Praetorianos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Και, πάλι αυτό το επιχείρημα για τα κομματόσκυλα... μα ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε; Για σκεφτείτε μία εκλογική διαδικασία η οποία θα εποπτεύεται από κομματόσκυλα! Μα τόση αφέλεια πια; Δεν έχουν τύχει μάλλον σε εκλογική διαδικασία η οποία εποπτεύεται όντως από κομματάρχες.. Φοιτητικές εκλογές, 6 παρατάξεις, 6 διαφορετικά τελικά αποτελέσματα. Εγκυρότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία...
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε επανάσταση και να το ανατρέψετε (μακάρι!!!), αλλά εδώ συζητάμε για το ότι βαριόμαστε να κάνουμε την ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε για να κάνουμε δυνατό το να γίνονται εκλογές, σε επαναστάσεις θα τρέχουμε τώρα;... Κάνεις λάθος,δεν υπάρχει τόσο η ανάγκη για ανατροπή αλλά περισσότερο η ανάγκη για αλλαγή. Απο μικρά πράγματα θα ξεκινήσει,σακούλι σακούλι γεμίζει το φασούλι Η μη προσέλευση για την "εθελοντική" ή καλύτερα καταναγκαστική εργασία είναι μια μορφή διαμαρτυρίας,όταν δεν θα πάει ΚΑΝΕΙΣ τότε θα σφίξουν λίγο οι κ@λοι,θα καταλάβουν ότι κανείς δεν ανέχεται να παίρνουν εκατομύρια για προεκλογικές μπούρδες,να μοιράζουν λεφτά στους νεολαίους τους και να έχουν και την απαίτηση έστω για μία μέρα να δουλέψω εγώ 15ωρο στο τζάμπα. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις κι εσύ(δεν μιλάω επιθέτικα) είναι ότι ώς πολίτες και μέλη ενός πολιτικού/κοινωνικού συστήματος έχουμε το απόλυτο δικαίωμα να διαμαρτυρυθούμε και να αντιδράσουμε με αποχή απο τις "υποχρεώσεις" μας @Praetorianos Έχω τύχει,προφανώς όμως μου είναι αδιάφορο
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 εγώ δεν διαμαρτύρομαι για τυχόν χρήματα που δεν πήρα, έμενα δεν με πειράζει.Φωνάζω γιατί την ώρα που εγώ καθόμουνα εκεί, άλλοι της ευφορευτικής κάνανε μπάνιο και πίνανε καφέ. Οπότε ή όλοι θα δουλεύουμε, γιατί όπως είπες έχουμε υποχρέωση, ή πάμε όλοι για μπάνιο...
Gryzor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 εγώ δεν διαμαρτύρομαι για τυχόν χρήματα που δεν πήρα, έμενα δεν με πειράζει.Φωνάζω γιατί την ώρα που εγώ καθόμουνα εκεί, άλλοι της ευφορευτικής κάνανε μπάνιο και πίνανε καφέ. Οπότε ή όλοι θα δουλεύουμε, γιατί όπως είπες έχουμε υποχρέωση, ή πάμε όλοι για μπάνιο... E, δυστυχώς, γαϊδούρια δεν σπανίζουν στον τόπο μας. Αλλά όταν, ας πούμε, ο σκύλος του γείτονα γαβγίζει άγρια μεσάνυχτα και κρατάει τη γειτονιά στο πόδι, αυτό δεν σου δίνει κι εσένα το δικαίωμα να αφήσεις το σκύλο σου να γαβγίζει... Δυστυχώς, αυτό είναι όντως μεγάλο θέμα και τσούζει. Μακάρι να περιοριζόταν στο "εγώ πήγα εφορευτική, ο άλλος έκανε μπάνιο". ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:17 ---------- Δεν έχουν τύχει μάλλον σε εκλογική διαδικασία η οποία εποπτεύεται όντως από κομματάρχες.. Φοιτητικές εκλογές, 6 παρατάξεις, 6 διαφορετικά τελικά αποτελέσματα. Εγκυρότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία... Cheers :D
gf030 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Η υποχρεωση μου στο συστημα ειναι οτι πληρωνω φορους, ακομα και για το καυσαεριο που αναπνεω και σταματαει εδω. Ας τελειωνει επιτελους αυτο το παραμυθι με τις δηθεν υποχρεωσεις που ολοι εχουμε ως πολιτες. Και "μεροκαματο" να βαλουν, παλι εχω το δικαιωμα της αρνησης της εργασιας, γιατι εγω ετσι πιστευω οτι θα επρεπε να γινεται σε μια Δημοκρατια. ΥΓ: Ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Michael Moore δεν ειναι ινδαλμα μου. Ινδαλμα μου ειναι ο εαυτος μου και μονο, σεμνα και ταπεινα.
