Nik.K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως είδα καναδυο Εγω θα ελεγα απλα πως οι σοβαροι δεν ασχολουνται καν μαζι του
Nik.K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως είδα καναδυο Εγω θα ελεγα απλα πως οι σοβαροι δεν ασχολουνται καν μαζι του
Francisco Goya Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η δική μου γνώμη είναι ότι η σύγκριση είναι σοβαρή. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία που περιορίζουν την πιθανότητα τυχαίας κοινής έμπνευσης.
Francisco Goya Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η δική μου γνώμη είναι ότι η σύγκριση είναι σοβαρή. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία που περιορίζουν την πιθανότητα τυχαίας κοινής έμπνευσης.
yannis27gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα ελεγα απλα πως οι σοβαροι δεν ασχολουνται καν μαζι του Εγώ εννoούσα εμάς τους 2
klainmaingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ξεκινήσαμε με αφορμή το "μο$νι που έσβησε" να την δούμε.. Στο 10λεπτο κάπου οι ανοχές άρχισαν να μειώνονται... Τους κράτησα με το ζόρι και μετά άρχισε να έχει κάποιο ενδιαφέρον πέρα απο την παράνοια. Την είδαμε ευχάριστα αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 1ο τέταρτο του "τι πατάτα θεέ μου". Συνολικά με άφησε παγερά αδιάφορο και το μόνο ενδιαφέρον που βρήκα ήταν η παράνοια η οποία και με κράτησε, όπως και οι ερμηνείες που αποδείχτηκαν καλές στην τελική. Σεναριακά ήταν μια μεγάλη μπαρούφα απλά. Το θέμα είναι γνωστό. Αυτός μας έδειξε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας πρακτικής (που θέλεις ένα 10λεπτο να καταλάβεις αν δεν ξέρεις τι πραγματεύεται η ταινία) που και πάλι είναι γνωστά και δεδομένα. Ο τρόπος είχε ενδιαφέρον αλλα ήταν στα γνωστά αργά σαλιγκαρικά ελληνικά κουλτουροπρότυπα. Ωραία ταινία overall για διάφορους λόγους και φυσικά καλή προσπάθεια.. αλλα δεν την λές και απαύγασμα του κινηματογράφου.. Είχε το ενδιαφέρον της.. Αυτό.. Τέλος εκεί. Δεν βαθμολογώ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία ήταν τραγική, ή μια καλή τραγωδία.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Την είδα πριν κανα μήνα.. Πολύ αλληγορικό..Δεν ξέρω,αλλά με χαλάει πολύ,γιατί σώνει και καλά,να πρέπει να μπούμε σε τόση σκέψη;Θες να περάσεις κάτι πέρνα το,πιο απλά,άμα κιόλας το πιάνει ο άλλος από νωρίς κιόλας,μετά απλά περιμένεις το τέλος.Το τέλος;Η απόλυτη ξενέρα,αυτό και αν μου σπάει τα νεύρα...βλέπεις,βλέπεις,βλέπεις,και τσουπ τέλος,άκυρα. Προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο,όσο και αν ήθελα να μου αρέσει,έκατσα με όλη την καλή διάθεση να την δω,αλλά μπα..Βασικά δεν είδα κάτι πρωτότυπο,οπότε αδιάφορο.Αυτά. Λίγο που διάβασα τα σχόλια σας,όλοι σεις που δείχνετε μια κουλτούρα και καλά,ή καλά κάνετε..έχετε πέσει πάνω σε ένα-δύο άτομα που δεν συμφωνούν μαζί σας,και δεν τους άρεσε η ταινία.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Την είδα πριν κανα μήνα.. Πολύ αλληγορικό..Δεν ξέρω,αλλά με χαλάει πολύ,γιατί σώνει και καλά,να πρέπει να μπούμε σε τόση σκέψη;Θες να περάσεις κάτι πέρνα το,πιο απλά,άμα κιόλας το πιάνει ο άλλος από νωρίς κιόλας,μετά απλά περιμένεις το τέλος.Το τέλος;Η απόλυτη ξενέρα,αυτό και αν μου σπάει τα νεύρα...βλέπεις,βλέπεις,βλέπεις,και τσουπ τέλος,άκυρα. Προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο,όσο και αν ήθελα να μου αρέσει,έκατσα με όλη την καλή διάθεση να την δω,αλλά μπα..Βασικά δεν είδα κάτι πρωτότυπο,οπότε αδιάφορο.Αυτά. Λίγο που διάβασα τα σχόλια σας,όλοι σεις που δείχνετε μια κουλτούρα και καλά,ή καλά κάνετε..έχετε πέσει πάνω σε ένα-δύο άτομα που δεν συμφωνούν μαζί σας,και δεν τους άρεσε η ταινία.
