@_zerocool Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Που πήγαν? Δεν έχω βρεί εντολή για την απόκρυψη τους ή εμφάνιση. Να σημείωσω ότι ο μέσος όρος μου δεν είναι κάτω από τα 3. Αλλά και πάλι δεν τα βλέπω ούτε στο My Home.
Hal9000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δεν υπάρχουν πια. Τα μόνα αστεράκια είναι για την αξιολόγηση των topics και έχουν και αυτά την ίδια τυπική σημασία που είχαν τα προηγούμενα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δεν υπάρχουν πια. Τα μόνα αστεράκια είναι για την αξιολόγηση των topics και έχουν και αυτά την ίδια τυπική σημασία που είχαν τα προηγούμενα Αχα! Εδώ κάνεις λάθος! :grin: Τα αστεράκια ζουν ανάμεσά μας. Απλά με την μεταφορά πρέπει να έχουν διαγραφεί τα παλιά (καλά μην κλαίτε, θα πάρετε άλλα!). Και πού υπάρχουν (ακούω μερικούς να ρωτάνε); Απλά: πατάμε το όνομα του μέλους που θέλουμε να βαθμολογήσουμε και πάμε στο profil του. Εκεί έχει μία επιλογή Rate this user και διαλέγουμε βαθμολογία - από 1 έως 5 αστεράκια. Απόδειξη; Μόλις έδωσα 5 αστεράκια στον HAL9000 και αυτά φαίνονται αμέσως κάτω από το όνομά του. Αυτό που δεν βλέπω να υπάρχει είναι η επιλογή να μην δεχόμαστε βαθμολόγηση, επιλογή που υπήρχε στο προηγούμενο forum...
pyro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 hmmm, its time to revise our marks... AHAHAHAHAHAHA :P
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 kai pali arketa atoma me 2 kai 3 accounts kanane ta idia gia na exoune asterakia....sovareftite kalitera na mpei kati anologa ton arithmo ton posts i akoma kalitera na min mpoun katholou
pyro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Toufas:</font><hr> kai pali arketa atoma me 2 kai 3 accounts kanane ta idia gia na exoune asterakia....sovareftite kalitera na mpei kati anologa ton arithmo ton posts i akoma kalitera na min mpoun katholou <hr /></blockquote> nai, tote 0a plakosoune oloi na grafoune asxeta posts! (blepe: pyo) ahahahaha :p :p pantos palia etsi htane, den jerw giati alaje...
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 i na mpei kapio ranking system analoga me ta posts....
@_zerocool Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 τι ranking και βλακείες.... ας μείνουμε έτσι... γιατί πρίν που είχαμε ranking τι κερδίσαμε;
marios1957 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δέν θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο....
marios1957 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 ʼντε,να πώ και εγώ την κακία μου,βάλατε όλοι το γαλαξία σας,ή μου φαίνετα; Hall,πώς γίνεται-plz-να μην δέχεσαι βαθμολογία;
Gabriel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Οι ψήφοι που έχουμε πάρει και το weighted score υπάρχουν ή όχι;Δεν βλέπω πλέον τους ψήφους μου πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.