k_dinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Στο crazy you την εχει, μου φαινεται καλη τιμη. Ολες οι 9600GT κοστιζουν περιπου 90 ευρω, εκτος απο μια που εχει το Πλαισιο μαρκας Palit που ειναι στα 65ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Tην πηρα για ενα φιλο και ηρθε σημερα. Ανοιξα τη συσκευασια και ειδα οτι η καρτα ειναι διαφορετικη, καμια σχεση με τη φωτογραφια. Επισης στο κουτι δεν αναφερει πουθενα τη λεξη CUDA.. Λετε να μας κοροϊδεψαν? Να την δωσω πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ανοιξα τη συσκευασια και ειδα οτι η καρτα ειναι διαφορετικη, καμια σχεση με τη φωτογραφια. Mπορείς να ανεβάσεις μια φωτό να την δούμε? Επίσης τρέξε ένα gpuz και δείξε μας screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Να 'ναι καμια GSO λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 εκανα edit το μηνυμα και εβαλα τη φωτογραφια. Το κουτι λεει κανονικα 9600GT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ε μια χαρά τότε, έχει και καλύτερο σύστημα ψύξης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Κι έλεγα, τί μου θυμίζει αυτό το thread... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Επισης στο κουτι δεν αναφερει πουθενα τη λεξη CUDA.. Λετε να μας κοροϊδεψαν? Να την δωσω πισω? http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA Υποστηριζει το CUDA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Κι έλεγα, τί μου θυμίζει αυτό το thread... ; Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αμέσως, αλλά η φωτογραφία μας διέψευσε τελικά. Η κάρτα είναι 9600Gt, απλά έχει άλλο (πιθανότατα καλύτερο) σύστημα ψύξης από αυτό της φωτογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Στo κουτι αλλα και στο αυτοκολλητο κατω απο την καρτα λεει οτι ειναι 9600MB 512ΜΒ 256bit. To gpuz δεν μπορω να το τρεξω γιατι η καρτα δεν ειναι για μενα και δεν την εχω βαλει σε PC ακομα. Σιγουρα ειναι καλυτερο το συστημα ψυξης? Προχειρο μου φαινεται, το αλλο με το καλυμα μου αρεσε πιο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 9600MB δύσκολο να λέει, μήπως λέει 9600GT; Λογικά είναι αποδοτικότερο και περισσότερο αθόρυβο λόγω και της σχεδίασης, και του μεγαλύτερου ανεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ναι, λαθος δικο μου! (αν και σε 10 χρονια το βλεπω να εχουμε καρτες με 1ΤΒ μνημης!) Ωραια τοτε, αφου δεν εχει χειροτερη ψυξη θα την κρατησω. Ο χαλκος κατω απο τον ανεμηστηρα εχει ογκο, ξεπερναει σε 'υψος' ολη την καρτα. Θα επρεπε να πιανει 2 θεσεις στο πισω μερος τοu PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiartas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τελικά, ειναι σωστή η κάρτα, ή είναι μούφα? Είναι 9600 GT ή 9600M GT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ναι... και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τελικά, ειναι σωστή η κάρτα, ή είναι μούφα?Είναι 9600 GT ή 9600M GT? 9600M GT?? Με αγχωσες τωρα, πως μπορω να το καταλαβω αυτο? (χωρις να την βαλω στο PC) Το κουτι και το αυτοκολητο λενε 9600GT παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.