Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλησπέρα. Το θέμα έχει ως εξής: Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής, το Guitar Pro το οποίο έχει κάποιους δικούς του ήχους που δεν έχει η κάρτα μου. Όταν πατάω να ακούσω ένα κομμάτι απο το πρόγραμμα όλα ακούγονται καλά. Όταν όμως πατάω να γίνει wave ενώ την ώρα που γίνεται πάλι το ακούω κανονικά, όταν τελειώσει και ακούσω τι έγραψε ακούγεται μεν το κομμάτι αλλά απο πίσω ακούγεται και έναν ενοχλητικό βουητό το οποίο δεν ξέρω απο που προέρχεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το σταματήσω ή πως να το διώξω απο το τελικό κομμάτι?
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. Το θέμα έχει ως εξής: Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής, το Guitar Pro το οποίο έχει κάποιους δικούς του ήχους που δεν έχει η κάρτα μου. Όταν πατάω να ακούσω ένα κομμάτι απο το πρόγραμμα όλα ακούγονται καλά. Όταν όμως πατάω να γίνει wave ενώ την ώρα που γίνεται πάλι το ακούω κανονικά, όταν τελειώσει και ακούσω τι έγραψε ακούγεται μεν το κομμάτι αλλά απο πίσω ακούγεται και έναν ενοχλητικό βουητό το οποίο δεν ξέρω απο που προέρχεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το σταματήσω ή πως να το διώξω απο το τελικό κομμάτι? Με ποιά κάρτα ήχου το δουλεύεις το πρόγραμμα και τι Audio settings έχεις ρυθμίσει όπως τη βλέπει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.