SoundCheck Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει καποιος που εχει κανει τηλεφωνικη αγορα για φορητο υπολογιστη Dell μεσω της εταιριας. Εχω ακουσει οτι γινεται! Ποσο πεφτει η τιμη, και κατα ποσο μπορεις να κανει παραγγελια οποιοδηποτε μοντελο βρισκεις στα ξενα site της εταιριας (για παραδειγμα των Dell inspiron 15, εδω πωλουνται μονο αυτα με Intel Core Duo) ?
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Κάπου είδα εδώ μέσα κανα 2 που είχαν παραγγείλει οθόνες από την dell. Έριξες καμιά ματιά εδώ καθόλου? http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen
SoundCheck Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δεν λεει κατι για τηλεφωνικη παραγγελια, το εχω κοιταξει!
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία από την "επίσημη αντιπροσωπεία" της Dell. Μια φορά που πήρα τηλ με παρεπέμψανε σε εταιρείες που έχουν σύμβαση (αντιπροσώπους ουσιαστικά) και πουλάνε προϊόντα Dell. Τώρα, αν κάποια από αυτές τις εταιρείες μπορεί να σου φέρει ότι έχουν και τα ξένα site δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.