gf030 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τελικα τι ακριβως κανει η εφορευτικη επιτροπη ρε παιδια;
araXne Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μου ήρθε και μένα την παρασκευή χαρτί από πρωτοδικείο.. Το θέμα είναι αφενός ότι ήδη είχα κανονίσει να λείπω για 3ημερο... Αφετέρου απέχω από τις εκλογές χρόνια τώρα-δεν με εκφράζει τίποτα και ηθελημένα απέχω. Δε μ'αρέσει να με αναγκάζουν με απειλές φυλάκισης να παραστώ σε κάτι που δε γουστάρω...
Kakashi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 2 φορές μου έχει έρθει. Δε πήγα καμία και δεν έγινε απολύτως τπτ. Ειδικά τη 2η πήγα να ψηφίσω κιόλας εκεί ακριβώς που έπρεπε να είμαι στην επιτροπή και δε μου είπαν κουβέντα..
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 είναι υποχρεωτικό? EPIC FAIL. γκαντεμιά του κερατά, με καλεσαν και εμένα, μου ήρθε σήμερα χαρτί...πρώτη φορά είναι...μπορεί να μου πεί κάποιος που έχει πάει τί γίνεται?
araXne Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πάω... θα σας ενημερώσω εκ των υστέρων για τις επιπτώσεις...
user12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πάω...θα σας ενημερώσω εκ των υστέρων για τις επιπτώσεις... Έχουν internet και στους κρατούμενους?:-D
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πάω...θα σας ενημερώσω εκ των υστέρων για τις επιπτώσεις... Μην φοβασαι θα ερθουν αυτοι σε εσενα.
adamakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 εμενα αυτο που δεν μου αρεσει στην ολη διαδικασια ειναι οτι δεν υπολογιζουν τιποτα εγω δουλευω τις κυριακες γιατι πρεπει να χασω το μεροκαματο μου για να μετραω ψηφοδελτια και μαλιστα στο τζαμπα? εμενα τα λεφτα που θα χασω ποιος θα μου τα δωσει? με ρωτησαν αν εχω την ευχερεια να το χασω το μεροκαματο? δηλαδη η λυση ειναι βουρ στο γιατρο ?
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Σαφώς βούρ στο γιατρό και αντε γεια. Να κόψουν τον λαιμό τους και να δώσουν κανα φράγκο και στον κόσμο που κάθεται 19 ώρες εκεί . Ειναι οτι θα χάσεις και το μεροκάματο αλλά υπάρχει και σωματική και ψυχολογική κούραση
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Παιδιά, δεν συμφωνώ με τις ισοπεδωτικές απόψεις. Θέλουμε δηλαδή λεφτά για να κάνουμε το πολίτευμα να δουλέψει? Και ναι μεν απέχει Παρασάγγας από αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι, αλλά αν είναι να παραδώσουμε το πνεύμα... Απλώς υπάρχουν και οι π@π@ριές του συστήματος. Χθες άκουγα στο ραδιόφωνο για ένα ζευγάρι γονιών με μικρά παιδιά που... κλήθηκαν και οι δύο!!! Ο δε εισαγγελέας (;; δεν άκουσα καλά) τους συνέστησε να παρανομήσουν πηγαίνοντας σε γιατρό για μούφα γνωμάτευση. Ρεζιλίκιααααααααα! @adamakos: για ψάξε το, έχω την εντύπωση ότι καλύπτεσαι και πως ο εργοδότης σου θα πρέπει να σε πληρώσει κανονικά. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εισαγγελία ή στη ΓΣΕΕ/Επιθεώρηση Εργασίας και ρώτα...
TSOPK Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πριν 30 λεπτα με πηραν τηλεφωνο και μενα. Πεταχτηκα απο το Α.Τ και πηρα το χαρτι. 18/05/2009 κατεπειγον λεει και με ειδοποιησαν στις 27...παλι καλα που ηταν εντος του μηνος... Το θεμα ειναι οτι θα λειπω εκτος Ελλαδος λογω ταξιδι του μελιτος (εισητηρια κλεισμενα) και πρεπει να τρεχω στην Κυψελη (Εισαγγελια Αθηνων) για να με απαλλαξουν. Ελπιζω να μην εχουμε φασαριες
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μα τι στην ευχή, περονόσπορος κλητεύσεων για εφορευτικές επιτροπές θερίζει τα μέλη του insomnia; Τι να πω, καλή δύναμη σε όσους πάνε και καλά ξεμπερδέματα στους υπόλοιπους.
adamakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 @adamakos: για ψάξε το, έχω την εντύπωση ότι καλύπτεσαι και πως ο εργοδότης σου θα πρέπει να σε πληρώσει κανονικά. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εισαγγελία ή στη ΓΣΕΕ/Επιθεώρηση Εργασίας και ρώτα... εγω ειμαι ο εργοδοτης μου πρακτορειο οπαπ εχω εμεις περιμενουμε πως και πως το σκ και με τις ιστοριες τους θα χασουμε λεφτα τζαμπα? (δεν μου εχει ερθει χαρτι, θεωρητικη κουβεντα κανουμε)
Christav Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ηρθε και απο δω χαρτι πριν απο λιγο,στο ματι μας εχουν βαλει
bibi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 μου ήρθε και εμενα το χαρτι αλλα το θέμα ειναι πως, το αφησαν πανω στο τραπεζακι σε ενα σπιτι που απεχει 50 μετρα απο το δικο μου και μου το εφερε η γειτονισσα, αν για οποιοδηποτε λογο δεν το εβλεπε δεν θα το μαθαινα ποτε...ΤΟΤΕ τι θα γινοταν, μηπως ειμαι καλυμμενη να μην παω. Πως γινεται κανονικα η ενημέρωση? θα επρεπε να υπογραψω οτι το παρελαβα? ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ... σκεφτομαι να κανω την παπια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.