Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ο μπαμπας της μεξικανικης μαλλον λαμογιο ηταν που εκμεταλευεται την οικογενεια του για να βγαλει λεφτα και οχι ψυχακιας .Εγω δεν τον ειδα να κανει τπτ τρελο.Η μανα στην μεξικανικη μονο υποτακτικη δεν μου φανηκε .Μαλλον το υποστηριζε.Δεν την εχεις δει ουτε χ3 ουτε επι χ4 .Τοαποκλειω .

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα να βλεπω Remake ταινιες τυπου ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ, γιατι ? Γιατι δεν με νοιαζει, θελω απλα να περναει καλα η ωρα μου και ως εκει. Οταν ομως κατι αντιπροσωπευει την Ελλαδα σαν Ελληνας εχω υποχρεωση να με ενδιαφερει. Ετσι λοιπον αντιθετα με οσους υπερασπιζεστε τον Κυνοδοντα εγω δεν μπορω να αγνοησω ουτε τις Παρα Πολλες ομοιοτητες με την Μεξικανικη ταινια πραγμα που το καθιστα σιγουρο πως ο Λανθιμος ηθελε απλα να κανει κατι ιδιο επειδη του αρεσε (και σιγουρα δεν ειχε σκεφτει πως θα το παρει πρεφα ο κοσμος) αλλα ουτε και τις τραγικες υποκριτικες δυνατοτητες του καστ και ουτε το "αστειο" υφος που εχει δωσει σε πολλα σημεια στην ταινια. Με λιγα λογια ΔΕΝ πιστευω πως θα επρεπε κατι τετοιο να μας αντιπροσωπευσει στα ΟΣΚΑΡ. ΑΝ ομως γινει να εισαστε σιγουροι πως ο κοσμος θα μιλαει περισσοτερο για το απο που πηρε την ιδεα ο Λανθιμος τωρα που βγηκε στην φορα και οχι για τον κυνοδοντα.

Αβουλη = Δεν εκανε τπτ για να αλλαξει την γραμμη του πατερα και στις δυο ταινιες, που κολαει το υποτακτικη ?

Δημοσ.

Καλα, δεν δινω σημασια στην γνωμη καποιου/ας που εχει ποσταρει 14 φορες και που και οι 14 ειναι εντελως τυχαια σε αυτο το θεμα :)

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι οτι κακως στελνουν αυτη την ταινια.Εχω δει και την Μεξικανικη, εχω πει την γνωμη μου στις αρχες του τοπικ, η ταινια δεν θα μπει στις υποψηφιοτητες διοτι ειναι γνωστη η υπαρξη της παλιας ταινιας.Εχω πει οτι σαφως δεν ειναι ολοιδιες αλλα οι ομοιοτητες ειναι ολοφανερες.Με λιγα λογια η Αμερικανοι θα την αποκλεισουν.

Δημοσ.

Ουτε εγω δινω σημασια σε καποιο ατομο που λεει ψεμματα συστηματικα.Και πιανεται και ολη την ωρα .Λες να μην θυμαμαι που εχω γραψει;Για ξανακοιτα;Εσυ τι λογο εχδεις ναν κακολογεις την ταινια;Που ξερουμε οτι δεν εισαι καποιος συναδελφοςπου θες να τον θαψεις;

Δημοσ.

Ναι συγνωμη απο τα 15 που εχεις τωρα εχεις γραψει αλλα 2....Το 1 παλι σε θεμα ταινιας....Και το αλλο οκ ασχετο......

Με λιγα λογια το 95% των μυνηματων σου ειναι σε αυτο το θεμα....Και μην λες συναδελφος γιατι μαλλον καρφωνεσαι..........

Τωρα για το ποιος λεει ψεματα αστο, κανει λιγο μπαμ το οτι περιμενες αυτη την χρονικη περιοδο μετα την ελευση του κυνοδοντα για να αρχισεις να γραφεις συστηματικα, ασχετα με το ποτε εκανες το account ;)

Δημοσ.

Για ξανακοιτα καλυτερα.Ποτε ειναι τα μηνυματα;Μηπως εχω να μπω στο σαιτ καιρο και ξαναμπηκα τωρα;Βαζω στοιχημα οτι εισαι συναδελφος του .Αλλο λογο δεν μπορεις να εχεις να θαβεις ετσι..Και αν εισαι καποιος που γραφεις σεναρια μεταξυ μας ..Αστε δεν εισαι και πολυ ευφανταστος΄.

Δημοσ.

Τωρα εβαλες του συναδελφος ΤΟΥ..........Μαθαινεις βλεπω ;)

Αλλα οχι, καμια επαφη δεν εχω με τον χωρο, το ξερουν οι περισσοτεροι εδω μεσα......Οποτε ακυρο/η σε βρισκω.

Δημοσ.

Εγω μπορω να αποδειξω οτι ειμαι ασχετο ατομο γτ ειμαι και αλλου και εκει με εχουν δει ..Και ουδεμια σχεση.Εσυ;Δεν θα πιανομουν τοσο ευκολα..

Δημοσ.

Οπως σου ειπα, αποδεδειγμενα το ξερουν πολλοι απο εδω μεσα :)

Οσο για σενα, ειναι καπως περιεργο οπως ειπα πως το 95% των μυνηματων σου ( και ακομα περισσοτερο ) να ειναι σε αυτο το θεμα.

Δεν υπαρχει αντιμαχια, απλα διαφορα αποψεων.

Δημοσ.

Ειμαι νεο μελος εδω αρα δεν προλαβα να γραψω αλλα .ξεφτερι μου.ε ,μπορει να εχεις κομπλεξ γενικα.Για να τελειωνουμε το συμοερασμα ειναι ενα η μαλλον 2 .Η γνωμη σου δεν μετραει .Εισαι τοσο ισχυρογνωμον που για να επιβαλεις την γνωμη σου δεν δισταζεις να εκτεθεις.

Δημοσ.
Ειμαι νεο μελος εδω αρα δεν προλαβα να γραψω αλλα .ξεφτερι μου.ε ,μπορει να εχεις κομπλεξ γενικα.Για να τελειωνουμε το συμοερασμα ειναι ενα η μαλλον 2 .Η γνωμη σου δεν μετραει .Εισαι τοσο ισχυρογνωμον που για να επιβαλεις την γνωμη σου δεν δισταζεις να εκτεθεις.

Σταμάτα να ταίζεις το τρολ, δεν έχει νόημα....

Δημοσ.

Καλα Timour εσυ οπου και να γραψω ερχεσαι να μου την πεις και να κερδισεις εντυπωσεις, δεν μου κανει εντυπωση.

Οσο για το αλλο....Νεο μελος απο το 2007 που δεν προλαβες να γραψεις ?

Οκ, ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...