saya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αμαν αυτο με την κουλτουρα πια ..Τι εννοεις κολτουρα;Το κουλτουρα εξαρταται απο το ατομο και απο τις ταινιες που βλεπει .Για εμενα η ταινια δεν ηταν καθολου κουλτουρα.Για καποιον που βλεπει αποκλειστικα ταινιες τυπου xmen και spiderman ε δεν θα του πεσει απλα κουλτουρα η ταινια βαρια και ασηκωτη θα του πεσει .. Απλα αν το παρουμε ετσι εσυ θα λες τους αλλους οτι τους αρεσουν οι ταινιες κουλτουρας ,αυτοι θα σου απαντανε οτι βλεπεις ταινιες επιφανιακες ,ακρη δεν θα βγει ,ειναι σιγουρο .Επομενως μην το πας εκει ..
saya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αμαν αυτο με την κουλτουρα πια ..Τι εννοεις κολτουρα;Το κουλτουρα εξαρταται απο το ατομο και απο τις ταινιες που βλεπει .Για εμενα η ταινια δεν ηταν καθολου κουλτουρα.Για καποιον που βλεπει αποκλειστικα ταινιες τυπου xmen και spiderman ε δεν θα του πεσει απλα κουλτουρα η ταινια βαρια και ασηκωτη θα του πεσει .. Απλα αν το παρουμε ετσι εσυ θα λες τους αλλους οτι τους αρεσουν οι ταινιες κουλτουρας ,αυτοι θα σου απαντανε οτι βλεπεις ταινιες επιφανιακες ,ακρη δεν θα βγει ,ειναι σιγουρο .Επομενως μην το πας εκει ..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κ εδω ενα ωραιο αποσπασμα για τον Κυνοδοντα.Κριτικες μια μετα την αλλη αποθεωνουν την ταινια....Οσκαρ,Οσκαρ εισαι εδω? http://incontention.com/2009/10/02/foreign-film-watch-dogtooth-and-the-milk-of-sorrow/ As we suspected, Greece (not nominated in the category since 1977) did indeed submit Yorgos Lanthiomos’s surreal family drama “Dogtooth,” which won the Un Certain Regard prize at Cannes, and recently played at Toronto. The film is gradually acquiring an ardent critical following, chief champion of which is James Rocchi, who suggests it is the year’s best so far: “Dogtooth” speaks to Greek history, to be sure, but it also works as a universal fable about the blunt mechanics — and bizarre appeal — of dictatorship … “Dogtooth” is funny and then terrifying and, somehow, both at the same time. Haunting, bold and truly cinematic in its ambitions, expressions and convictions, “Dogtooth” might be the best film I’ve seen all year — and, somehow, it got even deeper and more disturbing on the second viewing. ---------- Προσθήκη στις 15:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ---------- Κ αλλο ενα!!Τι λετε,Οσκαρακι δαγκωτο?:-D http://www.screendaily.com/news/europe/-dogtooth-enters-the-oscar-race-for-greece/5018794.article Dogtooth enters the Oscar race for Greece Giorgos Lanthimos’ Dogtooth (Kynodontas) will represent Greece in this year’s Foreign Language Academy Awards race. The film, awarded the Cannes 2009 Un Certain Regard Grand Prix, is represented world wide by French sales and production powerhouse MK2. Territories sold include the UK, where it was distributed by Verve bringing in 35,000 admissions; and the US, Netherlands and Spain. The selection marks a departure from previous traditional practices and represents a substantial boost to the credibility of the movement “filmmakers in the mist” of which Lanthimos forms part. Until last year, the film honoured at the State film awards was the one automatically entered into the Oscar race. This resulted into sometimes mediocre films in the running, because the State film awards are controlled by members of the film unions. That was one of the reasons of the boycott by the “film makers in the mist” movement last November against the State awards and the Thessaloniki International Film Festival (TIFF) lobbying for the creation of a new film law by the Culture Ministry. Following the creation by members of the movement and other not affiliated film makers of the Hellenic Film Academy (HFA), Dogtooth was the big winner of the HFA awards earlier this year. The Ministry established then an independent selection committee chaired by former TIFF director Michel Demopoulos, which selected Dogtooth. Though opting for an objective way of selection for the Oscar contention is considered to be a step into the right direction, the Ministry has yet to present the new film law to the embattled local film community
fearwhatnow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ^^ Τι οσκαρ φιλε μου??Ουτε στις υποψηφιοτητες δεν μπαινει.Εχεις δει το Aftershock?Καθε χρονο στελνει μια παπ**** η Ελλαδα για οσκαρ.Φετος ηταν σειρα του Λανθιμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.