Praetorianos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 @PraetorianosΈχω τύχει,προφανώς όμως μου είναι αδιάφορο Κοίτα, είναι δικαίωμα σου η αποχή από την ψηφοφορία, αλλά το να κάνεις μπάχαλο την διαδικασία εκλογής δεν θα βοηθήσει κάπου. Και στις φοιτητικές εκλογές λες πάει στο διάολο πόση δύναμη να έχουν και λίγο αλλοιωμένα να βγουν τα αποτελέσματα. Όταν όμως αφήνεις την διακυβέρνηση ενός κράτους όπου κάτσει και θεωρείς σωστό να απασχολούνται κομματικοί σε θέσεις που κρίνουν εκλογικά αποτελέσματα, ε δεν είναι λίγο too much?
Gryzor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Η υποχρεωση μου στο συστημα ειναι οτι πληρωνω φορους, ακομα καιγια το καυσαεριο που αναπνεω και σταματαει εδω. Ας τελειωνει επιτελους αυτο το παραμυθι με τις δηθεν υποχρεωσεις που ολοι εχουμε ως πολιτες. Παραμύθι; Μπορείς να σηκωθείς να φύγεις, νομίζω, να βρεις μία χώρα της οποίας οι πολίτες δεν έχουν (και) τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Α, ξέχασα, δεν υπάρχει. Δεν πειράζει, μπορείς να εφεύρεις ένα πολιτικοκοινωνικό σύστημα όπου οι πολίτες δεν θα έχουν υποχρεώσεις, στείλε μας και invite μήπως και έρθουμε κι εμείς αν κρατήσει πάνω από 5 μέρες. Όσο για τον Μουρ, εγώ δεν είπα ότι είναι ίνδαλμά σου, άρα απαντάς σε ερώτημα που δεν τέθηκε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο θεμα η 1 μερα εφορευτικης επιτροπης. Εδω μιλαμε για 365 μερες θητειας για να μην παω σε παλιοτερες εποχες που ηταν διπλασιες και βαλε. (Ωραια ιδεα θα ηταν να στελνανε μονο γυναικες εφορευτικη επιτροπη μιας και οι αντρες εχουν ηδη προσφερει στην πατριδα τις υπηρεσιες τους σε υπερθετικο βαθμο, χεχε just kidding) Αλλα οπως και να χει ακομα και μιση ωρα απτη ζωη σου να σε υποχρεωνουν να τους προσφερεις ειναι ακρως εκνευριστικο και σπαστικο. Απτην αλλη υπαρχει ενα Συνταγμα που κατοχυρωνει καποια δικαιωματα στους πολιτες (ανεξαρτητα ποια εφαρμοζονται και ποια οχι). ΤΟ ΙΔΙΟ Συνταγμα προβλεπει