CANNABLiSS Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καθώς είχα τη σελίδα του YouTube ανοιχτή, περπάτησε η γάτα μου πάνω στο πληκτρολόγιο και η σελίδα έγινε μικροσκοπική μέσα στο παράθυρο του Mozilla. Είναι όλα τόσο μικρά που δεν φαίνονται τα γράμματα μπας και το έψαχνα μόνη μου. Πώς να την επαναφέρω στις πραγματικές διαστάσεις;
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πάτησε Ctrl+την ροδέλα απο το ποντίκι κύλησέ την μπρος τη μπροστινή πλευρά μέχρι να το φέρεις εκεί που θέλεις. Edit:Και άλλαξε τίτλο, δημιουργεί υπονοούμενα
giopap87 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καθώς είχα τη σελίδα του YouTube ανοιχτή, περπάτησε η γάτα μου πάνω στο πληκτρολόγιο και η σελίδα έγινε μικροσκοπική μέσα στο παράθυρο του Mozilla. Είναι όλα τόσο μικρά που δεν φαίνονται τα γράμματα μπας και το έψαχνα μόνη μου. Πώς να την επαναφέρω στις πραγματικές διαστάσεις; πατάς το κουμπί ctrl κρατημένο και το κουμπί + όσες φορές μέχρι να έρθει εκεί που ήταν.. edit : μας πρόλαβαν άλλοι.. χεχε
cosmos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Κάνε αυτά που είπαν οι προλαλήσαντες...και μετά μην ξεχάσεις να το μάθεις το κόλπο αυτό και στην γάτα...αν το ξανακάνει ...να το διορθώσει καπάκι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.