Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή - πάααααλι???!!!!

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι οκ. Αντε και γινεται αυτο που λες. Αντε και καταλαβαν οτι ο μ@λ@κ@ς ελληνας τελειωσε οπως λες. Και? Παρακατω? Το παρακατω δε μας λες... Τι θα αλλαξει?

Για αρχη αλλαξε ο Ελληνας. Δεν ειναι μαλακας πια. Στην συνεχεια βλεπουμε τι αλλο θα αλλαξει.

Αν πληρωνουν 200 ευρω την 12ωρη υπηρεσια εφορευτικη επιτροπη, εμενα που ειμαι φανταρος και κανω 24ωρες υπηρεσιες χωρις να κλεισω ματι κατα τη διαρκεια τους, ποσα πρεπει να μου δινουν καθημερινα? Προσγειωθειτε...

Στο Βιετναμ δουλευουν 10χρονα παιδια 12ωρα και 18ωρα για ενα πιατο φαι. Οντως, πρεπει να προσγειωθουμε. :-(

Αν ειναι να σε καλουν να υπερασπιστεις τη δημοκρατια και εσυ να απαιτεις να σε χρυσοπληρωνουν κ απο πανω, καλυτερα να καταλυθει το πολιτευμα..

Να και κατι που πρεπει να αλλαξει στην συνεχεια. Η καταλυση του πολιτευματος. Νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη πιθανη αλλαγη. Το "υπερασπιστης της δημοκρατιας" σαν αστειο θα το παρω. Ποιας δημοκρατιας?

Ξαναγραφω την ιδια παραγραφο που εγραψα πιο πανω και ταιριαζει απολυτα:

"Καλως η κακως υπαρχει απαξιωση (κατα τη γνωμη μου δικαιως) στο πολιτικο συστημα. Ετσι ειναι λογικο να κακοφαινεται στον Ελληνα -αλλα κυριως στον Νεοελληνα- να τον υποχρεωνουν να χασει 1 μερα λουφας για να προσφερει υπηρεσιες σε κατι στο οποιο δεν εχει εμπιστοσυνη.

Και λεω Νεοελληνα διοτι απτη μια απαιτει με καθε τροπο τη συνεπεια του κρατους απεναντι του(σε καναλια, συζητησεις, καυγαδες μεσα σε δημοσιες υπηρεσιες κλπ). Αλλα οταν ερθει η ωρα να υπηρετησει το κρατος, τοτε ο Νεοελληνας επικαλειται την ασυνεπεια του κρατους, για να την σκαπουλαρει και να δικαιολογησει τον ατιθασο του χαρακτηρα απεναντι στο κρατος. Με λιγα λογια δε συμετεχει εμπρακτα σε μια προσπαθεια εξυγιανσης οταν του δινεται η ευκαιρια (εστω και τυπικα). Αλλα πεφτει κι αυτος στο συνωθυλευμα που κατεκρινε μεχρι χθες εκ του ασφαλους. Ετσι οταν ερθει η ωρα να κριθει ειναι εξισου κακος με αυτο που κατακρινει. Δεν προσπαθει σε προσωπικο επιπεδο για την ευρυθμη λειτουργια του κρατους. Αλλα την επομενη μερα παλι θα κατακρινει το καθε τι που δυσλειτουργει."

Να χασω μια μερα λουφας !!!! ??? Εδω δουλευω και χανω καθε εβδομαδα 48 ωρες απο την ζωη μου και εσυ μου μιλας για μια μερα που στο κατω κατω ειναι και ο ελευθερος μου χρονος? Ακου λουφα. Λουφα απο τι? Απο την δουλεια? Η δουλεια κανονικα ειναι λουφα, λουφα απο την ζωη.

Τελος, αν για σενα ειναι εξυγνιαση η διαιωνιση της σαπιλας ενος καθαρα αντιδημοκρατικου θεσμου, τι να πω, εισαι αξιος της μοιρας σου. Σαν τους πολιτικους και εσυ, που εκραζαν οσους δεν θα πηγαιναν να ψηφισουν. Ακριβως τα ιδια λες. :P

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να και κατι που πρεπει να αλλαξει στην συνεχεια. Η καταλυση του πολιτευματος. Νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη πιθανη αλλαγη. Το "υπερασπιστης της δημοκρατιας" σαν αστειο θα το παρω. Ποιας δημοκρατιας?

