saya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Nεο μελος στην κοινοτητα .Οχι ,ως εγγραφη .Oπως και να το κανουμε ,πρεπει να εχει δει καποιος την ταινια για να εχει αποψη.
bluesattack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κουραστικο καταντησε το θεμα ελαφρως..
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Nεο μελος στην κοινοτητα .Οχι ,ως εγγραφη .Oπως και να το κανουμε ,πρεπει να εχει δει καποιος την ταινια για να εχει αποψη. Οταν γραφτηκες δεν εγινες μελος της κοινοτητας ??? Οκ με μπερδεψες θελημενα αλλα οκ. Οπως λεει και ο BluesAttack βγηκαμε ελαφρως off, ο καθενας μπορει να βγαλει συμπερασματα, ας συνεχισουμε τωρα στον κυνοδοντα.
saya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ως τι θα συνεχισεις;Ως εκτιμητης της ταινιας που δεν την εχει δει;
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ας πουμε απλα πως εσυ συνεχιζεις οπως θελεις, εγω οπως θελω και ο καθενας οπως θελει, σε καλυψα ?
saya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει ,ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει .Δικαιωμα του ειναι .Και σαφως εγω μπορω να εχω την αποψη μου για το αν μπορεις να εκφερεις γνωμη οπως και εσυ βεβαια. Και σαφως και ειναι και κουραστικο και ανοητο γτ οταν καποιος δεν μπορει να απαντησει στο πως εκφερει αποψη χωρις να εχει ιδεα .Και το που στηριζεται και για ποιο λογο .Αρχιζει τα προσωπικα ασχετα μηπως και σωθει απο την κατασταση .Τελος παντων/
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως 32 σελιδες μου φαινονται παααρα πολλες για μια τοσο μετρια ταινια.Δικαιολογημενος βεβαια ο ντορος λογω και του θεματος της, δεχομαι οτι για ελληνικη παραγωγη ξεπερναει κατα πολυ τις υπολοιπες ελληνικες αθλιοτητες που βγαινουν καθε χρονο, αλλα δεν παυει να ειναι μια μετρια ταινια σε ολους τους τομεις σαφως εμπνευσμενη(?) απο μια ξεχασμενη της δεκατιας του '70.Συγγνωμη κιολας αλλα οταν υπαρχουν ταινιες σαν το Mr.Nobody ειναι λιγο υπερβολικο να λεμε οτι ο Κυνοδοντας ηταν αριστουργημα ή καλη ταινια. ---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ---------- Ως τι θα συνεχισεις;Ως εκτιμητης της ταινιας που δεν την εχει δει; Τωρα το εχ***ες το θεμα.Αφου βλεπεις οτι θελει να ριξει τους τονους με το τελευταιο του post, γιατι το ξεχειλωνεις το πραγμα?
saya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Να ριξει τους τονους που σηκωνει μονο αυτος;Γτ εγω δεν του επιτεθηκα.
