jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Έχω πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο και δε μπορώ να μπώ στο Internet.Έχω άλλους 2 υπόλογιστές.Ο ένας συνδεεται ενσύρματα και ο άλλος ασύρματα.Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα.Μπάινουν κανονικά στο Ιντερνετ. Το πρόβλημα αυτό το έχω τις 2 τελευταίες μέρες. Δεν έχω καμμια συσκευή που να κάνει παρεμβολές. Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω επίσης οτι δεν ανάβει το λαμπάκι του Ethernet στο router
astrea966 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 οταν λες οτι δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ τι εννοεις,οτι συνδεεσαι στο ρουτερ και δεν εχεις ιντερνετ η δεν μπορεις να συνδεθεις καθολου?
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Στο ρουτερ δεν ανάβει ένα λαμπάκι .το λαμπάκι του Ethernet. Και δε μπορώ να συνδεθώ στο Ιντερνετ από τον δικό μου υπολογιστή.Απ τους άλλους υπολογιστες της οικογένειας μου μπαίνουν κανονικά στο Ιντερνετ. Να σημειώσω οτι ο δικός μου υπολογιστής μπαινει ασύρματα στο Ιντερνετ.
ArisG88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μας μπερδεψες. Το router εχει ενα λαμπακι οπου ειναι το ethernet και ενα οπου ειναι το wlan. Αφου εσυ συνδεεσαι ασυρματα γιατι να αναβει το λαμπακι του ethernet;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.