Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή - πάααααλι???!!!!

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βάζω στοίχημα ότι κάτι θα προβλέπει ο νόμος γι αυτές τις περιπτώσεις... ρώτησες;;;

ναι

δεν προβλεπει τιποτα

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα δεν με έχουν καλέσει. Και μάλλον θα τη γλιτώσω απ' ότι φαίνεται.

Σε περίπτωση που τελικά με καλέσουν όμως, μπορώ να το αποφύγω επειδή σπουδάζω σε άλλη πόλη; Εννοώ χωρίς να... πάθω λουμπάγκο για να πρέπει να ξεκουραστώ το τριήμερο. Είμαι από Ν. Ιωνία Αττικής και ψηφίζω εκεί, ενώ σπουδάζω στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως είναι λογικό δεν είμαι καθόλου πρόθυμος να υποστώ τις 22 ώρες μέσα στο πλοίο πήγαινε-έλα και τα 40€ των εισιτηρίων. Ακόμα και να με πληρώνανε για να είμαι εφορευτική, πάλι δεν θα πήγαινα.

• Moderators
Δημοσ.
μου ηρθε 29/10. οχι δεν εχω ξαναπαει. «αναπληρωτης»

καμια λυση?

Αν εισαι τυχερος και πανε ολα τα μελη της εφορευτικης, εσυ δεν θα χρειαστει να αναπληρωσεις κανεναν. Δυσκολο ομως να εχει απαρτια. Εχω την εντυπωση πως αν πας και αυτος που αναπληρωνεις παει καποια στιγμη να ψηφισει τον τσιμπαει ο δικαστικος αντιπροσωπος και φευγεις εσυ. Απο την αλλη αν καποιος δεν παει στη εφορευτικη, ειτε δεν θα παει να ψηφισει καθολου ειτε θα παει στο κλεισιμο ξερωγω.

Παντως εχεις τις ιδιες εναλλακτικες που εχουν και τα κανονικα μελη της εφορευτικης.

Δημοσ.

παιδια περα απο τη πιθανη ερευνα να ψαξουν που εισαι

και δεν σε βρισκουν τελειωνει εκει το θεμα φανταζομαι

αφου στατιστικα ατομα θα βρεθουν να γινει η δουλεια

Δημοσ.

Εντάξει η δική μου εμπειρία από τις βουλευτικές δεν ήταν τόσο τραγική. Ευτυχώς είχαν έρθει όλοι (ακόμη και ο αναπληρωτής) και μοιραστήκαμε σε βάρδιες. Εγώ έκατσα μέχρι το μεσημέρι και ξαναπήγα για την καταμέτρηση.

Στο διπλανό βέβαια δεν είχε πάει κανείς και έστειλαν αστυνομία στα σπίτια το εφορευτικών =ρ

Δημοσ.

ναι αυτο που λες σε περιπτωση που δεν βγαινουν τα ατομα γινεται σιγουρα αλλα μετα τι παιζει?

δεν σε βρισκουν τελειωνει το ζητημα εκει..?

δηλαδη τα περι ποινικων κλπ.δεν ισχυουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...