beetlebum Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 γεια σας παίδες!είμαι καινούργια εδώ κ θέλω τη βοήθεια σας! Αφορά σε μια οθόνη που θέλω καθώς η παλιά μου μόλις κλάταρε! σκέφτομαι για τις συγκεκριμένες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169551 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552 με κριτηρια ότι θέλω μια 22αρα οθόνη για χρήση photoshop k illustrator κυρίως και ότι προς το παρόν δε μπόρω να διαθέσω πάνω απο 300 ευρώ, πώς σας φαίνονται? και τι γίνεται με αυτό το αυτό το PVA panel που όλο ακούω?ποια η διαφορά στην ποιότητα? (παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών?δυστυχως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ποια έχω αλλα θα το βρω...) περιμένω τα φώτα σας! ευχαριστώ!
beetlebum Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 λοιπόν η κάρτα γραφικών είναι μια VGA LEADTEK A360 TDM GEFORCE (αγορασμένη προ 4ετίας...)
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εάν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά δεν θα πάρεις οθόνη με TN πάνελ, s-PVA κτλπ έχουν καλύτερη απεικόνιση στα χρώματα καθώς και καλύτερες γωνίες θέασις.
disqualified Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 και τι γίνεται με αυτό το αυτό το PVA panel που όλο ακούω?ποια η διαφορά στην ποιότητα? (παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών?δυστυχως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ποια έχω αλλα θα το βρω...) περιμένω τα φώτα σας! ευχαριστώ! Η διαφορα ειναι οτι δε θα σου αλλαζουν τα χρωματα αναλογα με την κλιση που καθεσαι. Αυτες οι δυο για τη δουλεια που θες η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι οδοντοκρεμες. Την κανεις βεβαια τη δουλεια σου αλλα...
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 δυστυχώς οι επιλογές μου είναι περιορισμένες καθότι δε μπορώ να διαθέσω αρκετά λεφτά αυτή τη στιγμή...εάν ειχα την οικονομική δυνατοτητα θα έψαχνα σε εντελως αλλη κατηγορια.... υπάρχει κατι παρόμοιο σε τιμή που να είναι αξιόλογη επιλογή?? κ όσο για τις PVA ..κάποια συγκεκριμένη?? ευχαριστώ..
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εχω διαβάσει κάποια αρθρα αλλα έχω προβληματιστεί ακομα περισσοτερο....
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ypαρχουν και Lg me pva πανελ αλλακανονικα για γραφιστικες πανε οι eizo.κανε κανα search και σε google να δεις ποιες φορανε pva panel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.