Τελος, αν για σενα ειναι εξυγνιαση η διαιωνιση της σαπιλας ενος καθαρα αντιδημοκρατικου θεσμου, τι να πω, εισαι αξιος της μοιρας σου. Σαν τους πολιτικους και εσυ, που εκραζαν οσους δεν θα πηγαιναν να ψηφισουν. Ακριβως τα ιδια λες. :P

Υποστηριζεις την καταλυση του πολιτευματος. Αυτη μπορει να επιτευχθει και με τανκς. Γιαυτο μη λες κουβεντες που μπορει να ειναι πολυ βαριες για καποιους που ζησανε καποια χρονια που εσυ ζητημα αν τα εχεις δει σε ντοκυμαντερ.

Και δευτερον. Η σαπιλα υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει. Σε ολα τα κρατη. Σε ολο το κοσμο. Ακομα ψαχνουνε τον φωστηρα που θα δωσει την οριστικη λυση και απαλλαγη απο τη σαπιλα. Μεχρι τοτε περιοριζομαστε στο να ακουμε απλα τις αποψεις περι σαπιλας. Μπλα μπλα δηλαδη.

Μου θυμιζουν τους πολιτικους που οταν γινεται κατι βγαινουν ολοι μαζι και λενε τη φραση "καταδικαζω το γεγονος" και περιοριζονται σε αυτο.Νιωθουν μετα πως κανανε το καθηκον τους με αυτη τη δηλωση. Ολοι καταδικαζουν αλλα τιποτα δε γινεται, κανεις δεν κανει κατι. Ετσι και εσυ. Ολα σαπια αλλα δε σε βλεπω να εχεις λυσεις βιωσιμες να αντιπροτεινεις. Απλα κατακρινεις.

Δε συνεχιζω τη συζητηση, οχι γιατι δεν εχω επιχειρηματα αλλα διοτι δε μαρεσουν οι πολιτικες συζητησεις ιδιως μεσω φορουμς και ιδιως με ατομα που ανηκουν σε ακρα. Ειναι ανοητο τουλαχιστον να συζητω με τα ακρα.. :)

Δημοσ.

Δε συνεχιζω τη συζητηση, οχι γιατι δεν εχω επιχειρηματα αλλα διοτι δε μαρεσουν οι πολιτικες συζητησεις ιδιως μεσω φορουμς και ιδιως με ατομα που ανηκουν σε ακρα. Ειναι ανοητο τουλαχιστον να συζητω με τα ακρα.. :)

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Προς @Gryzor και @MiDi_MiLiZ:

Οσο και να προσπαθησετε να με πεισετε περι του αντιθετου δεν ψηνομαι.

Απεναντιας θα ελεγα οτι "υποχρεωση (και δικαιωμα) προς την κοινωνια, τους συνανθρωπους, τον εαυτο μου και την οποια ελπιδα για κατι καλυτερο" ειναι να δειξω απειθεια και ανυπακοη σε οτιδηποτε συμβαλει στην διαιωνιση αυτης της "δημοκρατικης" σαπιλας.

Επισης αποφασισα απο δω και περα να μη συμμετεχω στην ολη διαδικασια

και ως ψηφοφορος...συνειδητα.

Δεν μου απαντησατε, το "αποφασιζομεν και διατασσομεν" πεθανε η ζει;

Ε λοιπον ζει και βασιλευει (φτου κακα) συγκεκαλυμμενο κατω απο

την "δημοκρατικη" αντιληψη του τυπου "υποχρεωσεις των πολιτων".

Ητοι να δουλεψω τσαμπα για να ερθουν οι μεν η οι δε να με πηδηξουν

για τα επομενα 3-4 χρονια.... σαν να λεμε με πανε για εκτελεση και μου ζητανε να πληρωσω τις σφαιρες και τα εξοδα του αποσπασματος.

Περι των "τανκς":

Τα τανκς μια χαρα παλευοτανε, οσο κι αν φαινεται περιεργο...

Ολο και κατι θα εκανες για να ξεγελασεις τον βλαχοχωροφυλακα, ολο

και καποιον καμουφλαρισμενο τιτλο θα εβλεπες σε εφημεριδα κατα της χουντας... μα κυριως ειχες ελπιδα, εκανες υπομονη γιατι περιμενες την

πολυποθητη Δημοκρατια.

