N.I.C Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Υγρο εβαλα αυτο που προτεινει η thermaltake Σχετικα με αυτο το θεμα το εχω ξανακουσει και το εχω συζητησει,αλλα χωρις να υπαρχει καποια σαφη καταληξη και αποδειξη.Τελικα παιζει κατι τετοιο η οχι?Εγω παντος δεν εχω δει ακομα καμια φθορα.Τι πρεπει να προσεξω για αυτο? Καλά την TT μην την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά όσον αφορά την ψύξη με νερό...πάρα πολλοί την έχουν πάθει με τις λύσεις νερού της συγκεκριμένης εταιρίας, και ειδικά με την υδρόψυξη που έχεις... Όσον αφορά το αλουμίνιο, απότι ξέρω εγώ, όσο περισσότερο αλουμίνιο αναμειχτεί στην υδρόψυξη, τόσο πιο γρήγορα θα έχεις διάβρωση/μούχλα κλπ, γενικά φθορές...Το θέμα δεν επικεντρώνεται μόνο στο ψυγείο, αλλά και στο block, να μην δηλαδή αποτελείται από στώσεις αλουμινίου... Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να δεις αρχικά το block από τί είναι, καθώς και το ψυγείο, ψάξε στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους... Αν και αμφιβάλλω αν η ΤΤ θα αναγράφει το αλουμίνιο, αν όντως εμπεριέχεται σε ένα από τα δυο..Κάνε μια αναζήτηση στο google, θα βοηθήσει
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 άλλαξε υγρό και σωλήνες καθάρισε τα block σου και άστο όπως είναι ανά 3 μήνες να τα αλλάζεις όχι ανά 12 εκτός αν θες να βγάζεις βατράχια από μέσα είναι που είναι αλουμίνιο το ψυγείο αν το αφήσεις έτσι 12 μήνες θα τρέχεις να βουλώνεις τρύπες μετα...
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλά την TT μην την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά όσον αφορά την ψύξη με νερό...πάρα πολλοί την έχουν πάθει με τις λύσεις νερού της συγκεκριμένης εταιρίας, και ειδικά με την υδρόψυξη που έχεις... Όσον αφορά το αλουμίνιο, απότι ξέρω εγώ, όσο περισσότερο αλουμίνιο αναμειχτεί στην υδρόψυξη, τόσο πιο γρήγορα θα έχεις διάβρωση/μούχλα κλπ, γενικά φθορές...Το θέμα δεν επικεντρώνεται μόνο στο ψυγείο, αλλά και στο block, να μην δηλαδή αποτελείται από στώσεις αλουμινίου... Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να δεις αρχικά το block από τί είναι, καθώς και το ψυγείο, ψάξε στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους... Αν και αμφιβάλλω αν η ΤΤ θα αναγράφει το αλουμίνιο, αν όντως εμπεριέχεται σε ένα από τα δυο..Κάνε μια αναζήτηση στο google, θα βοηθήσει Το ψυγειο ειναι απο αλουμινιο και το block απο χαλκο. άλλαξε υγρό και σωλήνες καθάρισε τα block σου και άστο όπως είναι ανά 3 μήνες να τα αλλάζεις όχι ανά 12 εκτός αν θες να βγάζεις βατράχια από μέσαείναι που είναι αλουμίνιο το ψυγείο αν το αφήσεις έτσι 12 μήνες θα τρέχεις να βουλώνεις τρύπες μετα... Vatos σε χαιρετω για αλλη μια φορα.Η αληθεια ειναι οτι ειχα καιρο να δω post σου Πες μου λιγο...το block πως ακριβος να το καθαρισω?
N.I.C Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το ψυγειο ειναι απο αλουμινιο και το block απο χαλκο. Τότε αυτό που είπε ο Vatos, ανα 3 μήνες αλλάγη κλπ.. το block πως ακριβος να το καθαρισω? Το ανοίγεις, και με μια οδοντόβουρτσα+Cilit Bang, και είσαι έτοιμος
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τότε αυτό που είπε ο Vatos, ανα 3 μήνες αλλάγη κλπ.. Το ανοίγεις, και με μια οδοντόβουρτσα+Cilit Bang, και είσαι έτοιμος Μαλιστα!Ευχαριστω πολυ παιδια!Οποτε παω σιγα για καθαρισμα.Αν και βλεπω σιγα σιγα να μαζευω κανενα φραγκακι για custom υδροψυξη.
swiftech Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 η custom ειναι η μερα με την νυχτα ειδικα με την μαμισια ΤΤ που ειναι μια αρχη βεβαια..
