή ώρα αφού την είδα συνέχισα να νιώθω το "πνίξιμο" που ένιωθα και όσο την έβλεπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...