Σημερα με την παγκοσμιοποιηση, με την υποταγη της υφηλιου στους

αμερικανους, με την προσφυγια, με τα 400-500 ευρω μισθο - τα 700

πεθαναν - και αλλα τετοια ωραια και "δημοκρατικα", που ειναι η ελπιδα,

που ειναι το φως στο τουνελ;

Και τελος, με ποιο "δημοκρατικο" δικαιωμα αποκαλειτε το 50% που απειχε απο τη διαδικασια ηλιθιους και ανευθυνους;

Δημοσ.

λές ότι το να βρεθώ εκεί είναι υποχρέωση για την κοινωνία. Για ποιά κοινωνία ακριβώς μιλάμε? Ποιούς συνανθρώπους? Αυτούς που σε έχουν γραμμένο όπου βρίσκουν...Αυτούς που προσπαθούν να σου βγάλουν το μάτι με καθε τρόπο?

Και ναί βαρέθηκα να προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον κόσμο. Ο άνθρωπος αν δεί ότι η προσπάθεια του δεν οδηγεί κάπου αρχίζει και βαριέται....

A, εντάξει, αυτό πες, ότι βαριέσαι, πάσο.

Για αρχη αλλαξε ο Ελληνας. Δεν ειναι μαλακας πια. Στην συνεχεια βλεπουμε τι αλλο θα αλλαξει.

Χαχαχα! Το καλύτερο ανέκδοτο :D Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι πιο μαλάκας από ποτέ... Στον τόπο της φραπεδιάς, του ωχαδερφισμού και της πάρτης μας...

Να και κατι που πρεπει να αλλαξει στην συνεχεια. Η καταλυση του πολιτευματος. Νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη πιθανη αλλαγη.Το "υπερασπιστης της δημοκρατιας" σαν αστειο θα το παρω. Ποιας δημοκρατιας?

Μαζί σου. Να το καταλύσουμε. Μακάρι. Εγώ και ψηφίζω και προσπαθώ να κάνω ό,τιδήποτε είναι δυνατό με τα μέσα που ακόμα μου δίνει το *&@#$#@κράτος, και ξύλο έχω φάει από μπάτσους σε πορείες...

Να χασω μια μερα λουφας !!!! ??? Εδω δουλευω και χανω καθε εβδομαδα 48 ωρες απο την ζωη μου και εσυ μου μιλας για μια μερα που στο κατω κατω ειναι και ο ελευθερος μου χρονος? Ακου λουφα. Λουφα απο τι? Απο την δουλεια? Η δουλεια κανονικα ειναι λουφα, λουφα απο την ζωη.

Ναι, καλά είναι αυτά τα αναρχικά, αλλά δεν τα έχεις μελετήσει καλά... Η αντιμετώπιση της εργασίας ώς 'λούφα' (γ@μ@το - να δω πως και τί θα έτρωγες και πώς θα έμπαινες internet αν αυτό γινόταν πραγματικότητα... Καλά απολαμβάνεις τα καλά της εργασίας, ε;) και η παθητική αντίσταση είναι επώδυνα και πάνε χέρι-χέρι με την επανάσταση, όχι με τη βαρεμάρα και το καθισιό φίλε μου.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι τους πολιτικούς τους βολεύει ακριβώς να γινόμαστε πρόβατα και να μην ψηφίζουμε, να μη νοιαζόμαστε, να μην αντιδράμε και να έχουμε ώς ύψιστο μέλημά μας τα 'μπάνια του λαού'...

Προς @Gryzor και @MiDi_MiLiZ:

Οσο και να προσπαθησετε να με πεισετε περι του αντιθετου δεν ψηνομαι.

Απεναντιας θα ελεγα οτι "υποχρεωση (και δικαιωμα) προς την κοινωνια, τους συνανθρωπους, τον εαυτο μου και την οποια ελπιδα για κατι καλυτερο" ειναι να δειξω απειθεια και ανυπακοη σε οτιδηποτε συμβαλει στην διαιωνιση αυτης της "δημοκρατικης" σαπιλας.

Το δέχομαι αυτό. Και πόσα εκλογικά κέντρα έκαψες;

Αυτό είναι αντίσταση φίλε μου, από λόγια... εύκολα είναι.

Επισης αποφασισα απο δω και περα να μη συμμετεχω στην ολη διαδικασια

και ως ψηφοφορος...συνειδητα.

