Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 5?

KaiZeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε53 Θα είναι ο κωδικός σφάλματος του 360 όταν θα τα βλέπει όλα απο την υπερθέρμανση λόγω metal gear...

Mgs4 @ xbox360...

True story? :P

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, αν κατάλαβα καλά, στις 3 τα ξημερώματα περίπου ώρα Ελλάδας θα ανακοινωθεί;

Αν είναι να περιμένω να δω τι ειναι B)

Δημοσ.
Toufas τι σχέση έχει το lord of shadows με το metal gear;Εσύ θα μας τρελάνεις τελείως!!!

Κοίτα λίγο τον κώδικα του site http://www.konami.jp/kojima_pro/next/index.html

<meta name="keywords" content="Hideo Kojima, MGS,METAL GEAR, NEXT, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Production ">

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=215499

Δημοσ.
Παιδιά, αν κατάλαβα καλά, στις 3 τα ξημερώματα περίπου ώρα Ελλάδας θα ανακοινωθεί;

Αν είναι να περιμένω να δω τι ειναι B)

Έτσι και εγώ ρε φίλε. Θα μείνω ξύπνιος σήμερα μέχρι τις 5 για να δω τι είναι. μακάρι να είναι ΚΑΙ για το 360 ρε παιδιά!!

Δημοσ.
Έτσι και εγώ ρε φίλε. Θα μείνω ξύπνιος σήμερα μέχρι τις 5 για να δω τι είναι. μακάρι να είναι ΚΑΙ για το 360 ρε παιδιά!!

Αν είναι MGS... Το αποκλείω :-(

Και ενημερωτικά, στις 4 θα γίνουν οι μεγάλες αποκαλύψεις.

Δημοσ.

ε νταξ 3η φορα timer. καποιος να πει στον kojima οτι δεν ειναι gaming experience αυτο (γιατι αυτο νομιζει)

τωρα εχουμε ενα S αν P και ενα R

και αυτο :

capturetgm.jpg

Δημοσ.

Ειναι σαδιστης! ειναι μισάνθρωπος! Δεν παλευεται! γουσταρει να βασανιζει ανθρωπους! καποιος να τον μαζεψει!!!!! 3ο timer.... 3η ξενερα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

edit: ποιος snake βρε? του λειπει το δεξι ματι=big boss

κ σε 116 ωρες τι αλλο θα γινει? θε πει λεπτομερειες?? μπα.....

Δημοσ.
Για αυτη την κοτσάνα έμεινα ξύπνιος ρε γαμώτο;;;

Δε σε ανάγκασε κανείς, και αν θεωρείς κοτσάνα ένα νέο παιχνίδι MGS... κάποιοι μου φαίνεται γράφουν για συγκεκριμένους λόγους εδώ μέσα...

πάντως αυτό το πράγμα είναι ο ορισμός του hype... δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ασχολείται με αυτό... εγώ που δεν είμαι φαν του MGS μπορώ να πω πως μπήκα στο τρυπάκι να περιμένω να δω τι καινούριο θα δείξει το site, βέβαια για άλλο λόγο ήμουν ξύπνιος....

πάντως τα χρειάστηκα καθώς έχοντας εστιάσει στην εικόνα προσπαθώντας να δω τι γίνεται κάθε φορά με τους κεραυνούς, το μόνο που δεν περίμενα να δω ήταν ένα πρόσωπο... το sk@to στην κάλτσα...

και ότι θα έμπαινε χρονόμετρο για άλλη μια φορά ήταν γνωστό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...