Προς το περιεχόμενο

Συντηρηση υδροψηξης

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη σε λιγο καιρο θα χρειαστει να επιστρεψω Ελλαδα και θα ειμαι μακρια απο το pc μου για 2 μηνες ,θα ηθελα να ρωτησω το εξης:το υγρο μεσα απο την υδροψηξη να το βγαλω η να το αφησω οπως εχει(το pc θα παραμεινει κλειστο αυτο το διαστημα).Επισης θα ηθελα να μου πειτε καθε ποσο καιρο περιπου θα πρεπει να αλλαζω το υγρο(το εχω ηδη 3 μηνες),αλλα και καθε ποτε πρεπει να αλλαζω και τα λαστιχα.

Η υδροψηξη μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650710 (ξερω δεν ειναι και καμια σπουδαια,το εχουμε συζητησει σε αλλο post αυτο).

Ευχαριστω! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

λογικα δεν εχεις προβλημα και μην το αδιασεις το υγρο αν ειναι το μαμιασιο ειναι μια χαρα.. στους 12 μηνες περιπου θελει αλλαγη και αν..

τωρα αν δεις και φυτρωσει τιποτα μεσα αλλαξε το νωριτερα:-D

τωρα αν δεις και φυτρωσει τιποτα μεσα αλλαξε το νωριτερα:-D

:lol::lol::lol:

με τα λαστιχα τι παιζει?καθε ποτε να τα αλλαζω?

δεν μου εχει τυχη να τα κρατησω πανω απο 4 μηνες για να δω αν παθαινουν τιποτα..

pvc ειναι ομως τι να παθει?

το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι τι ειχε φυτρωσει μεσα στο cpu block μεσα σε 2 μηνες..

το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι τι ειχε φυτρωσει μεσα στο cpu block μεσα σε 2 μηνες..

Θα χρειαστει να βγαλω το block για να το καθαρισω?

εμενα μετα ειχε διαρροες και το χαλασα.. το μαμισιο ετσι κι αλλιως δεν ανοιγει..

μονο εγω δεν ειχα μπει μεσα στο τανκ οποτε μαλλον για αυτο εμενα φυτρωσαν λουλουδακια μεσα.. και ειχα 40+βαθμους διαρκως..

σε τι θερμοκρασιες εισαι?

σε τι θερμοκρασιες εισαι?

Σε idle παιζω στους 34-35 σε full load βαραω και 50αρες.Ξερω δεν ειναι και οτι καλυτερο για υδροψυξη,αλλα πριν την αγορασω δεν ειχα και πολλα λεφτα για custom οποτε πηρα αυτην.Στον αερα παντος δεν γυριζω με τιποτα(με ειχαν κουφανει οι ανεμιστηρες),καλυτερα να πλημμυρισει το pc μου και να καει παρα να τρελαθω απο τον θορυβο των ανεμιστηρων.Ασε και που σε θεμα ομορφιας ειναι πολυ πιο ωραιο!

σε αερα και εγω με τιποτα.. μονο σε micro-refregarator θα παω μετα

χεχε εμενα απο θορυβο ειναι 3 φορες χειροτερο.. εχω πανω στο ψυγειο 3 12ρηδες στο φουλ.. αλλα με απασχολει μονο η αποδοση και οχι ο θορυβος.. μιας και κλοκαρω στα υψη τον επεξεργαστη μου

εχω πανω στο ψυγειο 3 12ρηδες στο φουλ..

Aληθεια αυτο το ψυγειο με τους 3 12αριδες ανεμιστηρες που και πως τοποθετητε πανω στο κουτι?Ειναι κατι που δεν το εχω καταλαβει ακομη.

θα ανεβασω φοτος το εχω βαλει στο πατωμα του εσωτερικου του κουτιου.. εχω ξηλωσει το μισο κουτι για να χωρεσει ειναι κοντα 40 εκατοστα αλλα κανει δουλεια οχι αστεια

μην φανταζεσαι μαργαριτες και ετσι:-D λιγη μουχλιτσα ειχε πιασει στο εσωτερικο του μπλοκ στις αυλακωσεις.. καπως ετσι χαλασε το swiftech GTZ

@j11h: Ότι σου είπε ο swiftech πιο πάνω...όσον αφορά τους σωλήνες, δεν είναι απαραίτητο να τους αλλάζεις συνέχεια, ανάλογα με την ποιότητα του υγρού που χρησιμοποιείς, αν θολώσουν καθόλου, τσακίσουν κλπ...

@swiftech: Αν το ψυγείο αποτελείται αλουμίνιο, τότε αυτός είναι ο λόγος...Αν δεν κάνω λάθος η ανάμειξη μορίων αλουμινίου με το υγρό της υδρόψυξης προκαλεί φθορά, και συνεπώς και μούχλα...Τι υγρό χρησιμοποιούσες;

@j11h: Ότι σου είπε ο swiftech πιο πάνω...όσον αφορά τους σωλήνες, δεν είναι απαραίτητο να τους αλλάζεις συνέχεια, ανάλογα με την ποιότητα του υγρού που χρησιμοποιείς, αν θολώσουν καθόλου, τσακίσουν κλπ...

Υγρο εβαλα αυτο που προτεινει η thermaltake

@swiftech: Αν το ψυγείο αποτελείται αλουμίνιο, τότε αυτός είναι ο λόγος...Αν δεν κάνω λάθος η ανάμειξη μορίων αλουμινίου με το υγρό της υδρόψυξης προκαλεί φθορά, και συνεπώς και μούχλα...Τι υγρό χρησιμοποιούσες;

Σχετικα με αυτο το θεμα το εχω ξανακουσει και το εχω συζητησει,αλλα χωρις να υπαρχει καποια σαφη καταληξη και αποδειξη.Τελικα παιζει κατι τετοιο η οχι?Εγω παντος δεν εχω δει ακομα καμια φθορα.Τι πρεπει να προσεξω για αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...