Το σέβομαι απόλυτα. Δεν συμφωνώ, αλλά η συνειδητή αποχή είναι κάτι που δέχομαι γιατί έχει πολιτική σκέψη μέσα. Το 99% όσων απέχουν όμως όχι πολιτική σκέψη δεν έχει, ούτε απλά σκέψη...

Δεν μου απαντησατε, το "αποφασιζομεν και διατασσομεν" πεθανε η ζει;

Ζει και βασιλεύει, δυστυχώς. Όμως εδώ δεν συζητάμε γι αυτό. Συζητάμε για το ότι σε όποιο πολίτευμα κι αν ζήσεις, σε όποια οργανωμένη κοινωνία (υπαρκτή ή ιδεατή), έχεις υποχρεώσεις απέναντι στο σύνολο. Από την κοσμοθεώρηση του Θωμά του Ακινάτη περί αυτοκτονίας και κοινωνικού συνόλου μέχρι την αναρχοκουμμούνα. Δεν γλιτώνεις παρά μόνο αν γίνεις αναχωρητής. Ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, υπακούς σε κανόνες και υποχρεώσεις.

Περι των "τανκς":

Τα τανκς μια χαρα παλευοτανε, οσο κι αν φαινεται περιεργο...

Ολο και κατι θα εκανες για να ξεγελασεις τον βλαχοχωροφυλακα, ολο

και καποιον καμουφλαρισμενο τιτλο θα εβλεπες σε εφημεριδα κατα της χουντας... μα κυριως ειχες ελπιδα, εκανες υπομονη γιατι περιμενες την

πολυποθητη Δημοκρατια.

Σημερα με την παγκοσμιοποιηση, με την υποταγη της υφηλιου στους

αμερικανους, με την προσφυγια, με τα 400-500 ευρω μισθο - τα 700

πεθαναν - και αλλα τετοια ωραια και "δημοκρατικα", που ειναι η ελπιδα,

που ειναι το φως στο τουνελ;

Συμφωνώ με την πρώτη παράγραφο, αλλά το συμπέρασμα δεν δένει... ΟΚ, δεν υπάρχει φώς στο τούνελ, ωραία, μαζί σου, και τί κάνεις γι αυτό;

Και τελος, με ποιο "δημοκρατικο" δικαιωμα αποκαλειτε το 50% που απειχε απο τη διαδικασια ηλιθιους και ανευθυνους;

Α, μα είναι ο ορισμός του "ιδιώτη"!

Γιατί, θα το ξαναπώ, η βαρεμάρα και το καθισιό που μεταμφιέζονται σε "αντίσταση στη σαπίλα του κατεστημένου" είναι ψωμί στο βούτυρο της σαπίλας και των πολιτικών μας, και προσβολή στους υπόλοιπους.

Δημοσ.

ειναι δημοκρατικο δικαιωμα του κρατους να μου στερησει το μεροκαματο την κυριακη των εκλογων και την δευτερα γιατι θα ειμαι πτωμα?

να λουφαρα παει και ερχεται

να χανω ομως λεφτα απο τη δουλεια μου για δυο μερες οχι δεν το δεχομαι

με ρωτησε εμενα κανενας αν εχω την πολυτελεια να χασω αυτα τα λεφτα και αν ειναι λιγα ή πολλα?

ακομα και αν τους συνδεσω και παω στη δουλεια μου και ερθει η αστυνομια και με μαζεψει απο εκει για να με παει στο εκλογικο τμημα που ειμαι εφορευτικη εχει εκει κανενας την απαιτηση να ειμαι χαρουμενος και να τους βοηθησω?

θα καθομαι και θα τους κοιταω

καταλαβαινω οτι σαν πολιτης εχω και υποχρεωσεις. οχι εις βαρος ομως της οικογενειας μου και της δουλειας μου

Δημοσ.

Ήρθε χαρτί στον πατέρα μου και δεν πήγε στην εφορευτική γιατί δε μπορούσε να κρατήσει κλειστό το κατάστημα Κυριακή που έχει τόσο κόσμο, πάει λοιπόν ο αδερφός μου να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο ( σε περιοχή που καταγράφηκαν ρεκόρ αποχής) και του τά εψαλλε η δικαστική αντιπρόσωπος που δεν παρουσιάστηκε ο πατέρας μου. Να σημειωθεί ότι έχει πάει πολλές φορές στον παρελθόν εφορευτική επιτροπή( γενικά μας προτιμούν οικογενειακώς για εφορευτική:devil:) και ποτέ δεν ήταν υπάλληλος, δούλευε πάρα πολλές ώρες αφού έχει δική του επιχείρηση και ότι είναι στο χρονικό διάστημα που ετοιμάζει χαρτιά για να βγει σε σύνταξη. Γιατί να πάει δηλαδή πάλι εφορευτική;

