Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 5?

KaiZeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρεξηγησες προφανως.. απλα νευριασα λιγο με τον kojima που μας παιζει.. αν εκανα hype θα τα ειχα εκθιασει ολα σε αυτο το παιχνιδι, αλλα δεν τα εκθιαζω, κ ας ειναι το αγαπημενο μου..

anyway, εξεφρασα απλα μια απορια, μπας κ βρω clues.. παρτο οπως θες bro.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παρεξηγησες προφανως.. απλα νευριασα λιγο με τον kojima που μας παιζει.. αν εκανα hype θα τα ειχα εκθιασει ολα σε αυτο το παιχνιδι, αλλα δεν τα εκθιαζω, κ ας ειναι το αγαπημενο μου..

anyway, εξεφρασα απλα μια απορια, μπας κ βρω clues.. παρτο οπως θες bro.

δεν αναφερόμουν σε εσένα, απλά γράφαμε παράλληλα... θα βάλω μια διευκρίνηση, χίλια συγγνώμη!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:57 ----------

http://img269.imagevenue.com/img.php?image=90927_1_122_193lo.jpg

http://img202.imagevenue.com/img.php?image=90928_2_122_156lo.jpg

http://img185.imagevenue.com/img.php?image=90935_3_122_59lo.jpg

νομίζω πως η πρώτη φώτο έχει πολλά να δώσει!!!!!

Δημοσ.

ενδιαφέρων ...βλέπω άτομα που έβριζαν το PS3 να ξενυχτάνε για ανακοινώσεις παιχνιδιών αυτού, που κατα τα άλλα (πάντα) τους ξενερώνουν, ακόμα και το επόμενο mgs να είναι :devil:

Δημοσ.

E53EPR img img eE53RP img img eEP53R img img

Το 5 μπορεί να είναι και S έτσι όπως γράφεται και βασικά

Img. PS3. Returns?

Oh well δεν έχει νόημα...

Ένα metal gear θα είναι λογικά για το ps3 και επιμένω οτι θα είναι η updated έκδοση του 4. (Obvious reason is obvious)

Μακάρι να βγώ ψεύτης :D

R=Raiden?

Δημοσ.

Metal Gear Famitsu Article Translation

A new Metal Gear game was revealed in leaked Famitsu scans. Since then, people have been rushing to try to translate the article and get some details on the new title. Here is what we've found so far.

It's going to be 1 game PSP and 1 PS3 with interconnectivity between the two. They hinted at advances in story by playing through both. The New Metal gear takes place about 7 years after MGS4. That is not Big Boss, that is actually his most recent clone. I'll give you a hint, he played a roll in MGS, MGS2, MGS4. The deceptive part is his age, over the last 7 years his aging has been rapid (Translator guesses it could posibly be Akiba?).

Not Metal Gear Solid but just Metal Gear Raiden?

Kojima interview translated

The Famitsu article has been translated. Sadly, Kojima doesn’t share much information about his upcoming title. Even when pushed to share some information about his new game, Kojima doesn’t give an inch. The only thing he did confirm was that the game will take place in the Metal Gear Saga.

Amongst the information he did release, Kojima confirmed that the game would be developed by the Metal Gear Sold 4 team and would be targeted for the Japanese audience, and will then see a global release.

Interestingly enough, Kojima never refers to the old man as Big Boss. He goes out of the way to call him the Old Man throughout the interview. We are once again put into limbo about whom the old man may be.

Δημοσ.
Ένα metal gear θα είναι λογικά για το ps3 και επιμένω οτι θα είναι η updated έκδοση του 4. (Obvious reason is obvious)

Επειδή ποτέ δε κατάλαβα. Οι updated versions τι παραπάνω προσφέρουν;

Δημοσ.

O klainmainfaintainGR έπεσε έξω για μια ακόμη φορά.Θα είναι ολοκαίνουριο παιχνίδι,βασικά 2 παιχνίδια ένα για PS3 και ένα για PSP τα οποία θα προσφέρουν κάποιο είδος σύνδεσης στο gameplay τους,δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες,όσο για τις ανανεωμένες εκδόσεις περιέχουν νέες αποστολές,όπλα,στολές και στην περίπτωση του MGS2 στο Sons Of Liberty έπαιζες με τον Raiden ενώ στο MGS2 Substance έπαιζες με τον Snake.

Δημοσ.

καλά υπάρχει κανείς λογικός, που πιστευε ότι ο Kojima θα εβγαζε παιχνίδι στο XBOX360???

Δημοσ.

Με τόσες αποκλειστικότητες πάντως που περιμένουμε αυτό το έτος στάνταρ κάποιοι ΧΒΟΧάκηδες θα το ξανασκεφτούν ;)

Δημοσ.

ακομα εχω αμφιβολιες, ειναι ο αρχοντας του σαδιστικου hype... Με ολα τα metal gear μεχρι να τα παρω και να αρχισω να παιζω παντα ειχα αμφιβολιες... Να θυμισω το 3??

Δημοσ.
και στην περίπτωση του MGS2 στο Sons Of Liberty έπαιζες με τον Raiden ενώ στο MGS2 Substance έπαιζες με τον Snake.

αγαπητε μου Gherude, κ τα 2 παιχνιδια ιδια ειναι στο single player, δεν παιζεις περισσότερο με τον snake, απλα το Substance εχει τα 300+ VR missions, τα snake tales, το demo theater, κτλ

εγω πιστευω τελικα, πως θα δουμε 2 παιχνιδια, το portable ops 2 (με big boss) κ το mgs5 (με raiden)

Με τόσες αποκλειστικότητες πάντως που περιμένουμε αυτό το έτος στάνταρ κάποιοι ΧΒΟΧάκηδες θα το ξανασκεφτούν ;)

μωρε, θα το καλοσκεφτουν κ ολας... εχουν ψηθει ηδη πιστευω :P

Δημοσ.

Με τα νέα γράμματα που είδα μάλλον και για 360 θα βγεί το 5.

Εμένα με την σειρά των γραμμάτων κάτι τέτοιο μου έρχεται στο μυαλό.

Revealed 3/06 at E3 PC PS 360

Με μεγάλη επιφύλαξη για το PC. Ακούω γνώμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...