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 η custom ειναι η μερα με την νυχτα ειδικα με την μαμισια ΤΤ που ειναι μια αρχη βεβαια.. Βασικα δεν ξερω κατα ποσο θα κανει την διαφορα μια και εχω ενα μικρο προβληματακι με τον χωρο στο κουτι μου(αυτες οι νεες καρτες γραφικων θελουν ενα κουτι μονες τους!) ,οποτε θα πρεπει να παρω παλι καποιο ψυγειο με μονο ανεμιστηρα γιατι εκεινο με τους 2 η 3 δωδεκαριδες δεν χωραει πουθενα. Α!!!Τελικα το block δεν μπορω να το καθαρισω μια και δεν ανοιγει(ειχες δικιο swiftec πριν).Οποτε αλλαξα υγρο για την ωρα.Στην αρχη μου εκανε κατι σαν αφρο στην επιφανεια της αντλιας αλλα μετα ολα οκ.Λετε να ηταν τιποτα οξειδια κτλ?
swiftech Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 βασικα σε αυτον το επεξεργαστη θα δεις διαφορα αμα παρεις και ενα αξιολογο μπλοκ μιας και το ΤΤ ειναι αστειο σχετικα.. ετσι κι αλλιως το μπλοκ μενει αμα δεν το ανοιξεις για να σου φυγει η απορια τι εχει μεσα
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 βασικα σε αυτον το επεξεργαστη θα δεις διαφορα αμα παρεις και ενα αξιολογο μπλοκ μιας και το ΤΤ ειναι αστειο σχετικα.. ετσι κι αλλιως το μπλοκ μενει αμα δεν το ανοιξεις για να σου φυγει η απορια τι εχει μεσα Να ρωτησω:εαν αλλαξω block(λεμε τωρα),θα εχω προβλημα μηπως στο να βρω τις μεταλικες συνδεσεις αναμεσα στα λαστιχα?Γιατι απο οτι ειδα υπαρχουν διαφορα μεγεθη αναλογα με τους σωληνες.
swiftech Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ναι ειναι λιγο προβλημα αυτο μιας και πρεπει να βρεις να ταιριαζουν με τους σωληνες της ΤΤ,αν και υπαρχουν fittings, παντως μονο με ενα καλο μπλοκ βλεπεις διαφορα, απο τα πρωτα που ειχα αλλαξει
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ναι ειναι λιγο προβλημα αυτο μιας και πρεπει να βρεις να ταιριαζουν με τους σωληνες της ΤΤ,αν και υπαρχουν fittings, παντως μονο με ενα καλο μπλοκ βλεπεις διαφορα, απο τα πρωτα που ειχα αλλαξει Βασικα εαν αλλαξω block αλλαζω και ψυγειο κατευθειαν(για 70 € σιγα).Αντλια να την αφησω ετσι λες?
N.I.C Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μπορείς να βγάλεις τα ρακορ του ΤΤ Block, και να τα βιδώσεις πάνω στο νέο block Ή να βρεις αντίστοιχα ρακορ σαν αυτά που έχει το ΤΤ block
swiftech Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 το ΤΤ δεν εχει ρακορ.. ειναι ενσωματωμενα πανω, απλα βρισκεις αντιστοιχα, μετα στην ουσια πας για custom.. το μπλοκ αλλαζει ευκολα τα αλλα θελουν πολυ φασαρια
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μπορείς να βγάλεις τα ρακορ του ΤΤ Block, και να τα βιδώσεις πάνω στο νέο block Ή να βρεις αντίστοιχα ρακορ σαν αυτά που έχει το ΤΤ block Α δηλαδη το πασο ουσιαστικα ειναι universal σε ολες τις υδροψυξεις? ---------- Post added at 14:50 ---------- Tι λετε για αυτο το ψυγειο http://www.drako.it/drako_catalog/product_info.php?cPath=25_171&products_id=3215 και πιο block μου προτεινετε αναμεσα σε αυτα http://www.drako.it/drako_catalog/index.php?cPath=25_201_297 ? Επισης εαν θελετε να μου προτεινετε καποιο αλλο ψυγειο ριξτε μια ματια εδω http://www.drako.it/drako_catalog/index.php?cPath=25_171 Για καθε προβλημα με την γλωσσα απλα ρωτηστε μου και θα σας απαντησω.
N.I.C Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 το ΤΤ δεν εχει ρακορ.. ειναι ενσωματωμενα πανω, απλα βρισκεις αντιστοιχα, μετα στην ουσια πας για custom.. το μπλοκ αλλαζει ευκολα τα αλλα θελουν πολυ φασαρια ΟΚ πάω πάσο τότε...ψάξε βρες την διάμετρο που έχουν αυτά της ΤΤ και πάρε τα αντίστοιχα, για το νέο block.. Για ψυγείο, αφού θα πας για νέο, πάρε ένα 2πλό, και block, αυτό, μεγάλη ευκαιρία στα 25ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.