BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Λοιπόν σαν λειτουργικό έχω το Windows Vista Ultimate 64-bit SP2. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι επειδή δεν νομίζω να υπάρχει Language Pack στα ελληνικά όποτε βλέπω ταινίες οι υπότιτλοι είναι στα "αλλαμπουρνέζικα" και όχι στα ελληνικά όπως θα έπρεπε. Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ? Υ.Γ : Δεν έχω κανένα πρόβλημα με English απλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Cheers, Bancu.
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Άλλο πράγμα τα ελληνικά μενού και μηνύματα του λειτουργικού συστήματος και άλλο η υποστήριξη για σωστή προβολή ελληνικών σε third-party εφαρμογές, το 2ο δεν έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση το 1ο. Δες αυτό το θέμα για το πώς να ρυθμίσεις τα Vista σου για σωστή προβολή ελληνικών χαρακτήρων. Αν δε στρώσει, μάλλον πρέπει να ρυθμίσεις το font και το encoding του video player ή του codec που αναλαμβάνει το rendering των υποτίτλων...
BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Άλλο πράγμα τα ελληνικά μενού και μηνύματα του λειτουργικού συστήματος και άλλο η υποστήριξη για σωστή προβολή ελληνικών σε third-party εφαρμογές, το 2ο δεν έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση το 1ο. Δες αυτό το θέμα για το πώς να ρυθμίσεις τα Vista σου για σωστή προβολή ελληνικών χαρακτήρων. Αν δε στρώσει, μάλλον πρέπει να ρυθμίσεις το font και το encoding του video player ή του codec που αναλαμβάνει το rendering των υποτίτλων... Φίλε Parsifal με υποχρέωσες, χίλια ευχαριστώ.. !!
XronisR Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είχα και εγώ προβλήματα με υποστηρίξη ελληνικών χαρακτήρων αλλά λύθηκαν σε λειτουργικό 64bit SP1.
BaNcU Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Λοιπόν, όλα ωραία και καλά, μπορώ να δώ ταινίες σε ελληνικά, αλλά όταν τις γράφω σε DVD, τα ελληνικά γίνονται πάλι "κινέζικα". Χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvD 3, άλλαξα ότι ρυθμίσεις μπορούσαν να μπουν σε ελληνικά αλλα δεν μπόρεσα να το φτιάξω αυτό. Any ideas ?
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το ConvertX είναι άλλο θέμα φίλε μου. Πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση των fonts σε greek. Ρυθμισεις (settings)->υπότιτλοι (subtitles)->Ρυθμίσεις απόδοσης (Subtitles style editor)->Code Page->01253 (ANSI - Ελληνική) (Greek)
BaNcU Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το ConvertX είναι άλλο θέμα φίλε μου.Πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση των fonts σε greek. Ρυθμισεις (settings)->υπότιτλοι (subtitles)->Ρυθμίσεις απόδοσης (Subtitles style editor)->Code Page->01253 (ANSI - Ελληνική) (Greek) Ευχαριστώ φίλε, λύθηκε και αυτό το θέμα. !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.