Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με php / mysql....

spoonman69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μιας και ειμαι noob στο αθλημα θελω την βοηθεια σας.

Εχω αναλαβει να διαχειριστω το site ενος φιλου και μεχρι στιγμης τα κουτσοκαταφερνω.Αυτο που δε μπορω να κανω με τιποτα ειναι να δημιουργησω ενα forum.

Για την ακριβεια εχω κολλησει στο εξης: Εχω ανεβασει εναν φακελο στο site με την php.Μου ανοιγει κανονικα την σελιδα www."mysite".gr/phpbb3/install.

Ξεκιναω να κανω install και σε καποια φαση μου ζηταει database username και password.

Πιθανον πρεπει να δημιουργησω μια database με mysql αποτι καταλαβα...

Αυτο δεν εχω ιδεα πως γινεται.Μπορει καποιος λοιπον να μου πει πως να κανω κατι τετοιο ή αν τελοσπαντων κατι δε κανω καλα και υπαρχει και αλλη λυση???

Thanx.

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις ενα mysql account με δικαιώματα στην βάση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Οπότε ζητας απο τον admin tou server να σου φτιάξει μια βάση και ενα account για να την διαχειρίζεσαι με full rights πάνω στη βαση αυτη.

Δικος σου ειναι ο server ή νοικιάζεις?

Δημοσ.
Πρέπει να έχεις ενα mysql account με δικαιώματα στην βάση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Οπότε ζητας απο τον admin tou server να σου φτιάξει μια βάση και ενα account για να την διαχειρίζεσαι με full rights πάνω στη βαση αυτη.

Δικος σου ειναι ο server ή νοικιάζεις?

Μαλιστα λοιπον.Ο server δεν ειναι δικος μου , νοικιαζω.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να υπάρχει κάτι, που να τα διαχειρίζεσαι μόνος σου αυτά. Δηλαδή για να φτιάχνεις τις βάσεις κλπ. οπως το CPanel για παράδειγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...