Προς το περιεχόμενο

Συντηρηση υδροψηξης

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ψυγειο ειναι απο αλουμινιο και το block απο χαλκο.

Vatos σε χαιρετω για αλλη μια φορα.Η αληθεια ειναι οτι ειχα καιρο να δω post σου :-)

Πες μου λιγο...το block πως ακριβος να το καθαρισω?

Το ανοίγεις, και με μια οδοντόβουρτσα+Cilit Bang, και είσαι έτοιμος :-D

και brasoo kai Viacal και κέτσαπ κάνουν δουλειά :P

τα Black Ice είναι καλά Ψυγεία. έχω και εγώ στη μία λούπα για τις κάρτες Γραφικών αλλά όχι το stealth είναι πολύ λεπτό....

για block τώρα ότι και να πάρεις θα έχει fins που αυτό που έχεις τώρα δεν πρέπει να έχει καν οπότε όλα καλύτερα είναι :P

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και brasoo kai Viacal και κέτσαπ κάνουν δουλειά :P

Και ξύδι, ανάλογα με τι έχει μαζέψει μέσα το block :lol:

τα Black Ice είναι καλά Ψυγεία. έχω και εγώ στη μία λούπα για τις κάρτες Γραφικών αλλά όχι το stealth είναι πολύ λεπτό....

για block τώρα ότι και να πάρεις θα έχει fins που αυτό που έχεις τώρα δεν πρέπει να έχει καν οπότε όλα καλύτερα είναι :P

+1, ξέχασα ότι είσαι εκτός Ελλάδος άρα άκυρο το GTX, οπότε από που μας έδειξες στο site, όλα είναι οκ

Δημοσ.

Για ψυγείο, αφού θα πας για νέο, πάρε ένα 2πλό, και block, αυτό, μεγάλη ευκαιρία στα 25ε

Για διπλο ψυγειο ουτε για αστειο,δεν εχω χωρο ουτε μεσα ουτε εξω απο το κουτι(midi tower thermaltake armor junior),οποτε προτιμω να παρω αυτο http://www.drako.it/drako_catalog/product_info.php?cPath=25_171&products_id=2056 και να το βαλω απο μεσα.Ομως μου δημιουργητε μια απορια:υπαρχει περιπτοση να ακουμπαει πανω στο block,μια και πανω του θα πρεπει να μπει και ενας δωδεκαρης ανεμιστηρας?

Δημοσ.
ε μην πάρεις καθόλου τίποτα τότε δεν θα κερδίσεις ούτε μισό βαθμό με αλλαγή ψυγείο από μονό σε μονό

μα αυτο το δευτερο ειναι ουσιαστικα διπλο(ειναι πιο παχυ απο το αλλο πριν)απλα εχει θεση μονο για εναν δωδεκαρι ανεμιστηρα.Η δεν θα εχω διαφορα λογω το οτι καλα ειναι να εχει 2 ανεμιστηρες?

Παιδια sorry εαν παω την μια ερωτηση μετα την αλλη απλα θελω να βαλω τα πραγματα σε μια ταξη και να μαθω και τα βασικα περι υδοψυξης :-)

Δημοσ.

το πιο παχύ δεν έχει να κάνει με το διπλό κλπ

το διπλό έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα χοντρό μονό και πάει λέγοντας

με μονό ψυγείο γενικά είσαι μόνο για τον θόρυβο όσο παίζεις τώρα πάνω κάτω θα έπαιζες και με μια καλή αερόψυκτρα

Δημοσ.
το πιο παχύ δεν έχει να κάνει με το διπλό κλπ

το διπλό έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα χοντρό μονό και πάει λέγοντας

με μονό ψυγείο γενικά είσαι μόνο για τον θόρυβο όσο παίζεις τώρα πάνω κάτω θα έπαιζες και με μια καλή αερόψυκτρα

Καταλαβα.Οποτε το αφηνω οπως εχει απλα θα του κανω τακτικη συντηρηση το υγρο του και θα παρακολουθω το ψυγειο κυριως για τυχον απωλειες.

Παντος οπως ειπα και πριν στον αερα δεν ξαναγυριζω ακομη κι να μου κοστισει ενα pc ολοκληρο.

Ευχαριστω για αλλη μια φορα vatos!

Δημοσ.

κανεις καθολου overclock ή απλα εχεις την υδροψυξη για ομορφια και ησυχια?

Αν θες το δευτερο παρε καλυτερα την thermalright 120 κολλα και ενα ησυχο ανεμιστηρα πανω και εισαι κομπλε..και θα εχεισ ησυχια και δεν θα εχεις νερα και ιστοριες:-)

Δημοσ.
κανεις καθολου overclock ή απλα εχεις την υδροψυξη για ομορφια και ησυχια?

Αν θες το δευτερο παρε καλυτερα την thermalright 120 κολλα και ενα ησυχο ανεμιστηρα πανω και εισαι κομπλε..και θα εχεισ ησυχια και δεν θα εχεις νερα και ιστοριες:-)

Μα έχει ήδη υδρόψυξη, γιατί να πάρει την Extreme; :confused:

Δημοσ.
Μα έχει ήδη υδρόψυξη, γιατί να πάρει την Extreme; :confused:

...ναι, δεν υπάρχει λογική ;)

Ακριβως.Η καλυτερη φαση θα ηταν ενα διπλο η τριπλο ψυγειο,αλλα οπως ειπα και πριν λογω χωρου ειναι λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

τουλαχιστον διπλο..

εχω θα δοκιμασω με 2 τριπλα και θα σας πω αν αξιζει γιατι με τον i7 940 στα 4.1 και 37 βαθμοι στα windows (εννοειται οχι full, στο full φτανει 63 και κατω απο 75 οι πυρηνες) δεν ειναι και λιγοι.. αν και η μητρικη ειναι +3 (41)

Δημοσ.

σε λιγοτερο απο μηνα εβγαλα τους σωληνες για να βαλω και το αλλο ψυγειο και απο ασπροι μεσα ειχαν γινει κιτρινοι σαν καμμενοι ! και ειναι και απο τους καλους (feser)

Δημοσ.
σε λιγοτερο απο μηνα εβγαλα τους σωληνες για να βαλω και το αλλο ψυγειο και απο ασπροι μεσα ειχαν γινει κιτρινοι σαν καμμενοι ! και ειναι και απο τους καλους (feser)

Εγώ έχω αυτούς εδώ, από τα Χριστούγεννα που τους πήρα, και έχω λύσει/ξαναεγκαταστήσει την υδρόψυξη πολλές φορές από τότε λόγω αλλάγων h/w... Δεν έχουν πάθει τίποτα..μήπως παίζει τίποτα με το υγρό σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...