nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Σημερα και μετα απο πολυ καιρο που χρησιμοποιουσα το linksys wag200g και αφου αρχισε να μου κανει τρελα......αποφασησα και τελικα πηρα το thomson, ολα δειχνουν κανονικα τουλαχιστον φαινομενικα.......Το προβλημα που ομως αντιμετοπιζω τωρα ειναι οτι εχει σχεση με κλειδωμα!!!!!!!!!! Το εχω συνδεμενο σε δικτυο με καλωδιο και θελω να κλειδωσω καπiους για να μην μπαινουν στο internet............ Και τελος ειδα οτι εχει βγει καινουριο firmware να το περασω? η αστο καλυτερα.....?
liopyr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Aν δεν χρησιμοποιείς το ασύρματο, απενεργοποίησέ το εντελώς. Η πιο σίγουρη και πρακτική λύση.
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Aν δεν χρησιμοποιείς το ασύρματο, απενεργοποίησέ το εντελώς.Η πιο σίγουρη και πρακτική λύση. To ασυρματο κλειδωνει ευκολα.......Το προβλημα ειναι οτι χρησιμοποιο καλωδιο στο δικτυο..............Στο router πανω ειναι 10 pc......και θελω να παιρνουν internet τα 3.............!!!!!!!!!!Οποτε ακυρο το ασυρματο......!
androu Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αμα θέλεις να το απενεργοποιήσεις το ασύρματο μέσα απο το web interface ξε-επιλέγεις το enable
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ρε παιδια το ασυρματο ειναι απενεργοποιημενο.......οποτε τελος αυτο!!!!!!! Στο ρουτερ ειναι συνδεμενο το καλωδιο το δικο μου αλλων 2 και το καλωδιο του δικτυου λοιπον εγω αυτο που θελω να κανω ειναι οσοι ειναι στο δικτυο να τους κλειδωσω για να μην μπαινουν στο ιντερνετ.....Τι πιο απλο??? Με λιγα λογια να περνουν ιντερνετ μονο 3 ατομα!
liopyr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παρανόηση τότε. Να ξυλώσεις τα καλώδια από το router δεν είναι λύση υποθέτω?
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καποιος τροπος που να κλειδωνουν οι ip η macadress δεν υπαρχει?????Σε ολα τα ρουτερ γινεται δεν μπορει οχι σε αυτο?
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Από το web interface δε γίνεται. Θα πρέπει να κατεβάσεις το PDF με το CLI command reference και να το μελετήσεις για να φτιάξεις custom firewall rules μέσω telnet session...
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 μμμμμμ.........Ειναι μια λυση και αυτη.....αλλα δεν ειμαι και expert σε τετοιυ ειδους εργασιες!!!!!!θα το κοιταξω να δω ομως....!
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αλλιως κλεισε dhcp αλλαξε lan ip και σε αυτους δωσε λαθος gateway.επισης σε ολα τα ρουτερ κλειδωνεις το ασυρματο δεν κλειδωνει το να μην εχεις με καλωδιο.καποια Linksys το εκαναν .η ασε ανοιχτο ton dhcp και βαλτον να δινει λαθος gateway ενω εσυ θα εχεις καρφωτα την σωστη.τωρα απο cli απειρα γινονται αλλα θελει διαβασμα.το νεο firmware αν θες δοκιμασε το απλα ως τωρα λενε οτι ειναι δοκιμαστικο και οτι δεν ειναι οτι καλυτερο.μπορεις να το περασεις και βλεπεις εσυ μετα αν σου κανει αλλιως περνα ξανα το παλιο.αλλιωςβαζεις ενα server με win proxy και κοβει αυτο τα διαφορα.και mac address κλειδωνεις στο ασυρματο συνηθως και οχι στο καλωδιο και ειναι απο τα χειροτερα κλειδωματα η να πω το χειροτερο μετα το ξεκλειδωτο
nikolas8141 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 αλλιως κλεισε dhcp αλλαξε lan ip και σε αυτους δωσε λαθος gateway.επισης σε ολα τα ρουτερ κλειδωνεις το ασυρματο δεν κλειδωνει το να μην εχεις με καλωδιο.καποια Linksys το εκαναν .η ασε ανοιχτο ton dhcp και βαλτον να δινει λαθος gateway ενω εσυ θα εχεις καρφωτα την σωστη.τωρα απο cli απειρα γινονται αλλα θελει διαβασμα.το νεο firmware αν θες δοκιμασε το απλα ως τωρα λενε οτι ειναι δοκιμαστικο και οτι δεν ειναι οτι καλυτερο.μπορεις να το περασεις και βλεπεις εσυ μετα αν σου κανει αλλιως περνα ξανα το παλιο.αλλιωςβαζεις ενα server με win proxy και κοβει αυτο τα διαφορα.και mac address κλειδωνεις στο ασυρματο συνηθως και οχι στο καλωδιο και ειναι απο τα χειροτερα κλειδωματα η να πω το χειροτερο μετα το ξεκλειδωτο Και παλι μμμμμμμμμμμ.......Βρηκα καποιες επιλογες μεσω firewall μπορω να μπλοκαρω η να επριτρεψω προσβαση σε ip αλλα δουλευει μονο αν βαλω any και οχι αν βαλω συγκεκριμενες ip!!!!!! Σιγουρα δεν υπαρχει τροπος μεσω του girewall???????
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 εγω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω.δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου το cli περα απο το να βγαλω nat apo cli που δεν βγαινει απο interface
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.