Προς το περιεχόμενο

Πως θα αναπαραγαγω mkv στο dvd player μου;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Pioneer dv-400v, αλλα δε παιζει mkv αρχεια. Πως θα τα μετατρεψω στο κομπιουτερ, ωστε να τα παιζει το dvd player; Ποιο προγραμμα χρειαζομαι;

Το προγραμμα του gherudos δε λειτουργει στα περισσοτερα mkv που εχω.

Δημοσ.

Θα τα μετατρέψεις με κάποιο πρόγραμμα σε AVI, με video stream τύπου MPEG-4 και audio stream τύπου AC3 ή MP3 (το τελευταίο μπορείς κατά περιπτώσεις να το κάνεις extract από το υπάρχον MKV και να το χρησιμοποιήσεις αυτούσιο, χωρίς επανακωδικοποίηση, στο AVI).

Υπάρχουν πάρα πολλά MPEG-4 encoding GUIs: MeGUI, StaxRip, SUPER, MediaCoder, AutoGordianKnot κ.ά. Διαλέγεις ένα και βλέπεις τί και πώς στην πορεία...

Δημοσ.

Εχω το Total Video2DVD Author, αλλα για να κανει τη μετατροπη θελει παραπανω απο μια ωρα. Γιατι;

Δημοσ.

ενσωματωνει εξωτερικους υποτιτλους; Αλλα παιζει και να τους διαβαζει το dvd player.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:04 ----------

Τωρα δοκιμαζω το ConvertX To Dvd. Δε χανω ομως πολυ ετσι σε ποιοτητα; Η ταινια ειναι 1280 x 688 και το μεγιστο που μπορει να την μετατρεψει ειναι 720χ480.

Δημοσ.

To dvd βγάζει πάνω από την ανάλυση του dvd format? ξέρω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα που κάνουν και upscale και πάνε και πάνω από 720χ480, αλλά δεν το έψαξα.Το δικό σου έχει αυτή τη δυνατότητα? Και σε τί ΤV θα την δεις? Γιατί σε 21-32 ίντσες δεν θα παρατηρήσεις διαφορά.

Δημοσ.

32 ιντσες ειναι. Ναι κανει upscale και ειναι και fullhd.

Να ρωτησω και κατι αλλο για να μη ανοιγω θεματα. Βλεπω σε διαφορα φορουμς υπαρχουν ταινιες που ειναι 720P ή 1020P και λεει blueray. Το μεγεθος τους ειναι απο 4gb-8gb. Ποια η διαφορα τους με τα κανονικα dvds; Εχουν το ιδιο μεγεθος. Η ποιοτητα αλλαζει;

Δημοσ.

Η διαφορά είναι στο ότι αυτά τα 4-8 ή και μέχρι 25 GB ταινίες που βρίσκεις στο Internet είναι κωδικοποιήμένες με το h.264 και έτσι έχει μειωθεί κατά πολύ το μέγεθος διατηρώντας αρκετά καλή ποιότητα. Οπότε σε σχέση με τα απλά dvd μπορεί να έχουντο ίδιο μέγεθος ( επίτιδες έχει γίνει αυτό, για να χωράνε) αλλά έχει πολύ καλύτερη ποιότητα. Σκέψου τα dvdrip mkv που είναι 700-1400 ΜΒ και δεν χάνουν σε τίποτα στην ποιότητα σε σχέση με τα dvd πηγή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...