και τις αντιστοιχες υποχρεωσεις του πολιτη απεναντι στο κρατος (ανεξαρτητα το ποιες εφαρμοζει ο πολιτης και ποιες τις γραφει στα παλια του υποδηματα). Πιο συγκεκριμενα οι εκλογες οπως και να το κανουμε ειναι μια δημοκρατικη διαδικασια σε μια χωρα με "δημοκρατια σε εισαγωγικα". Μερος της δημοκρατικης αυτης διαδικασιας, ειναι και η εφορευτικη επιτροπη στην οποια συμετεχουν πολιτες. Διαφορετικα δε θα ηταν δημοκρατικη. Τωρα το θεματακι που υπαρχει ειναι γιατι να σε υποχρεωνουν να συμετεχεις σε αυτες τις διαδικασιες εφοσον εσυ δε το θες? Πιστευω οτι σε υποχρεωνουν για να διασφαλισουν (τυπικα παντα, γιατι απο ουσια 0...) το ακεραιο της δημοκρατιας. Διαφορετικα αν ο ενας δηλωνε "δε παω", ο αλλος δηλωνε "δε παω", στο τελος θα καταληγαν να πηγαινουν εφορευτικη επιτροπη αποκλειστικα και μονο τα κοματοσκυλα με οτι συνεπαγεται αυτο. Απο εκει θεωρω οτι προκυπτει η υποχρεωση. Καλως η κακως υπαρχει απαξιωση (κατα τη γνωμη μου δικαιως) στο πολιτικο συστημα. Ετσι ειναι λογικο να κακοφαινεται στον Ελληνα -αλλα κυριως στον Νεοελληνα- να τον υποχρεωνουν να χασει 1 μερα λουφας για να προσφερει υπηρεσιες σε κατι στο οποιο δεν εχει εμπιστοσυνη. Και λεω Νεοελληνα διοτι απτη μια απαιτει με καθε τροπο τη συνεπεια του κρατους απεναντι του(σε καναλια, συζητησεις, καυγαδες μεσα σε δημοσιες υπηρεσιες κλπ). Αλλα οταν ερθει η ωρα να υπηρετησει το κρατος, τοτε ο Νεοελληνας επικαλειται την ασυνεπεια του κρατους, για να την σκαπουλαρει και να δικαιολογησει τον ατιθασο του χαρακτηρα απεναντι στο κρατος. Με λιγα λογια δε συμετεχει εμπρακτα σε μια προσπαθεια εξυγιανσης οταν του δινεται η ευκαιρια (εστω και τυπικα). Αλλα πεφτει κι αυτος στο συνωθυλευμα που κατεκρινε μεχρι χθες εκ του ασφαλους. Ετσι οταν ερθει η ωρα να κριθει ειναι εξισου κακος με αυτο που κατακρινει. Δεν προσπαθει σε προσωπικο επιπεδο για την ευρυθμη λειτουργια του κρατους. Αλλα την επομενη μερα παλι θα κατακρινει το καθε τι που δυσλειτουργει.
