Προς το περιεχόμενο

ASUS P5B Deluxe WiFi BIOS

Devil9697

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την παρπάνω μητρική asus.και θέλω να της κάνω ένα BIOS update γιατί άλλαξα CPU και όταν ανοίγει μου βγάζει error vCode και μάλλον θέλει update απο ότι κατάλαβα για ην δεί κανονικά (την CPU)...λοιπόν κατέβασα ένα προγραμματάκι απο την asus για να κάνεις update,με το οποίο κάνεις update χωρίς δισκέτα.απλά το τρέχεις επιλέγεις την έκδοση και την περνέι και κάνει ένα restart και έτοιμο....λοιπόν εγώ πέρασα μιν έκδοση του 2007 αλλά δεν ήταν η τελευταία,έχουν βγεί και άλλες 5-6 μέχρι και πριν 2 μήνες.ΑΛΛΑ αυτές οι εκδόσεις γράφει ότι είναι beta version,γι αυτό δεν τις πέρασα,έβαλα την τελευταί α κανονική.που είναι το 2007 όπως είπα...

Και θέλω να ρωτήσω άν είναι καλό να περάσω τις Beta version ή θα μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα....??

(Με την έκδοση που πέρασα χτές δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με την CPU)...

Aς βοηθήσει κάποιος....

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο (στα φόρουμ στης Asus for example) θα δεις τι παίζει. Στη θέση σου εγώ θα έκανα δοκιμές, αλλά μέσω floppy, όχι σε παραθυρικό περιβάλλον. (τώρα είμαι με το F14C στην P35-DS4)

Δεν έχει dual bios η P5B Deluxe;

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά η Asus θα έχει ενσωματωμένο μέσα στο bios μια επιλογή/εφαρμογή που λέγεται EzFlash με την οποία κάνεις update μέσα από το bios...απλά περνάς το καινούριο αρχείο του bios σε ένα usb flashάκι (fat32, όχι ntfs) και τρέχεις την εφαρμογή του bios...

Δημοσ.
λογικά η Asus θα έχει ενσωματωμένο μέσα στο bios μια επιλογή/εφαρμογή που λέγεται EzFlash με την οποία κάνεις update μέσα από το bios...απλά περνάς το καινούριο αρχείο του bios σε ένα usb flashάκι (fat32, όχι ntfs) και τρέχεις την εφαρμογή του bios...

Εγώ που έχω την Asus της υπογραφής μου, όταν ήταν να κάνω bios update, πήγα στο site της asus κατέβασα τα καινούρια BIOS, τα έβαλα σε ένα Flashaki και έκανα reboot. Μπήκα στη λειτουργία EzFlash (Τhresh), βρήκα το φάκελο και σε 1 λεπτό ήμουν good to go ! Simple as that !

Δημοσ.

Πάντως και το προγραμματάκι της asus απο windows το έκανε κανονικά update και το επιβεβαιοσα κιόλας...απλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλές οι beta version γιατι ΟΛΕΣ οι εκδόσεις απο το 2007 μεχρι 2009 είναι beta....δηλαδή έλεος..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας...έχω βάλει αρκετές φορές beta bios χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα...

• Moderators
Δημοσ.
δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας...έχω βάλει αρκετές φορές beta bios χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα...

Mια απτα ιδια.Εχω πχ σε ενα pc μια P4P800 Dlx (Asus)με το τελευταιο bios που βγηκε γι αυτη(beta),ελαφρως overclocked,γυρω στα 2 χρονια και δεν εχει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

πριν λιγο περασα την τελευταια εκδοση(beta) δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ειδε κανονικα τη cpu χωρις uCode error.το περασα με το προγράμματακι της asus μεσα απο windows....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...