Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω θα πω το εξης...Οσο κερδισει ο Κυνοδοντας στα ΟΣΚΑΡ αλλο τοσο θα κερδισει η Σερβικης παραγωγης ταινια με τον βιασμο του μωρου......Ειδικα αν το ολο θεμα ειναι το να προκαλεσει ασε εκει οι Σερβοι το εχουν στο τσεπακι τους......Αυτα.... κ εγω εχω να πω....and the Oscar goes to ''Dogtooth'' ---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ---------- παιδια εδω γινεται συζητηση απο την imdb για το εαν καταφερει να αποσπασει το Οσκαρ ο Κυνοδοντας http://www.imdb.com/title/tt1379182/board/nest/171142848 ας μπουμε να προμοταρουμε οσοι το λατρεψαμε!!!
bluesattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ωΜην κοιτας την ταινια υπο αυτο το πρισμα. Το πριν ή το μετα ως γεγονοτα δεν εξεταζονται εδω. Πιο πολυ ερευναται για παραδειγμα η δυναμικη της οικογενειας δω σμενη με υπερβολικο και σουρεαλιστικο τροπο. Κοιτα , ειναι απο τις ταινιες που ο καθενας μπορει να δωσει η να φανταστει τις δικες του ερμηνειες. Σιγουρα πχ η σκηνη με τους γονεις να κανουν σεξ με τα ακουστικα , θα μπορουσε να ερμηνευτει ποικιλοτροπως .Οπως θα μπορουσε να συζητηθει αν τελικα βγαινει απο το αυτοκινητο-αν θα κανει το μεγαλο βημα- η κοπελα (κοινωνια). Η μπορουμε να μιλησουμε για την την σεκιουριτα που μενει μονη αλλα με τους γονεις της στον παραπανω οροφο και την συμπεριφορα αυτης .Η γιατι μιλανε , και οι υπολοιποι (εκτος οικογενειας ) σαν ρομποτ σχεδον, αψυχα.Το αιμομικτικο στοιχειο που ανεφερες.Κλπ,κλπ.Και σταματημο δεν εχει.Ερευνα οπως λες χωρις πορισμα δεν μου αρκει Επιμενω σε αυτα που ειπα πριν..Η μπορει εγω να μην το διεκρινα.Εξαλλου ειναι αδυνατον να δουμε ολοι ολες τις ταινιες υπο το ιδιο πρισμα η να ζηταμε τα ιδια πραγματα απο αυτες.Ο Στεργιογλου ηταν φοβερη επιλογη για αυτον τον ρολο
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ερευνα οπως λες χωρις πορισμα δεν μου αρκει To πορισμα βρισκεται ενσωματωμενο μεσα στην ταινια. Εσυ ο ιδιος εχεις αναφερει κομματια του Καληνυχτα παιδια
marantonis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 @Τοξοβολος_UK Αφου γουσταρεις τοσο Dogtooth και Dogville, θα γουσταρεις και White Ribbon.. δες το αν δε το 'χεις. Επισης τσεκαρε και το "Strange Circus" του Shion Sono. Ειναι απ' τις ταινιες που μου 'χουν κανει τρομερη εντυπωση.
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τοξοβολος_UK εχεις καποια σχεση με την παραγωγη της ταινιας;
marantonis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τοξοβολος_UK εχεις καποια σχεση με την παραγωγη της ταινιας; :-D:p Βασικα η συμπεριφορα του νομιζω εγκειται στο οτι του αρεσει πολυ το συγκεκριμενο θεμα με το οποιο καταπιανεται η ταινια.
marantonis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην εισαι και τοσο σιγουρος... Παιζει να ειναι ο Λανθιμος
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ασχετα με αυτο ειναι 2-3 ατομα που εχουν ποσταρει Μονο σε αυτο το θεμα..........
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τοξοβολος_UK εχεις καποια σχεση με την παραγωγη της ταινιας; Δε θέλω να μπαίνω σφήνα και να γίνομαι δικηγόρος, αλλά δεν είναι λίγο φάουλ να ρωτάς κάτι τέτοιο;
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι οντως παραξενο να μπαινει καποιος και να μιλαει για τα ΟΣΚΑΡ και πως το εχει σιγουρο και να μην εχει ποσταρει πουθενα αλλου και να γραφτηκε τωρα και να λεει UK και και και και και και και............Ολα ειναι πιθανα πισω απο την ανωνυμια του νετ.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 οχι δεν ειναι. Σίγουρος; Ειναι οντως παραξενο να μπαινει καποιος και να μιλαει για τα ΟΣΚΑΡ και πως το εχει σιγουρο και να μην εχει ποσταρει πουθενα αλλου και να γραφτηκε τωρα και να λεει UK και και και και και και και............Ολα ειναι πιθανα πισω απο την ανωνυμια του νετ. Ο Τοξοβόλος έγραφε πριν ως htps, έκανε νέο account γιατί ήθελε να αλλάξει nick. Είπαμε... σιγά μη βάλανε άτομα της παραγωγής να προμοτάρουν την ταινία.
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ναι, αυτο θα ηταν πολυ παραξενο ειδικα για τα Ελληνικα δεδομενα........... Εγω αυτο που λεω ειναι πως Ολα ειναι πιθανα. Δεν νομιζω να διαφωνεις σε αυτο.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ναι, αυτο θα ηταν πολυ παραξενο ειδικα για τα Ελληνικα δεδομενα...........Εγω αυτο που λεω ειναι πως Ολα ειναι πιθανα. Δεν νομιζω να διαφωνεις σε αυτο. Σαν γενική ιδέα, ναι. Άμα ήταν να την προμοτάρουν έτσι όμως, δε νομίζω να έγραφαν σε forums.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.