konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδια θελω να κανω format αλλα λογικα μετα θα μου ξαναζητησει το key το οποιο το ειχα καταχωρησει οταν αγορασα τα windows.Mετα το format οταν ξαναδωσω το ιδιο δεν θα μου πει λογικα οτι αυτο ειναι ηδη καταχωρυμενο απο αλλο χρηστη δηλαδη εμενα ?Μηπως εχω προβλημα με αυτο ?
devout84 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδια θελω να κανω format αλλα λογικα μετα θα μου ξαναζητησει το key το οποιο το ειχα καταχωρησει οταν αγορασα τα windows.Mετα το format οταν ξαναδωσω το ιδιο δεν θα μου πει λογικα οτι αυτο ειναι ηδη καταχωρυμενο απο αλλο χρηστη δηλαδη εμενα ?Μηπως εχω προβλημα με αυτο ? Οχι δε θα έχεις πρόβλημα... Θα βάλεις το ίδιο key και θα κάνεις activation κανονικά... Απλά μην το παρακάνεις γιατί νομίζω υπάρχει ένα όριο στα activations της micro$oft...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Eδω εχω ακουσει αλλους που κανουν format καθε μηνα .Βασικα θελω να βρω τροπο να πειτουργει ο υπολογιστης με οσο το δυνατον λιγοτερα προγραμματα που στο task manager που βλεπω μπορει να ειναι αχρηστα ή περιττα .Σκεφτομαι δηλαδη οτι μπορει αυτο το καθαρισμα να χρειαζεται για βελτιωση της αποδοσης του συστηματος και μονο με το format ξερω μπορει αν πετυχει. και κατι αλλο ...για να ξεκινησω format βαζω boot priority απο τα bios το cdrom και κανω restart με τα windows μεσα?
devout84 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 και κατι αλλο ...για να ξεκινησω format βαζω boot priority απο τα bios το cdrom και κανω restart με τα windows μεσα? ακριβώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.