Timour21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα Timour εσυ οπου και να γραψω ερχεσαι να μου την πεις και να κερδισεις εντυπωσεις, δεν μου κανει εντυπωση. Εμένα απο την άλλη δεν μου κάνει εντύπωση που σε ΚΑΘΕ θέμα που συμμετέχεις κάνεις την συζήτηση καράβι... Και να είχες και κάποια άποψη να πεις να πάει στο διάολο, χωρίς να έχεις δει την ταινία (μην ξαναπείς οτι την είδες χ3 και παπαρίες γιατί θα κατουρηθώ στα γέλια) γράφεις και γράφεις χωρίς να λες τίποτα (ή μάλλον ξέρεις τι λες...). Υπάρχουν και άλλα άτομα στο τόπικ που δεν τους άρεσε η ταινία (και γιατί όχι εξάλλου - γούστα είναι αυτά) αλλά τουλάχιστον τεκμηριώνουν (ή το προσπαθούν) την άποψή τους. Η δική σου άποψη μπάζει απο παντού. Διάβασε το τόπικ απο την αρχή, δες που επεμβαίνεις για πρώτη φορά (χωρίς να έχεις δει την ταινία-επαναλαμβάνω) ποια είναι η πρώτη "άποψή" σου, και πως μετά απο κάποιες σελίδες αρχίζεις και αλλάζεις το τροπάριο (είναι αντιγραφή κλπ) αντιγράφοντας άλλους με τις ίδιες ενστάσεις (οι οποίοι όμως ΕΧΟΥΝ δει την ταινία, και την μία και την άλλη). Και για να επικεντρωθούμε αν θες στις αντιγραφές, το last man standing γνωρίζεις οτι είναι αντιγραφή του Yojimbo? (αντιγραφή με τα δικά σου δεδομένα βέβαια, εγώ το λέω προσαρμογή ενός ιαπωνικού φιλμ , στα δυτικά πρότυπα/βιώματα/εμπειρίες). Άσε δε που εδώ Εδω εχουμε το σπιτι, τον ψυχακια πατερα, την αβουλη/απαθη μητερα, τα παιδια, το κλεισιμο τους στο σπιτι, τους τροπους εκφοβισμου, τις συμπεριφορες και και και και και η λιστα συνεχιζεται. Κάποιος που δεν έχει διαβάσει προηγούμενα μυνήματα θα μπορούσε κάλιστα να υποθέσει οτι μιλάς για το The Shining (κλέφταρος και ο κιούμπρικ). Έχω πραγματικά άπειρα παραδείγματα ταινιών, που αποτέλεσαν έμπνευση για άλλες. Λοιπόν? τι έγινε? Τις κάνει λιγότερο καλές?
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανως δεν εχεις διαβασει την αποψη μου περι αντιγραφων σε αλλες ταινιες, διαβασε περι τα 10 ποστ πισω και θα σου απαντηθουν τα ερωτηματα σου. Και χ3 ειδα την μεξικανικη ταινια, ναι ξερεις υπαρχει αυτη η επιλογη σε πολλα player, εσυ απο την αλλη ειμαι σιγουρος πως δεν την εχεις δει. Οσο για τον κυνοδοντα τον ειδα κανονικα και μονο γελιο μου εβγαλε. Αλλα απορω που το συνεχιζουμε, λες Troll Troll Troll αλλα εισαι απειρως πολλες φορες χειροτερος.
Timour21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και χ3 ειδα την μεξικανικη ταινια, ναι ξερεις υπαρχει αυτη η επιλογη σε πολλα player, εσυ απο την αλλη ειμαι σιγουρος πως δεν την εχεις δει. Οσο για τον κυνοδοντα τον ειδα κανονικα και μονο γελιο μου εβγαλε. Να υποθέσω οτι και την μουσική χ3 την ακούς έ? Μια ταινία έχει αρχή-μέση-τέλος. Για να έχεις άποψη γι'αυτή πρέπει λοιπόν να την δεις απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ούτε τρέιλερς ούτε τίποτα. Την ταινία. Με εκνευρίζει ακόμα που τα κανάλια της τηλεόρασης δεν δείχνουν τα credits στο τέλος (όπως κάνουν στην Αγγλία πχ ή η NOVA). Όταν λοιπόν δεν έχεις δει όπως πρέπει μια ταινία, οχι δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη γι'αυτήν, όπως δεν θα (έπρεπε να) είχες αν άκουγες την μισή ενάτη του μπετόβεν, ή αν έβλεπες τον μισό πίνακα της μόνα λίζα. Καλά κάνεις που είσαι σίγουρος πως δεν την έχω δει, γιατί εγώ πράγματι δεν την έχω δει, γι'αυτό εξάλλου δεν θα διαβάσεις πουθενά κάποιον δικό μου σχολιασμό επάνω στην ταινία(ες). Εσύ όμως εδώ Πολυ κουλτουρα ρε παιδι μου....Αραγε στο φεστιβαλ των Καννων τις βλεπουν τις ταινιες που βαθμολογουν ? Ειλικρινα αναρωτιεμαι... είναι ξεκάθαρο οτι δεν έχεις δει καμία απο τις 2, απλά κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά, να τρολιάζεις και να πηδάς τα τόπικ, χωρίς να προσθέτεις κάτι επικοδομητικό στην συζήτηση.
