silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα στο pc μου. Καταρχήν να σας πω ότι πριν μερικές ώρες είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα (Artisteer 2.1) από το internet. Περίπου πέντε λεπτά μετά την εγκατάσταση, το pc μου άρχισε να «σέρνετε» και ξαφνικά μου έκανε επανεκκίνηση. Αυτή η επανεκκίνηση συνεχιζόταν για πάρα πολύ ώρα. Δεν σταματούσε. Δηλαδή φόρτωνε προς στιγμήν τα windows και έπειτα έκανε ξανά και ξανά restart. Από εκεί και πέρα έκλεισα το pc για λίγη ώρα αλλά όταν το ξανάνοιξα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Μπήκα στο safe mode (με alt + del) αλλά και από εκεί δεν κατάφερα κάτι. Πολύ φοβάμαι πως μπήκε κάποιος ιός κατά την εγκατάσταση του προγράμματος. Εάν γνωρίζει κάποιος για το πώς μπορώ να καταφέρω να μπω στα windows θα με βοηθούσε πολύ. Η εάν έχετε κάποια άλλη λύση θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας παρακαλώ βοηθήστε με όσο μπορείτε. Σας ευχαριστώ.
shirase Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Κατεβασε το anti malware απο malware bytes και το nod 32 την δοκιμαστικη εκδοση,κατεβασε τα τελευταια definitions και για τα δυο,το nod δεν ξερω αν εχει manual update,και μπες σε safe mode. Κανε install και update σε safe mode τα δυο προγραμματα και μετα scan.
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μα πως να κατεβάσω αυτά που μου λες; Δεν μπαίνει καν στα windows! Έχω το nod 32 για antivirus. Μήπως μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα τι κάνω ακριβώς; σε ευχαριστώ.
alex89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Από τη στιγμή που δεν σου κάνει επανεκκινήσεις σε safe mode πιθανότατα είναι κάποιος ιός που τρέχει στο startup των win. Για να μπορέσεις να κάνεις εγκατάσταση αντιβιοτικό και να το κάνεις και αναβάθμιση (δε φτάνει μόνον να το εγκαταστήσεις) θα πρέπει να μπεις σε safe mode με υποστήριξη δικτύου (κάπως έτσι λέγεται η επιλογή όταν πατάς το f8). Κάνε από safe mode ένα backup και μετά προχώρησε σε format για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
ntaryl Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 καλημερα και χαλαρωσε φιλαρακο Το οτι κανει επανεκκινηση συνεχεια δεν ειναι απαραιτητα οτι εχει κολλησει κατι .Απλα μπορει να υπαρχει προβλημα με καποιο κομματι απο το προγραμμα που εγκατεστησες και αυτο μασ τα χαλαει . Απ οτι βλεπω ειναι και freeware και δεν τα εχω και σε μεγαλη εκτιμηση παρεπιμπτοντως. Α...Το nod32 μπορει να παρει χειροκινητα update. Την ιδια δουλεια την κανεις και με καποιο cd τυπου minipe-hirencd .πηγαινε σε ενα καφε και κατεβασε ενα απο αυτα . ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.