Gryzor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 @MiDi_MiLiZ: Ακριβώς αυτά... Συμφωνώ 100%. Η τελευταία παράγραφός σου μου θύμισε ένα ρεπορτάζ που άκουσα στο ραδιόφωνο για την αποχή. Ερωτείται νέος ο οποίος πίνει τον φραππέ του αμέριμνος: "Γιατί δεν πήγες να ψηφίσεις;". Απάντηση: "Γιατί εγώ 700 έπαιρνα, 700 θα παίρνω, ρουφφφφφφ". Φοβερή λογική. Όσο για τη θητεία: εγώ θεωρώ ότι, δυστυχώς, είναι αναγκαίο κακό. Ατυχέστατα ζούμε σε περιοχή που το καθιστά υποχρεωτικό... Βέβαια, το ότι καταλήγεις να περνάς 365 μέρες της ζωής σου ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ στην ασφάλεια της χώρας είναι αλήθεια, αλλά και άλλο θέμα. Και να πω και κάτι άλλο: αν υποθέσει κανείς ότι, πολύ μετριοπαθώς, ένας νέος ο οποίος πάει φαντάρος θα΄'έβγαζε' παραγωγή €25000 το χρόνο (μισθοί + υπεραξία, και μάλλον πολύ λίγο λέω), με 100.000 φαντάρους (πόσοι είναι τώρα, βγάζουμε ένα τεκμαρτό κόστος για την οικονομίας μας της τάξης των €2,5 δις... Όμορφα, ε; Μου άρεσε η ιδέα σου για τις γυναίκες
gf030 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παραμύθι; Μπορείς να σηκωθείς να φύγεις, νομίζω, να βρεις μία χώρα της οποίας οι πολίτες δεν έχουν (και) τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Α, ξέχασα, δεν υπάρχει. Δεν πειράζει, μπορείς να εφεύρεις ένα πολιτικοκοινωνικό σύστημα όπου οι πολίτες δεν θα έχουν υποχρεώσεις, στείλε μας και invite μήπως και έρθουμε κι εμείς αν κρατήσει πάνω από 5 μέρες. Όσο για τον Μουρ, εγώ δεν είπα ότι είναι ίνδαλμά σου, άρα απαντάς σε ερώτημα που δεν τέθηκε. Ρε φιλε, αφου δεν μπορεις να το καταλαβεις παρατα το το ρημαδι! Εν ολιγοις λεω οτι υπηρετησα τη μαμα πατριδα, πληρωνω φορους και παω και ψηφιζω, αυτες ειναι οι υποχρεωσεις μου. Το "αποφασιζομεν και διατασσομεν" οτι πρεπει να δουλεψεις 15-20 ωρες χωρις αμοιβη και χωρις να σε ρωτησουμε αν εχεις αλλες υποχρεωσεις εκεινη τη μερα εχει τελειωσει απο το 1974, η μηπως οχι; Θα το εκανα δωρεαν, αν και οι 300 εθνοπατερες δουλευαν (κοινως τα εξηναν) χωρις αμοιβη, καπου 10 χιλιαρικα το μηνα. Δημοκρατια δυο ταχυτητων δεν υπαρχει.
SL9S9 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καλεσαν και μενα Στο δικο μου τμημα πήγε 1 στους 8 (εγω) Στο προηγούμενο 3 στους 8 Στο επομενο 0 στους 8 Φωναξανε την αστυνομια. Κανεναν δεν βρηκαν. Αυτα. Εις υγειαν τα κοροιδα. Μου φαινεται και σε παλιοτερες εκλογες δεν τους κυνηγανε οποτε εχει διαδοθεί, και κανεις δεν παει. Ποιος φταιει γι'αυτο;
gf030 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καλεσαν και μεναΣτο δικο μου τμημα πήγε 1 στους 8 (εγω) Στο προηγούμενο 3 στους 8 Στο επομενο 0 στους 8 Αυτη ειναι μια καλη λυση.... να μην παει κανεις στις επομενες εκλογες. Μεχρι να καταλαβουν οτι ο μ@λ@κας ελληνας τελειωσε. Χωρισμα της εκλογικης μερας σε δυο βαρδιες, η καθε βαρδια τουλαχιστον 100 ευρω αμοιβη και προκυρηξη των θεσεων εφορευτικης επιτροπης σε καθε δημο τουλαχιστον ενα μηνα πριν τις εκλογες. Οσοι εχουν αναγκη το μεροκαματο θα πανε και πιστευω θα ειναι αρκετοι. Η δημοκρατια ας "ειναι ακριβη" για ολους, φραγκα υπαρχουν αφθονα.