Γιατί να μην πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι εφορευτική; Στείλτε π.χ. τους δασκάλους-καθηγητές των σχολείων που κάθονται τόσους μήνες τον χρόνο. Ο γραμματέας και ο δικαστικός αντιπρόσωπος γιατί πληρώνονται σε αντίθεση με τους υπόλοιπους; Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπήρχαν μόνο εθελοντές , υπήρχε και έμμισθο προσωπικό (ήμουνα και εγώ στους έμμισθους). Είναι ωραίες οι θεωρίες περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των πολιτών αλλά σε μία ιδανική κοινωνία.

Δημοσ.

Οκ, ακουστηκαν οι αποψεις ολων και ειναι σεβαστες.

Απο μερους μου καπου εδω αφηνω το τοπικ να ξεκουραστει για μερικους

μηνες.... κι απο φθινοπωρο, απο οτι φαινεται, θα ειμαστε παλι εδω να τα ξαναλεμε.

Δημοσ.
ειναι δημοκρατικο δικαιωμα του κρατους να μου στερησει το μεροκαματο την κυριακη των εκλογων και την δευτερα γιατι θα ειμαι πτωμα?

Αν είσαι υπάλληλος τότε ο εργοδότης σου προφανώς είναι υπόχρεως να σε πληρώσει για τη μέρα. Απλό...

Ήρθε χαρτί στον πατέρα μου και δεν πήγε στην εφορευτική γιατί δε μπορούσε να κρατήσει κλειστό το κατάστημα Κυριακή που έχει τόσο κόσμο,

...αυτό είναι άλλο θέμα, και δεν ξέρω τί γίνεται. Προφανώς κάτι θα προβλέπεται. Όσο για τον αδερφό σου και τη δικαστική αντιπρόσωπο, εγώ στη θέση του θα της έδειχνα όσα θα έκοβε η λογοκρισία.

Γιατί να μην πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι εφορευτική; Στείλτε π.χ. τους δασκάλους-καθηγητές των σχολείων που κάθονται τόσους μήνες τον χρόνο. Ο γραμματέας και ο δικαστικός αντιπρόσωπος γιατί πληρώνονται σε αντίθεση με τους υπόλοιπους;

Αυτά συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πιο πάνω, ας μην τα επαναλαμβάνουμε γιατί κύκλους κάνουμε...

Είναι ωραίες οι θεωρίες περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των πολιτών αλλά σε μία ιδανική κοινωνία.

Ώπα, δηλαδή οι υποχρεώσεις κάποιου ισχύουν μόνο σε μία ιδανική κοινωνία;

...ακόμα και στις χειρότερες των περιπτώσεων, να ξέρεις, π.χ. σε πολέμους, οι υποχρεώσεις του καθενός ΔΕΝ εξαρτώνται από το αν η άλλη πλευρά τηρεί τις δικές της. Αλλιώς θα γινόμασταν σκέτα ζώα γεμάτα δικαιολογίες...

Δημοσ.
Γ

κάτσε, αυτό το λένε οι αναρχικοί ή οι φασίστες? Γιατί μπερδεύτηκα τωρα.

;P

Δημοσ.
nick[;2771827']κάτσε' date=' αυτό το λένε οι αναρχικοί ή οι φασίστες? Γιατί μπερδεύτηκα τωρα.

;P[/quote']

Εμ, η αποτυχία των μέσων δίνει αέρα στα πανιά των άκρων... λογικό.

Δημοσ.
nick[;2771827']κάτσε' date=' αυτό το λένε οι αναρχικοί ή οι φασίστες? Γιατί μπερδεύτηκα τωρα.

;P[/quote']

Αυτο πρεπει να το λεει καθε νοημων ανθρωπος. :P

Ξεκιναμε με δεδομενο οτι ζουμε σε δημοκρατικο πολιτευμα και απολαμβανουμε την απολυτη ελευθερια μας. Παπαριες δηλαδη. Οποιος δηλωνει δημοκρατικος θα επρεπε πρωτος να επιδιωκε την καταλυση αυτου του καθεστωτος.

