Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μα τι στην ευχή, περονόσπορος κλητεύσεων για εφορευτικές επιτροπές θερίζει τα μέλη του insomnia; Τι να πω, καλή δύναμη σε όσους πάνε και καλά ξεμπερδέματα στους υπόλοιπους. και τις άλλες φορές τα ίδια θα ήταν, απλά δεν υπήρχε topic να το λέμε
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μα τι στην ευχή, περονόσπορος κλητεύσεων για εφορευτικές επιτροπές θερίζει τα μέλη του insomnia; Τι να πω, καλή δύναμη σε όσους πάνε και καλά ξεμπερδέματα στους υπόλοιπους. Κι εγώ στο club...
TSOPK Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 μου ήρθε και εμενα το χαρτι αλλα το θέμα ειναι πως, το αφησαν πανω στο τραπεζακι σε ενα σπιτι που απεχει 50 μετρα απο το δικο μου και μου το εφερε η γειτονισσα, αν για οποιοδηποτε λογο δεν το εβλεπε δεν θα το μαθαινα ποτε...ΤΟΤΕ τι θα γινοταν, μηπως ειμαι καλυμμενη να μην παω.Πως γινεται κανονικα η ενημέρωση? θα επρεπε να υπογραψω οτι το παρελαβα? ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ... σκεφτομαι να κανω την παπια... κανονικα σε καλουν απο το αστυνομικο τμημα και υπογραφεις οτι το παρελαβες. Εγω παντως πηγα σημερα και πηρα απαλλαγη
skywritergr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλά ε, είναι κόλπο. Καλούν τους μισούς Έλληνες για να μειώσουν την αποχή. Αν δεν ισχύει το παραπάνω τότε είπαν να καλέσουν τους μισούς χρήστες του insomnia για να γελάσουν! Κουράγιο κύριοι και κυρίες.
orck Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εχουμε την εξουσια που μας αξιζει ας παμε ολοι για μπανιο τα λαμογια ετσι και αλλιως θα βγουν και θα κανουν παλι την δουλεια τους
bibi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αντε καλο τριημερο...ελπιζω να εκμεταλλευτεις την απαλλαγη σου,,,εγω παλι ψαχνομαι να δω πως μπορω να αποδειξω οτι οντως γινεται να μην το ειχα μαθει ποτε αλλα δεν με βλεπω να βγαζω ακρη!!!!!! :devil:
adamakos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 κανονικα σε καλουν απο το αστυνομικο τμημα και υπογραφεις οτι το παρελαβες. Εγω παντως πηγα σημερα και πηρα απαλλαγη πως πηρες απαλλαγη? με τι δικαιολογια?
andreapaog328 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής (τακτικά/αναπληρωματικά), ψηφίζουν?
adamakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 καποια ποστ παραπανω ειπα οτι εμενα δεν μου εχει ερθει χαρτι ε μου ηρθε χθες το πρωι σαββατιατικα το κακο ειναι οτι δεν δινουν απαλλαγες απο την εισαγγελια εγω ομως δεν μπορω να κλεισω το πρακτορειο για τις εκλογες οποτε θα παω να μιλησω με τον/τη δικαστικο μπας και καταλαβει αν δεν καταλαβει θα σας πω πως θα εξελιχθει
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εμένα το ονειρο μου ειναι να με πάρουν...Αλλα σιγα.... Τους γονεις μου που πανε στα 60 ποτε δεν τους εχουν καλεσει!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν είσαι αναπληρωματικός, είναι πιο ελαστικά τα πράγματα. Αν έχουν παρουσιαστεί οι τακτικοί βέβαια.. Δεν χρειάζεται να πάτε την ώρα που λέει το χαρτί (χαράματα!) αν πάτε και μια ώρα μετά δεν χάθηκε ο κόσμος. Εννοείται το μεσημέρι που λιγοστεύει ο κόσμος, μπορείτε να φύγετε (εντάξει όχι όλοι μαζί..) για ξεκούραση. Εγώ είχα τύχει σε νομαρχιακές, που με την καταμέτρηση των σταυρών τρως το μεγαλύτερο πακέτο (επαλήθευση κλπ) τελειώσαμε στον πρώτο γύρο περίπου 05:00!! Στο δεύτερο γύρο σκεφτόμουν να μην πατήσω το πόδι μου, αλλά κάπου αισθανόμουν και ενοχές, εγώ να κάνω κοπάνα και οι άλλοι να φάνε πακέτο;Ευτυχώς τελειώσαμε 22:00.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Όταν θα πας να ψηφίσεις, ρώτα αν θέλουν βοήθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις κρατάνε ψηφοφόρους όταν έχουν έλλειψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.