kazak-hool Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Οπότε, φίλε kazak-hool (τι όνομα κι αυτό ρε μεγάλε ) για πες μας τι δε σ' άρεσε στο αριστούργημα του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, στην όαση απέναντι στα σκουπίδια τύπου safe sex, καρδίτσες, κτλ; 1 απο την στιγμη που η ταινια θεωρειται πανευρωπαικο αριστουργημα (λολ) δεν την συγκρινω με τα σκουδιακια-ταινιες τυπου καρδιτσες , γαμιλιο παρττυ κλπ. 2 οι συζιτησεις μεταξυ των πρωταγωνιστων ειναι τραγικες . δηλ : μαμα τι ειναι μο@νι και :παιδια ενα αεροπλανο κλπ κλπ (ειναι αθλιες) 3 ουτοπικο σεναριο και οχι αντικατοπτριζω την ελληνικη πραγματικοτητα. ποια ελληνικη πραγματικοτηα ΡΕΕΕΕΕ. 4 που ζουνε και δεν τους εχει βρει ανυρωπος , ειναι ναυαγοι??????? 5 στο τελος τι καταφερε η πορνη με το να σπασει τη μαπα της ????? 6 trazic!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πρώτα απο όλα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες kazak-hool ο Γιάννης ειρωνικά το έγραψε το μήνυμα. Με λίγα λόγια έχετε την ίδια άποψη για την ταινία ότι δεν σας άρεσε. Φιλικά. Τώρα σχετικά με αυτά που γράφεις: 2 οι συζιτησεις μεταξυ των πρωταγωνιστων ειναι τραγικες . δηλ : μαμα τι ειναι μο@νι και :παιδια ενα αεροπλανο κλπ κλπ (ειναι αθλιες) Αυτό πιστεύω οφείλεται στο ότι η ταινία είναι στην γλώσσα σου και σπάνια έχεις δει τέτοιου είδους ταινία στην γλώσσα σου. (Ελληνικά) Γι'αυτό και οι διαλόγοι σου φαίνονται κάπως. Οι ίδιο διαλόγοι υποτιτλισμένοι απο μη ελληνόφωνη ταινία δεν θα σου ξένιζαν τόσο. Και δεν είναι απο κόμπλεξ προς οτιδήποτε ελληνικό. Τυχαίνει μερικές φορές. Ακόμα και όταν κάποια φορά στήνουμε αυτί να ακούσουμε προσεκτικότερα τι λέει ένα ξένο τραγούδι και να το ''μεταφράσουμε'', μένουμε κάγκελο με το τι μαλακίες λέει. Ε κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι εδώ, πιστεύω. 3 ουτοπικο σεναριο και οχι αντικατοπτριζω την ελληνικη πραγματικοτητα. ποια ελληνικη πραγματικοτηα ΡΕΕΕΕΕ. Να,ι εδώ συμφωνώ μαζί σου. Ίσως σε αν το δει κάποιος σε μεγαλύτερο βάθος να βρει κάποια συμβολικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τον Έλληνα και την Ελλάδα αλλά σε γενικές γραμμές δεν νομίζω ότι το σενάριο μίλαγε για την ελληνική πραγματικότητα. 4 που ζουνε και δεν τους εχει βρει ανυρωπος , ειναι ναυαγοι??????? Αυτό είναι ο ορισμός του ''όταν σου δείχνω τον ουρανό, μην κοιτάς το δάχτυλο μου''. Σαν να βλέπεις το Lion King και να λες: ''Τι λέτε ρε? Πως μιλάν τα λιοντάρια ελληνικά?'' 5 στο τελος τι καταφερε η πορνη με το να σπασει τη μαπα της ????? Σοβαρά το ρωτάς? Την είδες την ταινία? 6 trazic!!!! L'âne est mort en août. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ Κανείς δεν παρεξηγείτε, κουβέντα κάνουμε.
kazak-hool Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 αφου στο τελος δεν ανοιγει την πορτα. πως καταλαβαινω εγω αν εζησε η πεθανε , αν καλως η κακος προσπαθησε να ξεφυγει . εκει το παω βρε. οσο για αυτα που ειπες πριν, εχεις σε πολλα δικιο και μπολικο χιουμορ χαχα (με την καλη εννοια παντα)..
demessakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 αφου στο τελος δεν ανοιγει την πορτα. πως καταλαβαινω εγω αν εζησε η πεθανε , αν καλως η κακος προσπαθησε να ξεφυγει . εκει το παω βρε. οσο για αυτα που ειπες πριν, εχεις σε πολλα δικιο και μπολικο χιουμορ χαχα (με την καλη εννοια παντα).. Έχω απαντήσει σε αυτό στην προηγούμενη σελίδα.
yannis27gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 αφου στο τελος δεν ανοιγει την πορτα. πως καταλαβαινω εγω αν εζησε η πεθανε , αν καλως η κακος προσπαθησε να ξεφυγει . εκει το παω βρε. οσο για αυτα που ειπες πριν, εχεις σε πολλα δικιο και μπολικο χιουμορ χαχα (με την καλη εννοια παντα).. Μα δεν παίζει κανένα ρόλο αν έζησε ή πέθανε. Το θέμα είναι ότι έσπασε τα δεσμά και κατάφερε να βγει από το σπίτι. Εδώ δεν τολμούσαν ούτε την εξώπορτα να ανοίξουν για να πάρουν το αεροπλανάκι που είχε πέσει έξω. Ήταν τρομακτικό το βήμα που έκανε η μικρή. Αλλά φυσικά είναι η απόδοση της ιστορίας τραγική κι όχι η ίδια η ιστορία που είναι εξαιρετικά σημαντική κι έχει δώσει το αριστούργημα "Η Φωλιά του Κούκου" με τον Τζακ Νίκολσον. Πάντως mr kazak-hool πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στα λόγια του άλλου γιατί αλλιώς θα φας μεγάλο δούλεμα απ' αυτούς που την χρησιμοποιούνε αφειδώς Όποιος κατάλαβε την κεντρική ιδέα της ταινίας ας μας την πει και εμάς.Μάλλον μόνο όσοι είναι μόνιμοι θαμώνες του Δρομοκαϊτιου την κατάλαβαν Την εξηγώ εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3511938&postcount=80 Μάλλον δεν διάβασες από την αρχή το θέμα Πάντως θαμώνας του Δρομοκαίτιου δεν είμαι αν και άνετα θα μπορούσα να δουλέψω εκεί. Λες να βοήθησε αυτό;
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Με το ποιό πιθανό αποτέλεσμα να καταλήξεις πίτουρο...
kazak-hool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ααα δεν με πειραζει το δουλεμα , αρκει να μην ειναι κακοβουλο. 8-)
kazak-hool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ααα δεν με πειραζει το δουλεμα , αρκει να μην ειναι κακοβουλο. 8-)
slygeo87 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη σκηνή με τους σαργούς στη πισίνα; -Δεν είναι δύο, τρεις είναι! -Τώρα πρέπει να ήρθε ο τρίτος! Το highlight για εμένα ήταν η μετάφραση του τραγουδιού στο σαλόνι από το πατέρα. ε; ε; ε; /edit: Αν θα μπορούσα να σκεφτώ για κάποιο κρυφό μήνυμα στη ταινία, εχμ...αυτό θα ήταν ό,τι τελικά η υπερπροστατευτικότητα των γονιών για τα παιδιά τους κάθε άλλο παρά καλό κάνει. Πόσοι από εσάς μετά το τέλος της προβολής θέλατε να βγείτε; =ρ
slygeo87 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη σκηνή με τους σαργούς στη πισίνα; -Δεν είναι δύο, τρεις είναι! -Τώρα πρέπει να ήρθε ο τρίτος! Το highlight για εμένα ήταν η μετάφραση του τραγουδιού στο σαλόνι από το πατέρα. ε; ε; ε; /edit: Αν θα μπορούσα να σκεφτώ για κάποιο κρυφό μήνυμα στη ταινία, εχμ...αυτό θα ήταν ό,τι τελικά η υπερπροστατευτικότητα των γονιών για τα παιδιά τους κάθε άλλο παρά καλό κάνει. Πόσοι από εσάς μετά το τέλος της προβολής θέλατε να βγείτε; =ρ
kazak-hool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το highlight για εμένα ήταν η μετάφραση του τραγουδιού στο σαλόνι από το πατέρα. ε; ε; ε; ΧΑΧΑΧΑΧΑ
kazak-hool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το highlight για εμένα ήταν η μετάφραση του τραγουδιού στο σαλόνι από το πατέρα. ε; ε; ε; ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.