dimiman Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 μπορει καποιος να μου εξιγισει καποιος τι χρειαζεται να κανω για να παιζω σε xbox 30live?(αν φυσικα υποστηριζεται στην ελλαδα)
vk13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Καταρχας χρειαζεσαι μια συνδεση στο ιντερνετ που ήδη λογικά έχεις. Δεύτερον χρειάζεσαι ένα ρούτερ ή ένα μόντεμ. Με το ρούτερ συνδέεις το 360 με ένα καλωδιο utp κάνεις κάποιες ρυθμισούλες και είσαι οκ. Με το μόντεμ είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα... Απλά κάνεις share τη σύνδεση του Internet που έχεις και συνδέεις το 360 με utp καλώδιο με την κάρτα δικτύου σου και όλα οκ. Το live δεν υποστηρίζεται θεωρητικά, δηλαδή υποστήριξη τεχνική ή πληροφορίες σχετικές με το live δεν πρόκειται να σου πουν στην microsoft hellas. Οστώσω όλος ο κοσμος κάθε μερα λιωνει στο live. Θέλει προσοχή στο τι παιχνιδια θα βαζεις να παίζεις γιατί υπάρχει η πιθανότητα να φας ban. Είναι κάποια στάνταρ πράγματα που πρέπει να κάνεις και θα είσαι οκ. Για περισσότερa ρωτάς με pm ή εδώ.
modguru Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 μπορει καποιος να μου εξιγισει καποιος τι χρειαζεται να κανω για να παιζω σε xbox 30live?(αν φυσικα υποστηριζεται στην ελλαδα) αυτο που χρειαζεσαι ειναι πολυ απλα πραγματα οπως 1) μια σχετικα γρηγορη συνδεση απο 8mbps και ανω 2) ενα λογαριασμο email ο οποιος φυσικα δεν θα ειναι δηλωμενος με ελληνικη διευθηνση 3) ενα επυθιμητο usser και password για το gamertag σου 4) μια συνδρομη για το live η πιο συμφερουσα ειναι η 12+1 μηνες σου ερχετε 42 ευρο το χρονο περιπου 3 και κατι ευρο τον μηνα . αυτα .. για συνδρομη οποιος ενδιαφερετε στο παρακατω λινκ .. ευχαριστω ..
dimiman Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 πρωτον,εχω συνδεση 2 mbps και στη πολη που ειμαι δεν πιανει πανω απο 2.θα εχω προβλημα?και επισης υπαρχει αλλος τροπος να πληρωνω το live χωρις συνδρομη?(διοτι δεν εχω πιστωτικη ουτε debit)
Antretng Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 αυτο που χρειαζεσαι ειναι πολυ απλα πραγματα οπως 1) μια σχετικα γρηγορη συνδεση απο 8mbps και ανω Το πόσα mbps είναι άσχετο εφόσον μιλάμε για 2 mbps και πάνω... αυτό που χει σημασία είναι το χαμηλό ping . Υ.Γ. Τα mbps παίζουν ρόλο στο upload όταν στήνεις δικό σου παιχνίδι . Δηλαδή με 256 upload δύσκολα θα μπορέσουν να παίξουν πάνω από 3-4 άτομα (εκτός αν μιλάμε για rts) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:54 ---------- πρωτον,εχω συνδεση 2 mbps και στη πολη που ειμαι δεν πιανει πανω απο 2.θα εχω προβλημα? Αυτό που παίζει ρόλο είναι το ping... αν έχεις χαμηλό ping θα σαι μια χαρά
vk13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 πρωτον,εχω συνδεση 2 mbps και στη πολη που ειμαι δεν πιανει πανω απο 2.θα εχω προβλημα?και επισης υπαρχει αλλος τροπος να πληρωνω το live χωρις συνδρομη?(διοτι δεν εχω πιστωτικη ουτε debit) Ρε παιδιά τι κάθεστε και λέτε στο παιδί για 8αρα σύνδεση;;;;;;;; Αρκεί dsl να ναι η σύνδεση και θα είσαι μια χαρά. Εγώ έχω 1mb και δεν έχω κανενα πρόβλημα. Μπορείς να πας σε μαγαζί που πουλάνε κάρτες συνδρομής xbox live και να πάρεις μία με απλά μετρητά. Απλά βάζεις τον κωδικό της κάρτας και είσαι οκ. Ούτε πιστωτικές ούτε τίποτα.
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Και την χρυσοπληρώνεις ενώ απο maximus με 32 ευρώ παίρνεις 13 μήνες :\
dimiman Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 καρτες πουλανε σε κανα μαγαζι οπως multirama η γερμανος?και αν δεν υπαρχει ...μπορω να τη παραγγειλω απο αυτα τα μαγαζια?
jesE Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 καρτες πουλανε σε κανα μαγαζι οπως multirama η γερμανος?και αν δεν υπαρχει ...μπορω να τη παραγγειλω απο αυτα τα μαγαζια? Όχι. Δεν θα βρείς σε τέτοια μαγαζιά xbox live κάρτες. Μια καλή λύση είναι χρεωστική κάρτα και αγορά απο internet shop. Εγώ για παράδειγμα πήρα από ebay, και μου έστειλαν τον κωδικό της κάρτας με email μετά από 20 λεπτά.
dimiman Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 απο το eshop αμα τους την παραγγειλω μπορουν να μου τη βρουνε?
vk13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 οχι στο eshop. Στο ebw.gr και i-play.gr βρίσκεις κάρτες για xbox live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.