Dragoneti2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2002 Hello everybody!! Σκεφτομαι να αλλαξω οθονη προς το τελος του μηνα μιας και η 17αρα Daewoo (712b) εχει παλιωσει αρκετα! :grin: Σκεφομαι να δωσω γυρω στα 500 με 550 για μια 19 και μαλλον λεω να παρω καποια απο αυτες : SONY CPD - E430 (520 ) , Philips 109P40 (476 ). Ποια ειναι καλυτερη? By the way τι διαφορα εχει η 109P40 απο 109P20 ? Ειδα στο πλαισιο και μια AOC (9a+) η οποια εχει diamondtron καθοδικο σωληνα και κανει 385 ! Λεει τιποτα? Thanks in Advance!!
HeXSarriS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Auto pou leo panta gia tin othones einai: Parte tin pio kali (isos tin pio akrivi) pou antexei i tsepi sas. Ego exo tin philips 109P20 kai eimai polu euxaristimenos.Xoris na ksero omos tin antistixi sony upotheto pos i sony tha einai kalyteri. Oso gia tin AOC isxiei auto pou eipa proigoumenos, efoson eisai diatethimenos na doseis 550 min simvivasteis me mia metria eos kaki othoni. hope it helps
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Θα έλεγα την Philips (εγώ έχω την 107MB εδώ και 3,5 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος) αλλά καλό θα ήταν, πριν την αγοράσεις, να ρωτήσεις τη γίνεται με το σέρβις, γιατί απ'ότι ξέρω, πριν λίγο καιρό το σέρβις της αντιπροσωπείας στην Καλλιθέα έκλεισε και οι επισκευές θα γίνονται από διάφορους "εξουσιοδοτημένους" ηλεκτρονικούς ενώ όλα τα εξειδικευμένα ανταλλακτικά θα παραγγέλνονται πλέον από την Ολλανδία κάτι που πιθανόν να σημαίνει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις επισκευές.
Dragoneti2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Και εγω μαλλον προς philips τεινω μιας και τα διαφορα test λενε οτι ειναι πολυ καλη οθονη! Ευχαριστω και παλι!
Anakin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 File kai ego 8a sou proteina Philips.Oles oi o8ones mou (2) apo to 1997 mexri simera itan Philips kai den to exo metaniosei.Oi Sony einai kales kai autes alla plironeis pio poli to onoma tous.
spock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Φίλε μου, κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα Philips. Έχω εδώ και δύο χρόνια μια Philips Brilliance 107P10, και στη σχολή έχω γύρω στις 7 109P20, στο computer lab, για το ίδιο χρονικό διάστημα, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι φοιτητές και καθηγητές που τις χρησιμοποιούν. Με γειά η νέα οθόνη!
Nicesat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Εγώ θα πρότεινα μια Hitachi την έχω δυο χρόνια και είναι τέλεια ( CM771 ) έχει 3 χρόνια Service στο δεύτερο χρόνο από κεραυνό μου χάλασε επικοινώνησα με την εταιρία μου φέρανε άλλο μόνιτορ με Currier και πήρανε το χαλασμένο, μέσα σε 15 μέρες μου το στείλανε πίσω φτιαγμένο και πήρανε το άλλο που μου είχανε δώσει για να κάνω την δουλεία μου .. φοβεροί,,,!!!!!! Χωρίς μια δραχμή.
yannis22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Afou anferthikate kai sto service 8a thela na pw merika kala logia gia thn viewsonic, eidika gia to service ths! O aderfos mou exei thn E70 17'' h opoia "etyxe" na faei merika "soutia", kanonikes mpounies dhladh mia mera....to apotelesma htan na xalasei to monitor kai na deixei perierga ta xrwmata kai genika thn eikona! Phrame thlefwno sthn viewsonic(h othoni htan entos egiiseos-3 xronia exei an thimamai kala) kai mesa se 2 meres mas esteilan kainourgia me courier kai phran thn xalasmenh!! Oute mia draxmi den plirwsame!!! Kai den eftaige to monitor kai mas feran kainourgio kai se 2 meres...den einai apisteuto???
Arkas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 kme thn siramou kai ego Philips 109p20 19" na simiosoume oti ti service einai APSOGO !! thn proti fora eixe kapoio problhma..!!! piran thl kai kai mou eferan kaiourigia xoris kan na kounitho
Dragoneti2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Ευχαριστω και παλι για τις προτασεις σας! Κατα 99% θα χτυπησω την Philips!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.