Εμ, η αποτυχία των μέσων δίνει αέρα στα πανιά των άκρων... λογικό.

Μονο που αυτα τα μεσα, οπως τα αποκαλεις, ξεκινησαν ακριβως ετσι. Αποτυχημενα. Ο λαος επαναστατησε ζητωνας δημοκρατια και αυτο που πηρε ηταν την σαπιλα του αστικου δημοκρατικισμου (sic). Τα "ακρα" απο την αρχη ειχαν αερα στα πανια τους. Τον αερα της αληθειας. :P

Η διαφορα μου με τους αλλους ακραιους ειναι οτι εγω ζητω (αμεση) δημοκρατια ενω εκεινοι την εγκαθυδρυση της απολυταρχικης κοσμοθεωρειας τους.

Δημοσ.

Ξεκιναμε με δεδομενο οτι ζουμε σε δημοκρατικο πολιτευμα και απολαμβανουμε την απολυτη ελευθερια μας. Παπαριες δηλαδη. Οποιος δηλωνει δημοκρατικος θα επρεπε πρωτος να επιδιωκε την καταλυση αυτου του καθεστωτος.

E? Ποιος ξεκινάει με αυτό το δεδομένο; Εγώ πάλι ξεκινάω με το δεδομένο ότι η αστική δημοκρατία φθίνει σε ποιότητα και ποσότητα εδώ και 40-60 χρόνια (αναλόγως της τοποθεσίας) και ελαφρώς πνέει τα λοίσθια. Αυτό δεν αναιρεί τίποτε από τα άλλα. Τρανό παράδειγμα επαλήθευσης: κυβερνάει κόμμα που, βάσει της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας, έχει ένα 14% των πολιτών από πίσω του. Και αντί να πάμε να ψηφίσουμε, απέχουμε... ποια επιλογή λοιπόν τα κάνει χειρότερα;

Μονο που αυτα τα μεσα, οπως τα αποκαλεις, ξεκινησαν ακριβως ετσι. Αποτυχημενα. Ο λαος επαναστατησε ζητωνας δημοκρατια και αυτο που πηρε ηταν την σαπιλα του αστικου δημοκρατικισμου (sic). Τα "ακρα" απο την αρχη ειχαν αερα στα πανια τους. Τον αερα της αληθειας. :P

Μην το βλέπεις μονόπαντα, δες το λίγο μέσα στην ιστορική συνέχεια: με την κληρονομιά του φεουδαρχικού κράτους και το μετασχηματισμό σε αστικές κοινωνίες είναι ουτοπικό (δυστυχώς) να πιστεύεις ότι θα δημιουργούταν κάτι 'right first time'. Μακάρι... Αλλά κι εκεί που δεν επήλθε ο αστικός δημοκρατικισμός (ο οποίος στον ιστορικό ρου είναι κλάσεις ανώτερος από το παρελθόν, ασχέτως αν πάει για βρούβες και είναι μακράν από τέλειος), πάλι μή τέλεια καθεστώτα διαδέχτηκαν που πάσχισαν πολύ να βρουν τη σωστή έκφραση της σωστής δημοκρατίας - και τελικά υπέκυψαν υπό το βάρος τους.

Αλλά βέβαια όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με αυτό που συζητάμε, ούτε οδηγούν σε κάποιο σχετικά συμπέρασμα. Απλά ενδιαφέρουσα συζήτηση είναι :)

Η διαφορα μου με τους αλλους ακραιους ειναι οτι εγω ζητω (αμεση) δημοκρατια ενω εκεινοι την εγκαθυδρυση της απολυταρχικης κοσμοθεωρειας τους.

Είσαι λάθος - δεν επιθυμούν την εγκαθίδρυση της απολυταρχίας τους αλλά τη συνέχειά της. Και όσο εμείς απέχουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γήπεδό είναι δικό τους...

Δημοσ.
Αν είσαι υπάλληλος τότε ο εργοδότης σου προφανώς είναι υπόχρεως να σε πληρώσει για τη μέρα. Απλό...

δεν ειμαι υπαλληλος

εχω δικο μου μαγαζι, πρακτορειο προπο για την ακριβεια

Δημοσ.
δεν ειμαι υπαλληλος

εχω δικο μου μαγαζι, πρακτορειο προπο για την ακριβεια

Βάζω στοίχημα ότι κάτι θα προβλέπει ο νόμος γι αυτές τις περιπτώσεις... ρώτησες;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...