klog Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με αυτή την χώρα και τον τρόπο που λειτουργούν οι εταιρείες στο Πλανητικό μας σύστημα για να μην το πάω παραπέρα.... Ακούστε λοιπόν..... Τον περασμένο μήνα διέκοψα το συμβόλαιο που έιχα με την Wind και πάω στην Vodafone. Πάνω στην διαδικασία βγήκαν 2 παραστατικά το οποίο το ένα ήταν εκκαθαριστικό τα πληρώνω και τέλος..... Υπήρξε όμως ένα μεσοδιάστημα το οποίο δεν έπρεπε να χρεωθώ , όντως (οφείλω να τους το αναγνωρίσω πως ήταν σε αυτό κινήθηκαν γρήγορα) στις 5/5/2009 εκδόθηκε ένα πιστωτικό παραστατικό το οποίο μου επιστρέφει(δεδομένου πως είχα εξοφλήσει όλες μου τις οφειλές) 29,17€. Πάω λοιπόν εγώ σαν κύριος το περασμένο Σαββάτο 16/05/2009 σε ένα κατάστημα να εισπράξω αυτό που η ίδια η Wind με επίσημο έγγραφό της έχει αποδεχθεί ότι δηλαδή μου χρωστά το παραπάνω πόσο. Πρώτη κρυάδα , ξέρετε κύριε , μου λέει ένας τυπάκος, θέλει τουλάχιστον 20 μέρες γιατί πρέπει να στείλω μια φωτοτυπία του λογαριασμού στα κεντρικά. Του λέω μα απο εκεί δεν έστειλαν τον λογαριασμό που λέει ότι λέει......ναι αλλά ξέρετε έτσι είναι διαδικασία μου απαντά. Το αφήνω γιατί είχα και άλλες δουλειές και φέυγω.......ξυπνώ σήμερα το πρωι 23/05/2009 και βρίσκω ενα μήνυμα στο κινητό απο την Wind πως θα μπορέσω να πάρω τα χρήματα μετά απο.............................40 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....... Και ρωτώ....(όχι τόσο για τα 30€ όσο για την ουσία της υπόθεσης , θα μπορούσαν να είναι 300€ για παράδειγμα).......... ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η Wind και η κάθε Wind παρακρατά ένα ποσό που χρωστά στον πελάτη τόσο χρονικό διάστημα???? Ενα ποσό που με δική της υπαιτιότητα έχει καταχρηστικά εισπράξει και διαχειριστεί για πάνω απο ένα μήνα συν του χρονικού διαστήματος των 40 ημερών........ Μια πάράνομη και καταχρηστική πράξη που η ίδια με την έκδοση του πιστωτικού παραστατικου έχει αποδεχθεί..... Το θεωρώ (όχι για το ποσό) ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ενδεικτικό του πως λειτουργούν οι εταιρείες στο μπορ.....λο που λέγεται Ελλάντα.......... Να δεις στο τέλος θα μας πούνε και Μα.....κες....,.αθάνατε Μηλιώκα...
Predatorkill Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ας τους χρωσταγες εσυ 30 ευρω, 40 τηλεφωνα θα σε ειχανε παρει και θα σου κοβανε και τις εξερχομενες, και τις εισερχομενες... Τι να λεμε τωρα...
MantiVersuS Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ας τους χρωσταγες εσυ 30 ευρω, 40 τηλεφωνα θα σε ειχανε παρει και θα σου κοβανε και τις εξερχομενες, και τις εισερχομενες... Τι να λεμε τωρα... ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ και θα τρέξουν αμέσως... αν όχι στην ΕΕΤΤ. πρήξε τους λίγο. τους αξίζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.