Gryzor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ρε φιλε, αφου δεν μπορεις να το καταλαβεις παρατα το το ρημαδι!Εν ολιγοις λεω οτι υπηρετησα τη μαμα πατριδα, πληρωνω φορους και παω και ψηφιζω, αυτες ειναι οι υποχρεωσεις μου. Το "αποφασιζομεν και διατασσομεν" οτι πρεπει να δουλεψεις 15-20 ωρες χωρις αμοιβη και χωρις να σε ρωτησουμε αν εχεις αλλες υποχρεωσεις εκεινη τη μερα εχει τελειωσει απο το 1974, η μηπως οχι; Ρε φίλε, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό ΔΕΝ είναι υποχρέωση προς το κράτος, αλλά υποχρέωση (και δικαίωμα) προς την κοινωνία, τους συνανθρώπους, τον εαυτό σου και την όποια ελπίδα για κάτι καλύτερο, πες καλύτερα ότι βαριέσαι να κάνεις το παραμικρό για να κάνεις καλύτερο τον κόσμο... Ποιος σου είπε ότι οι υποχρεώσεις σου σταματάνε στη θητεία και τους φόρους; Μακράν του αληθινού κόσμου... Θα το εκανα δωρεαν, αν και οι 300 εθνοπατερες δουλευαν (κοινως τα εξηναν) χωρις αμοιβη, καπου 10 χιλιαρικα το μηνα. Δημοκρατια δυο ταχυτητων δεν υπαρχει. Α, και με το να απέχεις θα γίνουν όλα αυτά καλύτερα... μάλιστα... Κάπου μπλέκεις τον 'εθελοντισμού' της Ολυμπιαδομ@λ@κισμένης με τα δημοκρατικά τεκταινόμενα... Αυτη ειναι μια καλη λυση.... να μην παει κανεις στις επομενες εκλογες.Μεχρι να καταλαβουν οτι ο μ@λ@κας ελληνας τελειωσε. Koίταξε να δεις, ένας τρόπος είναι να απαξιώσουμε εντελώς το θεσμό, όντως. Το σκέφτομαι εδώ και χρόνια, μήπως δεν θα ήταν καλύτερο να κατηφορήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπας και γίνει στο τέλος μία επανάσταση και ισιώσουμε, γιατί όσο πάμε σιγά-σιγά προς τα κάτω αποκοιμιόμαστε και ξεχνάμε να διεκδικήσουμε. Αλλά να το κάνουμε συνειδητά, όχι επειδή βαριόμαστε, επειδή δεν μας δίνουν 100 ευρώπουλα (έλεος ρε συ...) ή επειδή θέλουμε να πάμε για μπάνιο... Χωρισμα της εκλογικης μερας σε δυο βαρδιες, η καθε βαρδια τουλαχιστον 100 ευρω αμοιβη και προκυρηξη των θεσεων εφορευτικης επιτροπης σε καθε δημο τουλαχιστον ενα μηνα πριν τις εκλογες. Οσοι εχουν αναγκη το μεροκαματο θα πανε και πιστευω θα ειναι αρκετοι. Η δημοκρατια ας "ειναι ακριβη" για ολους, φραγκα υπαρχουν αφθονα. Xώρισμα της μέρας, ναι (αν και θα πέσουν τσακωμοί κι εκεί, τέλος πάντων). Το επί πληρωμή με προκύρηξη θέσεων όπου θα πάρουν τον κάθε κακομοίρη που θα κάνει τα πάντα για δύο χαρτονομίσματα... πρέπει πραγματικά να εξηγήσουμε τί κινδύνους εμπεριέχει;