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Που κολαει η μουσικη ? Δεν την ειδα χ3 για να ακουσω την μουσικη και τους διαλογους αλλα τις σκηνες και τους χαρακτηρες, μονο αυτο με ενοιαξε εφοσον ηθελα να δω τις ομοιοτητες με τον κυνοδοντα. Τωρα η κανεις πως δεν καταλαβαινεις η για μια ακομη φορα λες λες λες λες απλα για να κερδισεις εντυπωσεις. Οσο για το επικοδομητικο η γνωμη του καθενος ειναι που μετραει, επικοδομητικη η μη, ειδικα σε αυτο το θεμα τι επικοδομητικο θελεις ? Δεν συζηταμε τι θα επρεπε να διορθωσει ο Λανθιμος λες και θα το κανει, αποψεις ανταλλασουμε. Οσο για το τρολιαρισμα αστο, οπως ειπα εισαι σαφως χειροτερος, απλα απο γνωθης αυτον δεν τα πας καλα.
Timour21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Που κολαει η μουσικη ? Δεν την ειδα χ3 για να ακουσω την μουσικη και τους διαλογους αλλα τις σκηνες και τους χαρακτηρες, μονο αυτο με ενοιαξε εφοσον ηθελα να δω τις ομοιοτητες με τον κυνοδοντα. Τωρα η κανεις πως δεν καταλαβαινεις η για μια ακομη φορα λες λες λες λες απλα για να κερδισεις εντυπωσεις. Οσο για το επικοδομητικο η γνωμη του καθενος ειναι που μετραει, επικοδομητικη η μη, ειδικα σε αυτο το θεμα τι επικοδομητικο θελεις ? Δεν συζηταμε τι θα επρεπε να διορθωσει ο Λανθιμος λες και θα το κανει, αποψεις ανταλλασουμε. Οσο για το τρολιαρισμα αστο, οπως ειπα εισαι σαφως χειροτερος, απλα απο γνωθης αυτον δεν τα πας καλα. Και τα cd players έχουν χ3 (και χ32 άμα λάχει) αλλά δεν σημαίνει οτι οταν θα βάλω το δισκάκι να παίξει οτι θα το ακούσω σε fast forward , το ίδιο και για μία ταινία. Αυτό λέω αλλά έχεις περιορισμένη αντίληψη και δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφουν. Ελπίζω να το κατάλαβες τώρα τουλάχιστον.... Επίσης μάθε σε παρακαλώ ελληνικά για να μην βιάζεις τις λέξεις.... γνώθης αυτόν δεν υπάρχει, είναι λάθος όπως και το γρόθις σε αυτόν, κατάλαβες? Ξεκίνα με τα βασικα και συνεχίζεις...
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα οκ talk to the hand οπως λενε και οι ξενοι, αρκετα ασχοληθηκα με τους παραλογισμους σου.
disqualified Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι λιγο υπερβολικο να λεμε οτι ο Κυνοδοντας ηταν αριστουργημα ή καλη ταινια. αν εμενες στο αριστουργημα καλως. Αλλα καλη ταινια σιγουρα εχει καποιος καθε δικαιωμα να την πει και δεν ειναι καθολου υπερβολικο πιστευω. Και παλι παιδια επειδη μας αρεσει μια ταινια περισσοτερο δε σημαινει οτι πρεπει να απαξιωθει μια αλλη. Σαφως καποιος αλλος μπορει να πει το ιδιο και για την ταινια που αναφερεις ετσι δεν ειναι; Ας αποφυγουμε αυτου του ειδους τις συγκρισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.