tasospap21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος του HTC Tytn και αποφάσισα να το αντικαταστήσω. Σαν λάτρεις της HTC μετα από μια έρευνα είδα το Touch Pro 2 και οπως καταλαβαινεται ξετρελάθεικα. Ειναι απιστευτο πραγματικα. Αλλα πριν λιγες μερες διαβασα ότι βγαίνει και το Samsung Omnia HD και με αποπροσανατόλεισαι εντελως.Από την μια το Samsung με OLED οθονη , μεγάλη μνημη , δυνατος επεξεργαστής και στην αντιπερα οχθη το HTC με την αξιοπιστια της , windows mobile(που τα θεωρω ιδανικοτερα για pda σε σχεση με το Symbian) , qwerty πληκτρολογιο και πολλα αλλα. Οπως καταλαβατε ειμαι εντελως μπερδεμενος. θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να καταλήξω σε καποιο. Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα Με εκτίμηση tasospap21
kotlid Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 [/color] .Από την μια το Samsung με OLED οθονη , μεγάλη μνημη , δυνατος επεξεργαστής και στην αντιπερα οχθη το HTC με την αξιοπιστια της , windows mobile(που τα θεωρω ιδανικοτερα για pda σε σχεση με το Symbian) , qwerty πληκτρολογιο και πολλα αλλα. Αν δεν κανω λαθος και το omnia windows mobile εχει!!!!!!
kotlid Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εχετε δικιο !!!!!!!! Συγνωμη για την παρεμβαση!!!!!!
Programmatistis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αναλόγως τι χρειάζεσαι. Το Touch Pro2 είναι περισότερο επαγγελματικό κινητό, βλέπε το οτι έχει πληκτρολόγιο για γρήγορη εισαγωγή κειμένου, αλλά δεν δίνει μεγάλη σημασία στην φωτογραφική μηχανή, γι αυτό και έχει μόνο 3.2MP. Αντίθετα το Omnia HD το θεωρώ περισσότερο multimedia κινητό. Οπότε αν χρείαζεσαι κινητό περισσότερο για "διασκέδαση" θα πάρεσ το Omnia. Είμαι και γω κάτοχος του TyNT II και περιμένω πως και πως να έρθει το Touch Pro2. Πιστεύω πως θα είναι ένας άξιος αντικαταστάτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.