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 *το μπάνιο για παράδειγμα το έβαλα ε...5 λεπτά είναι απο το σπίτι μου με τα πόδια εγώ δεν έχω ανάγκη... λές ότι το να βρεθώ εκεί είναι υποχρέωση για την κοινωνία. Για ποιά κοινωνία ακριβώς μιλάμε? Ποιούς συνανθρώπους? Αυτούς που σε έχουν γραμμένο όπου βρίσκουν...Αυτούς που προσπαθούν να σου βγάλουν το μάτι με καθε τρόπο? Και ναί βαρέθηκα να προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον κόσμο. Ο άνθρωπος αν δεί ότι η προσπάθεια του δεν οδηγεί κάπου αρχίζει και βαριέται....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αυτη ειναι μια καλη λυση.... να μην παει κανεις στις επομενες εκλογες.Μεχρι να καταλαβουν οτι ο μ@λ@κας ελληνας τελειωσε. Ναι οκ. Αντε και γινεται αυτο που λες. Αντε και καταλαβαν οτι ο μ@λ@κ@ς ελληνας τελειωσε οπως λες. Και? Παρακατω? Το παρακατω δε μας λες... Τι θα αλλαξει? Χωρισμα της εκλογικης μερας σε δυο βαρδιες' date=' η καθε βαρδια τουλαχιστον100 ευρω αμοιβη και προκυρηξη των θεσεων εφορευτικης επιτροπης σε καθε δημο τουλαχιστον ενα μηνα πριν τις εκλογες. Οσοι εχουν αναγκη το μεροκαματο θα πανε και πιστευω θα ειναι αρκετοι. Η δημοκρατια ας "ειναι ακριβη" για ολους, φραγκα υπαρχουν αφθονα.[/quote'] Αν πληρωνουν 200 ευρω την 12ωρη υπηρεσια εφορευτικη επιτροπη, εμενα που ειμαι φανταρος και κανω 24ωρες υπηρεσιες χωρις να κλεισω ματι κατα τη διαρκεια τους, ποσα πρεπει να μου δινουν καθημερινα? Προσγειωθειτε... Αν ειναι να σε καλουν να υπερασπιστεις τη δημοκρατια και εσυ να απαιτεις να σε χρυσοπληρωνουν κ απο πανω, καλυτερα να καταλυθει το πολιτευμα. λές ότι το να βρεθώ εκεί είναι υποχρέωση για την κοινωνία. Για ποιά κοινωνία ακριβώς μιλάμε? Ποιούς συνανθρώπους? Αυτούς που σε έχουν γραμμένο όπου βρίσκουν...Αυτούς που προσπαθούν να σου βγάλουν το μάτι με καθε τρόπο? Και ναί βαρέθηκα να προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον κόσμο. Ο άνθρωπος αν δεί ότι η προσπάθεια του δεν οδηγεί κάπου αρχίζει και βαριέται.... Ξαναγραφω την ιδια παραγραφο που εγραψα πιο πανω και ταιριαζει απολυτα: "Καλως η κακως υπαρχει απαξιωση (κατα τη γνωμη μου δικαιως) στο πολιτικο συστημα. Ετσι ειναι λογικο να κακοφαινεται στον Ελληνα -αλλα κυριως στον Νεοελληνα- να τον υποχρεωνουν να χασει 1 μερα λουφας για να προσφερει υπηρεσιες σε κατι στο οποιο δεν εχει εμπιστοσυνη. Και λεω Νεοελληνα διοτι απτη μια απαιτει με καθε τροπο τη συνεπεια του κρατους απεναντι του(σε καναλια, συζητησεις, καυγαδες μεσα σε δημοσιες υπηρεσιες κλπ). Αλλα οταν ερθει η ωρα να υπηρετησει το κρατος, τοτε ο Νεοελληνας επικαλειται την ασυνεπεια του κρατους, για να την σκαπουλαρει και να δικαιολογησει τον ατιθασο του χαρακτηρα απεναντι στο κρατος. Με λιγα λογια δε συμετεχει εμπρακτα σε μια προσπαθεια εξυγιανσης οταν του δινεται η ευκαιρια (εστω και τυπικα). Αλλα πεφτει κι αυτος στο συνωθυλευμα που κατεκρινε μεχρι χθες εκ του ασφαλους. Ετσι οταν ερθει η ωρα να κριθει ειναι εξισου κακος με αυτο που κατακρινει. Δεν προσπαθει σε προσωπικο επιπεδο για την ευρυθμη λειτουργια του κρατους. Αλλα την επομενη μερα παλι θα κατακρινει το καθε τι που δυσλειτουργει."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.