yannis27gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα εγω λεω πως εκανες λαθος. Εδώ άλλοι λένε ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι αλληγορική, γροθιά στο κατεστημένο και στη φιλήσυχη κοινωνία κι άλλα τέτοια έμορφα, το δικό σου είναι πταίσμα
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τι σχεση εχουν αυτα που μολις εγραψες με του οτι εκανες λαθος και ειπες τον Λανθιμο, Ανθιμο; εκτος και αν ηθελες να πεις "δικο μου" αντι για "δικο σου".
yannis27gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δικό σου=δικιά σου άποψη ότι έκανα λάθος στο όνομα. Πράγματι έκανα λάθος το όνομα αλλά όχι εδώ, όταν πήγα να το γκουγκλάρω 2-3 μέρες πριν για να δω τι παίζει με τον Λάνθιμο κι έγραψα Άνθιμο και βγήκε αυτό το σαιτ με τα πάρτυ. Καθότι πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι για τα πανηγύρια (το πιστεύουν κι άλλοι προφανώς γι αυτό τη στέλνουν στα όσκαρ ) ε, έγινε ο συνειρμός και ο Λάνθιμος έγινε άνθιμος. Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά;
tsifotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ελα ρε σοβαρα τις βρισκεις κακασχημες; ειδικα η μαιρη τσωνη ειναι κοριτσαρα καλα η Παπουλια ποτε δεν λανσαριστηκε σαν γκομενα ουτως η αλλως. Το κακο ειναι οτι το σεναριο γραφτηκε στο ποδι, προσωπικα το βρισκω της πλακας. Το οτι βασιζεται σε αλλο εργο δεν αποτελει σε καμια περιπτωση προβλημα - κριμα η αλα φοιβος μη αναφορα αλλα αυτα γινονται στο σινεμα. η ταινια εχει ωραιο στορι και σκηνοθεσια αλλα κατα τ αλλα ΜΠΑΖΕΙ απο παντου (ερμηνειες, προσανατολισμο, διαλογους). Καλα οσο για τα οσκαρ γελαμε - δειτε τι βραβευεται ρε παιδια ειδικα στα οσκαρ. Το οτι κερδισε την θεση της ελληνικης συμμετοχης δεν λεει κατι. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κατι κατατιθεται ως υποψηφιοτητα. Μου θυμιζει ακυρα ρεπορταζ του τυπου "Μας εκανε εθνικα υπερηφανους η Ελενη Παπαριζου" οταν κερδισε στα MTV EUROPE AWARDS στην κατηγορια BEST GREEK ACT, λες και υπηρχε περιπτωση να πρωτος στην κατηγορια ελληνων να εβγαινε καποιος απο την Τανζανια τεσπα, αν ητανε 2004 θα ελεγα οτι θα το παιρνε η Ελλαδα - τωρα.... για διακριση αμα ψοφατε η εθνικα υπερηφανοι να περιμενετε σε 2-3 χρονια θα μας ερθει Νομπελ Οικονομικων (ποιος ειπε οτι οι Σκανδιναβοι δεν εχουνε χιουμορ
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν μαρεσουν.....Η εστω δεν ειναι ο τυπος μου
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μπηκα να διαβασω καμια γνωμη για την ταινια (την ειδα χτες) και διαπιστωσα οτι το θεμα ειναι κυριως ο Nik.K να ρωταει διαφορους αν εχουν σχεση με την παραγωγη της ταινιας και ο yannis27gr να εχει γραψει 300 φορες οτι τη σιχαθηκε. δικαιωμα σας παιδια, αλλα μονο συζητηση δε γινεται. φιλικα
Nik.K Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι και το μυνημα σου ειναι Τοσο επικοδομητικο που δεν λες την γνωμη σου αλλα παραπονιεσαι που αλλοι λενε την δικη τους........
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλα για την υποψηφιοτητα φετος μονο και μονο αν δει κανεις τι αριστουργημα στελνουν οι Κινεζοι (Aftershock)και τι οι Ελληνες θα χτυπιεται κατω απο τα γελια.
marantonis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλα για την υποψηφιοτητα φετος μονο και μονο αν δει κανεις τι αριστουργημα στελνουν οι Κινεζοι (Aftershock)και τι οι Ελληνες θα χτυπιεται κατω απο τα γελια. Ξερει κανεις απο που μπορουμε να δουμε τι ταινια εχει προταθει απο καθε χωρα (αναφερομαι μονο στο οσκαρ ξενογλωσσης προφανως);
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ξερει κανεις απο που μπορουμε να δουμε τι ταινια εχει προταθει απο καθε χωρα (αναφερομαι μονο στο οσκαρ ξενογλωσσης προφανως); http://cine.gr/article.asp?id=10289
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι και το μυνημα σου ειναι Τοσο επικοδομητικο που δεν λες την γνωμη σου αλλα παραπονιεσαι που αλλοι λενε την δικη τους........ δεν εχω σκοπο να πω τη γνωμη μου Νικ σε ενα τετοιο θεμα γιατι πολυ απλα βλεπω οτι δε γινεται συζητηση.
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ε όχι και 300. Υπερβάλλεις P.S. Είπα τη γνώμη μου την εξήγησα με επιχειρήματα πολλάκις. Το ότι επέμεινα, ναι οκ, το κάνω αυτό το ίδιο όμως και οι "αντίπαλοι" έτσι; Κι αυτό θεωρείται συζήτηση (τουλάχιστον για μένα). Δεν θα ήταν συζήτηση αν υπήρχε προσωπική επίθεση κι όχι επίθεση με επιχειρήματα (σωστά ή λάθος είναι προσωπικό ζήτημα) πάνω στην ίδια την ταινία. Σε ποιο σημείο αντιλήφθηκες, τουλάχιστον από μένα, να μη γίνεται συζήτηση;
marantonis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 http://cine.gr/article.asp?id=10289 Ευχαριστω. Εχει πολυ πραμα.
Mika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 . Σε ποιο σημείο αντιλήφθηκες, τουλάχιστον από μένα, να μη γίνεται συζήτηση; στο σημειο "εσας μπορει να σας εκπρσωπησει στα oscar, εμας οχι". το να λενε και οι μεν και οι δε συνεχως τη γνωμη τους δεν προσφερει κατι στην κουβεντα/δεν ειναι συζητηση.
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το να λες, ενίοτε με επιχειρήματα ενίοτε όχι, τη γνώμη σου δεν είναι συζήτηση; Γνώμη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.