iordanti Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας καθώς δεν είμαι και πολύ σχετικός στο χώρό.Είμαι κάτοχος μιας Τ220.Την είχα εδώ και 5 μήνες και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. ξαφνικά μια μέρα ενώ άνοιξα τον υπολογιστή μου η οθόνη παρέμεινε σβηστή. μόνο το LED αναβόσβηνε πολύ γρήρορα και στην οθόνη δεν εμφανιζόταν καμιά ένδειξη ούτε όταν την αποσυνέδεα από το PC. Παρεπιπτόντως την είχα συνδέσει με VGA καλώδιο και όχι με DVI καθώς το PC μου δεν διαθέτει θύρα DVI. έκανα λοιπόν δοκιμές για να αποκλείσω το γεγονός πως δεν έφταιγε η οθόνη. δοκίμασα άλλο υπολογιστή (το laptop moy) και άλλαξα και άλλο καλώδιο VGA αλλά τπτ. έτσι επικοινώνησα με την samsung και η εξυπηρέτηση πελάτων μου την αντικατέστησε. Το θέμα είναι πως στην καινούρια η ανάλυση δεν είναι και τόσο καλή. ενώ απο το display settings είναι 1680χ1050 με 60hz (συνδεδεμένη με VGA) φαίνεται σαν να είναι με pixels. όχι κάτι τραγικό αλλα σε αναπαραγωγή video στα χρώματα και στη ανάλυση υπάρχει πρόβλημα. για να αποκλείσω το γεγονός πως den είναι πρόβλημα της κάρτασ γραφικών μου την έχω συνδέσει με το λαπτοπ του οποίου είναι η GeForcce 8600M. κατέβασα του καινούριους drivers της κάρτας, δοκίμασα και το προγραμμάτακι ρύθμισης της ανάλυσης http://quickgamma.de/indexen.html αλλά τπτ. Σκέφτομαι να αλλάξω το VGA και να εκμεταλλευτώ την έξοδο ΗDMI που έχει το λαπτοπ και να το συνδέσω με καλώδιο ΗDMI to DVI στην οθόνη. Πιστεύετε θα λύσει το πρόβλημα? Ύπαρχει κάποια άλλη ρυθμιση που θα πρέπει να κάνω? όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παράκαλώ
iordanti Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πήγα σήμερα και αγόρασα καλώδιο ΗDMI to DVI το δοκίμασα αλλά η ανάλυση το ίδιο. άρα δεν έχει πρόβλημα η θύρα VGA. καμιά άλλη βοήθεια???
iordanti Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καμιά ιδέα ρε παιδιά??? κάποια βοήθεια? έχω ψαξει τις ρυθμίσεις αλλά δε βρίσκω άκρη
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Στις ρυθμισεις ειναι το πρόβλημα! Εκει που ειναι το wide θα το βαλεις στο επομενο setting(οχι 4:3 στο αλλο). Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.