Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χαίρετε... χθες πήρα ειδοποίηση ότι έχω επιλεχθεί (οποία τιμή!) για εφορευτική επιτροπή στις Ευρωεκλογές (αναπληρωματικός). Κανονικά θα πήγαινα ευχαρίστως, αλλά ΕΙΝΑΙ Η 3η ΦΟΡΑ που με παίρνουν! Ε, άντε και....! Ξέρω ότι είναι τακτική τους να παίρνουν άτομα που έχουν ξαναπάει, τί δίκαιο... Ξέρει κανείς αν κινδυνεύει κανείς από τις κυρώσεις που προβλέπονται ή δεν τηρούνται; Αμάν πια... Αυτό που με τσαντίζει είναι ότι δεν θα μπορέσω να ψηφίσω αν δεν πάω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ποοο φίλε, ΠΙΚΡΑ... άντε μια ok...αλλά 3η φορά?! WTF?!! ούτε ο Μητσοτάκης να σε είχε μουτζώσει...
Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χαχαχα σωστόοοοος Τί να πω, πραγματικά σε ένα βαθμό το θεωρώ υποχρέωσή μου να πάω - όχι ούτε γουστάρω, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Αλλά ****3****???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ναι είναι και δυστυχώς είναι ακόμα και αν σε έχουν καλέσει και άλλη φορά...
Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 "Επισημαίνεται όται η αμέλεια ή η απείθεια στην έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων σας τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 118 παρ. 3 Π.Δ. 96/2007 με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια καθώς και με στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από έξι μήνες μέχρι δύο χρόνια". Καλά, δεν θεωρώ ότι θα μπει κανείς φυλακή, αλλά δεν θέλω το όποιο μπλέξιμο, γι αυτό ρωτάω, αν δεν πάω, τί;
accipio Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παρηγορήσου με τη σκέψη ότι κι εμένα τρεις φορές με κάλεσαν (πήγα σε όλες).
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Με χαρτί απο γιατρό λογικά την γλιτώνει Γαστρεντερίτιδα ...
Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ε προτιμώ να παρηγορηθώ με τη σκέψη ότι θα περάσω το τριήμερο με την κοπέλα μου και κάνουμε δουλειές στο διαμέρισμα που ετοιμάζουμε, όχι ότι θα ξυπνήσω 5 το πρωί και θα γυρίσω μεσάνυχτα.
smilefreeware Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τί να πω, πραγματικά σε ένα βαθμό το θεωρώ υποχρέωσή μου να πάω - όχι ούτε γουστάρω, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Αλλά ****3****??? Πράγματι κάποιος πρέπει να το κάνει (αλλά να πληρώνετε) όπως και πολλά πρέπει να κάνει η πολιτεία (και τα κάνει όλα όπως γνωρίζουμε εμείς οι Ελληνες) Δεν πιστεύω σε τίποτα , δεν ελπίζω σε τίποτα , είμαι Ελληνας πολίτης. (Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι που).
Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Με χαρτί απο γιατρό λογικά την γλιτώνει Γαστρεντερίτιδα ... Χμμμμμναι! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι από δημόσιο... Πράγματι κάποιος πρέπει να το κάνει (αλλά να πληρώνετε) όπως και πολλά πρέπει να κάνει η πολιτεία (και τα κάνει όλα όπως γνωρίζουμε εμείς οι Ελληνες) Θα διαφωνήσω ελαφρώς. Όντως το κράτος/πολιτεία/κυβέρνηση/όπωςθεςπεστο δεν κάνουν απολύτως τίποτα (και κάθε πέρσι και καλύτερα) για τους πολίτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς κάτι το οποίο είναι μάλλον ο μόνος νόμιμος τρόπος που έχουμε για να εκδηλωθούμε...
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όταν φτάσεις εκεί πες πόσο ωραία πέρασες στο Μεξικό και άρχισε να βήχεις.
Gryzor Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χα! Καλή ιδέα, αλλά θα μου ζητήσουν να δουν το διαβατήριο...
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 εμενα με καλεσανε για δικαστικο επιμελιτη κατι τετοιο, ειμαι εξω....οτι ναναι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 οπως και να χει ειναι σπασιμο να απαιτουν να εισαι καθως πρεπει απεναντι στο κρατος τη στιγμη που αυτο ειναι ακριβως το αντιθετο με τους πολιτες του. Και δικαιολογω απολυτα οσους δεν θελουν να ψηφισουν-συμετεχουν στην ολη διαδικασια. Οσο για σενα φιλε που σε καλουν 3η φορα, σκεψου το οσο πιο θετικα γινεται. Πχ οτι εκανες 12-18 μηνες φανταρος. Ε σε αυτους τους μηνες προσθεσε αλλες 3 υπηρεσιες, στο ονομα του κρατους-εθνους-πατριδας κλπ...Καπως ετσι το βλεπω εγω χεχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.