Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα μην το λες.το προμοτιον μεσω κοινωνικων δικτυων ειναι κατι που εφαρμοζεται εδω και χρονια.

Σίγουρος;

Απο τοτε που γεννηθηκα.

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι πραμα να με ρωταγες;

KilliK εχεις καποια σχεση με την παραγωγη της ταινιας;

Ε καλα ιεροσυλια......Αναρωτιεμαι τι συγκρινεις......

Δε συγκρίνω τις ταινίες.

Δημοσ.

Μα το Avatar δεν θα ειχε ποτε αναγκη απο τετοιο Promotion....Το περιμενε πως και πως ολη η υδρογειος, μιλαμε για μια ταινια εκατονταδων εκκατομυριων με τα τελευταιας τεχνολογιας εφε.....Γιατι να μπει καν καποιος στον κοπο να κανει Promotion μεσω κοινωνικων δικτυων ?

Αυτο εννοω οταν λεω τι συγκρινεις....

Δημοσ.

Την συγκεκριμενη ερωτηση μου την εχουν κανει και σε αυτο το φορουμ και σε αλλο.

Βλεπεις τελικα που δεν ειναι και τοσο foul η ερωτηση που εκανα; ;)

Δημοσ.
Μα το Avatar δεν θα ειχε ποτε αναγκη απο τετοιο Promotion....Το περιμενε πως και πως ολη η υδρογειος, μιλαμε για μια ταινια εκατονταδων εκκατομυριων με τα τελευταιας τεχνολογιας εφε.....Γιατι να μπει καν καποιος στον κοπο να κανει Promotion μεσω κοινωνικων δικτυων ?

Αυτο εννοω οταν λεω τι συγκρινεις....

Αναφέρομαι καθαρά σε posts χρηστών, όχι σε καμπάνιες promotion κλπ.

Την συγκεκριμενη ερωτηση μου την εχουν κανει και σε αυτο το φορουμ και σε αλλο.

Βλεπεις τελικα που δεν ειναι και τοσο foul η ερωτηση που εκανα; ;)

Ε, όταν φαίνεται να κάνεις πάνω κάτω το ίδιο με τη Χ ταινία, το να αναρωτιέσαι αν ο άλλος κάνει το ίδιο με τη Ψ ταινία είναι φάουλ. Λιγουλάκι.

Δημοσ.

Παντως δεν εχω δει τον Killik ουτε να ποσταρει μονο σε αυτο το θεμα ουτε να λεει ποτε για το Avatar πως θα σαρωσει τα βραβεια κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ........Εδω μεσα μερικοι εχουν φτασει σε σημειο φανατισμου και αυτο ειναι το περιεργο........

Δημοσ.

Παιδια,πρεπει να το παραδεχτω...ειμαι ο Λανθιμος.Τι κανετε ολοι?Ολα καλα?

Για πειτε τελικα το Οσκαρ ειναι δικο μας?Σας αρεσε η σκηνοθεσια μου?

Δεν ειναι πραγματικα απιστευτο που η Ελλαδα παιζει να ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ στην οποια καποιος φαν αν πει κατι καλο για μια ταινια ειναι αμεσως βαλτος κ πρεπει να δικαιολογητε σε αλλους ανωνυμους χρηστες? Γουσταρω λεμε!!!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δεν ειπες απλα κατι καλο οπως καποιοι αλλοι που την ειδαν, εσυ επεσες με τα μουτρα στο οτι το Οσκαρ το εχει σιγουρο κτλ κτλ κτλ κτλ.......Απλα ειναι παραξενος τοσος φανατισμος ειδικα για μια τετοια ταινια δεν νομιζεις ?

Δημοσ.
Το θεμα ειναι πως δεν ειπες απλα κατι καλο οπως καποιοι αλλοι που την ειδαν, εσυ επεσες με τα μουτρα στο οτι το Οσκαρ το εχει σιγουρο κτλ κτλ κτλ κτλ.......Απλα ειναι παραξενος τοσος φανατισμος ειδικα για μια τετοια ταινια δεν νομιζεις ?

σιγα τον φανατισμο να πω την γνωμη μου!Ελεος

Δημοσ.

Ενταξει οπως το δει ο καθενας. Εμενα παντως ολο αυτο για τα Οσκαρ κτλ κτλ κτλ μου φανηκε σαν υπερβολη αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.
Παιδια,πρεπει να το παραδεχτω...ειμαι ο Λανθιμος.Τι κανετε ολοι?Ολα καλα?

Για πειτε τελικα το Οσκαρ ειναι δικο μας?Σας αρεσε η σκηνοθεσια μου?

Δεν ειναι πραγματικα απιστευτο που η Ελλαδα παιζει να ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ στην οποια καποιος φαν αν πει κατι καλο για μια ταινια ειναι αμεσως βαλτος κ πρεπει να δικαιολογητε σε αλλους ανωνυμους χρηστες? Γουσταρω λεμε!!!

:lol::lol:

Ενταξει παιδια ας προχωρησουμε. :-):Μπορει καποιος να γραφει ενθαρρυντικα σχολια , αρνητικα σχολια, να αναθεωρει αποψεις , να αναζωπυρωνει ενα θεμα κλπ.Ολα μπορουν να ειναι καπως,ακομα και τα πιο αφελη σχολια.Ακομα και η αρνητικη ..διαφημιση :devil:

Μα και σε βρε Τοξοβολε , δεν μπορουσες να εισαι λιγο πιο μετρημενος .Πχ' θα ηταν μεγαλη μου επιθυμια να παρει ο Κυνοδοντας το Οσκαρ'.Οχι , βουρ παμε για Οσκαρ :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...