Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλησπερα. Μου εδωσαν μια καρτα PCI AverMedia που εχει και FM πανω, αλλα ο φιλος δεν εχει CD, συσκευασια κτλ.... Ουτε με το Everest, ουτε με το SIW καταφερα να βρω drivers.... μονο βρηκα οτι ειναι 7130h SAA7130HL Multimedia Capture Device, με Philips semiconductors..... τρεχα γυρευε! Υπαρχει καποιος που να εχει καποιον τροπο να ξερει να με βοηθησει? Ευχαριστω!
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλησπερα. Μου εδωσαν μια καρτα PCI AverMedia που εχει και FM πανω, αλλα ο φιλος δεν εχει CD, συσκευασια κτλ....Ουτε με το Everest, ουτε με το SIW καταφερα να βρω drivers.... μονο βρηκα οτι ειναι 7130h SAA7130HL Multimedia Capture Device, με Philips semiconductors..... τρεχα γυρευε! Υπαρχει καποιος που να εχει καποιον τροπο να ξερει να με βοηθησει? Ευχαριστω! Αν κοιτάξεις πάνω στο pcb της κάρτας πρέπει να έχει κάποιον κωδικό ή το μοντέλο. Κοίταξε και κάνε αναζήτηση εδώ με τον κωδικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ευχαριστω για το γρηγορο reply. Γραφει πανω με ταραστια γραμματα eTV και δεξια κατω με τα πιο μικρα γραμματα ever 3AAARX. Στο link σου που να το βρω αυτο?
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εκεί που λέει keyword. Αλλά το δοκίμασα και δεν βγάζει τίποτα. Για ξαναδες, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να έχουν κωδικούς πάνω οι avermedia. Αν δυσκολεύεσαι να το βρεις, τράβα μια φώτο κοντινή και ανέβασέ την μήπως μπορέσουμε και βοηθήσουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Θεος για τα γρηγορα replies Λοιπον, για να μην καθομαι ξεβιδωνω κλπ, ειδα πριν γραψω εδω απο το Everest to philips 7130 capturing device κλπ, και κατεβασα ενα driver και τον εγκατεστησα. Τωρα ομως δεν υπαρχει στο add/remove για να το βγαλω, μονο στη registry με regedit το βρηκα 4-5 φορες. Λες γι'αυτο το λογο να μην μπαινει ο νεος avermedia driver?
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Βασικά το σωστό είναι να βρεις ποια ακριβώς είναι η κάρτα σου, ώστε κατεβάζοντας τους σωστούς drivers να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητές της. Εγώ θα έκανα ένα κόπο να την ξεβιδώσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ok φιλε μου, δωσε μου 4-5 λεπτακια, ελπιζω να μην πας για υπνο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ---------- Τελικα ειναι 302AAARX, αλλα ουτε αυτην βγαζει στο link που μου εδωσες, ειναι και ψιλοπαλια η καρτα, πρεπει να ειναι πανω απο 3 χρονια καρτα. Ισως και 5... Εδω ειναι και το screenshot!
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είδα το screenshot και το ψάχνω... Να σε κάνω μια ερώτηση; Είσαι σίγουρος πως είναι avermedia; Γιατί εγώ να σου πω την αλήθεια δεν είμαι. Που το είδες αφού δεν είχε κουτί η κάρτα; Το γράφει κάπου; Στις avermedia είναι τυπωμένο το όνομα πάνω στο pcb.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σωστη η ερωτηση σου, δεν εκανα μια διευκρινιση ..... Λοιπον, μετα απο search στο google κλπ, το 302ΑΑΑΡΧ και το Philips semiconductors 7130-713x, ηταν πανω σε aver, και μαλλον "υπνωτιστηκα" πως ειναι Aver μαλλον lol Επισης ειναι αγορασμενη απο Πλαισο κατα 99%, που θυμαμαι παλια τι εφερνε? Aver, Crypto ισως και μια αλλη που δε θυμαμαι! Anyway, αν βρεις καποια λυση εστω και αν δεν εισαι σιγουρος, εγω εδω θα ειμαι ;-) Επισης να πω οτι ειναι για Windose XP ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:55 ---------- Η καρτα πρεπει να ειναι LifeView
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι ούτε lifeview είναι αλλά από ότι ψιλοέψαξα στο net, αν βρεις κάποια κάρτα με ίδιο τσιπάκι από την lifeview μπορεί να ταιριάζουν οι drivers. Ψάξε λίγο στα χαρακτηριστικά των καρτών της lifeview και κατέβασε drivers από κάρτα που ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά... Από ότι διάβασα ψιλοδύσκολα θα βγάλεις άκρη...εκτός αν είσαι τυχερός.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ευχαριστω και παλι για τα replies, δουλευει τελικα με ενα driver που βρηκα και τωρα εχω κολλησει αλλου! Εχω κατεβασει ενα σωρο προγραμματα, αλλα δεν τα κανω να δουλεψουν με τιποτα! Fly2000TV, TVR, Virtual VCR, DScaler, CHrisTV, KMplayer...... ενω βρισκουν την καρτα, κανω scan αλλα δεν βρισκουν κανενα καναλι. Με Pal, SECAM, country code, με τιποτα δεν μπορω να κανω καποιο απο αυτα να μου παιξουν τηλεοραση. Οσο και αν εψαξα στο internet, σε ελληνικα και ξενα forums, δεν καταφερα να βρω ρυθμισεις για ελληνικη TV για καποιο απο αυτα τα προγραμματα. Αν μπορειτε να βοηθησετε με καποιο guide ή κατι αντιστοιχο, θα ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω και παλι
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλημέρα. Πιστεύω πως δεν έχεις διαλέξει το σωστό input για το σήμα. Είναι η επιλογή στα προγράμματα για το από που θα διαβάζει το σήμα. Λογικά θα την έχεις συνδέσει με καλώδιο που καταλήγει σε εξωτερική κεραία. Διάλεξε την επιλογή "antenna" ή κάπως έτσι και μάλλον θα δεις εικόνα. Μόλις αλλάξεις την πηγή εισόδου κάνε και ένα scan για να δεις τι κανάλια βρίσκει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τα καταφερα τελικα με το DScaler να βλεπω εικονα, ομως δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να εχω και ηχο. Καποια βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.