Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή - πάααααλι???!!!!

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"Επισημαίνεται όται η αμέλεια ή η απείθεια στην έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων σας τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 118 παρ. 3 Π.Δ. 96/2007 με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια καθώς και με στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από έξι μήνες μέχρι δύο χρόνια".

Καλά, δεν θεωρώ ότι θα μπει κανείς φυλακή, αλλά δεν θέλω το όποιο μπλέξιμο, γι αυτό ρωτάω, αν δεν πάω, τί;

Να σου πω εγω τι εκανα οταν το εμαθα. Ετυχε Κυριακη να δουλευω οταν εμαθα οτι με καλεσαν. Καπνους εβγαζα. Ποιος ηταν αυτος για να μου στερησει εμενα το "μεροκαματο" μου? Πηγα λοιπον στην επιτροπη εκεινη την μερα και παραπονεθηκα στην δικηγορο που οπως ξερεις ειναι παντα παρων/ παρουσα. Γυρισε και μου ειπε "κατσε 2 ωριτσες αν ειναι φυγε". Και ετσι εγινε. Αυτο την δευτερη φορα που με καλεσαν.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως πηγα το πρωι και εξηγησα στη δικαστικο οτι δουλευω και με αφησε να φυγω

να ναι καλα η κοπελα

Δημοσ.
εγω παντως πηγα το πρωι και εξηγησα στη δικαστικο οτι δουλευω και με αφησε να φυγω

να ναι καλα η κοπελα

Εγώ κοιμήθηκα χωρίς τύψεις. Κανένας δεν ήρθε να με βρει. Δεν ξέρω τί έγινε σ'εκείνα τα τμήματα που δεν πήγε κανένας πάντως...

Δημοσ.

Τα παιδια που καλουν εκει θα παρουν περιπου 100 ευρω ο καθενας για δουλεια απο το πρωι μεχρι το πολυ βραδυ.

Οι δικαστικοι που θα ειναι εκει αντιστοιχα θα παρουν 1500 ευρω για την ιδια δουλεια

Δημοσ.
Τα παιδια που καλουν εκει θα παρουν περιπου 100 ευρω ο καθενας για δουλεια απο το πρωι μεχρι το πολυ βραδυ.

δουλεια

ουτε καν... κανα σαντουιτσάκι και κανα χυμό...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Οι δικαστικοι που θα ειναι εκει αντιστοιχα θα παρουν 1500 ευρω για την ιδια δουλεια

Μην γράφουμε κι ό,τι θέλουμε. Κόψε κάτι, ούτε τα μισά δεν παίρνουν.

Και σκέψου ποιά είναι η δουλειά και η ευθύνη του Δικαστικού Αντιπροσώπου και ποιά η δουλειά του μέλους της εφορευτικής επιτροπής που δίνει τα ψηφοδέλτια...

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν γύρω στα 600 ο δικαστικός και 100 ο γραμματέας. Οι υπόλοιποι τίποτα. Πάντως σε εμάς σαντουιτσάκια και κοκακόλες είχε...:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα μου είπαν γύρω στα 600 ο δικαστικός και 100 ο γραμματέας. Οι υπόλοιποι τίποτα. Πάντως σε εμάς σαντουιτσάκια και κοκακόλες είχε...:-)
Ακριβώς τόσα.
Δημοσ.

Πήγα κι εγώ τελικά. Κούραση η υπόθεση, παρουσιάστηκαν 2 αναπληρωματικά και 1 τακτικό μέλος από τους 8 συνολικά της εφορευτικής επιτροπής. Γύρισα πτώμα και σάπισα στον ύπνο από τις 21:30 περίπου!

Δημοσ.

Εγω δεν πηγα.

Κανεις δε με ενοχλησε, επισης πηγα αργα το απογευμα - για το φοβο των

ιουδαιων - και ψηφησα, ολα καλα.

Για το μονο που καπου μεσα μου με πειραξε ηταν οτι ειδα δυο κοπελιτσες

να τα 'χουν παιξει τελειως, γυρω στις 6.30 το απογευμα...

Μα δεν το εκανα για να λουφαρω.... απλα για μενα ο τσαμπας

εχει πεθανει προ πολλου.

Δημοσ.

ναι η αλήθεια είναι ότι όσοι κάτσαμε όλη τη μέρα σαλτάραμε λίγο...εκεί κατά τις 4 το απόγευμα σου έπεφτε το κεφάλι...μετά ξαναήρθε κόσμος και συνήλθαμε λίγο.

Δημοσ.

διαλλειμα 2.45 με 3 για να φάμε...το θέμα δεν ήταν ότι έιχε πολύ κόσμο, αλλά ότι καθόσουν εκεί χωρίς να κάνεις τίποτα. μονο εφημερίδα είχαμε...

Δημοσ.

Εχμ.. λέγοντας <<διάλλειμα>> εννοούσα να φύγουν κάποιοι από το εκλ.τμήμα και να πάνε σπίτι για ξεκούραση.

Σε 15 λεπτά τι να κάνεις;

Δημοσ.

δεν είχε τέτοια...ήμασταν εγώ, ο δικαστικός, ο γραμματέας και οι αντιπροσωποι των κομμάτων...

εγώ έγραφα στο βιβλίο και έδινα ψηφοδέλτια, ο γραμματέας διαβαζε βηmagazino και έσβηνε απο τον κατάλογο και ο δικαστικός τα έξινε όλη την μέρα άλλα άνοιγε τους ψήφους στο τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...