Προς το περιεχόμενο

watercooling set up parts ή ψύχτρα?

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι οτι είχα προετοιμαστεί για watercooling και με γείωσες :P

:lol::lol: sorry man, δικά σου είναι τα $$$ ότι θες τα κάνεις, απλά σου είπαμε ότι από την στιγμή που δεν θέλεις o/c, το νερό είναι πολύ extreme λύση και δεν αξίζει...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε και γω θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες, εαν δεν πας σε o/c ειναι πεταμενα λεφτα.

Και γω θα προτεινα True Black μιας και της ειχα δουλεψει, και με εναν καλο, αθορυβο ανεμηστηρα θα εχεις πολυ καλες θερμοκρασιες.

Η υδροψυξη ειναι πολυ πιο μπελαλιδικη και παλι ψιλοθορυβο θα εχεις απο τα ανεμηστηρια του ψυγειου.

Βεβαια μπορεις να μεινεις και με την ψυκτρα που εχεις και επενδυσε λεφτα αλλου...gpu...ή δεν ξερω και γω....

Δημοσ.

Extreme γιατί όμως? Και τι δηλαδή όλοι όσοι έχουν watercooling κάνουν και o/c?? άμα είναι έτσι να κάνω :P πλάκα κάνω εννοείται

και με αυτή τη λογική δεν αξίζει να κάνεις ο/c ξοδεύοντας λεφτά για watercooling πάρε καλύτερο επεξεργαστή :P ή μήπως αξίξει? :rolleyes:

Δημοσ.
Και τι δηλαδή όλοι όσοι έχουν watercooling κάνουν και o/c??

Ναι, το μεγαλύτερο ποσοστό :-D...άλλωστε πιος ο λόγος να περάσεις στο νερό που συνεπάγεται με χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τον αέρα, αν δεν κυνηγάς και το παραμικρό βαθμό μείον, και δεν θέλεις να πιέσεις στο τέρμα το σύστημά σου :devil:

και με αυτή τη λογική δεν αξίζει να κάνεις ο/c ξοδεύοντας λεφτά για watercooling πάρε καλύτερο επεξεργαστή

Αν έχεις ήδη επεξεργαστή με καλό o/c potencial, αλλά σε περιορίζει η ψύξη και η θερμοκρασίες;

Σε βλέπω τώρα ψημένο για νερό, αλλά σκέψου, από τα 200ε που θα έδινες, θα δώσεις το πολύ 60(50 η 120extreme+ένα οποιδήποτε καλό και ήσυχο fan και θασαι άρχοντας) και σου μένουν 140ε στην τσέπη για να τα ρίξεις στο pc, σε φαί, lap dance και ότι άλλο θες :-D

Δημοσ.

το θέμα είναι και 140 να μου μεναν στο pc θέλω να τα ρίξω :lol: Το σκέφτομαι αρκετό καιρό, Δεν είπα να δώσω πολλά λεφτά για υδρόψυξη (ξέρω οτι για να κάνεις κάτι αξιόλογο πρέπει να ρίξεις κοντά στα 300) ίσα ίσα να ψύξω επεξεργαστή με όσο το δυνατόν μικρότερο κοστος/απόδοση-ασφάλεια

Δημοσ.

μην βάλεις νερό....

πολύ φασαρία να τα στήσεις και όταν θα χρειάζεται συντήρηση

επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι κάνεις

και αφού δεν θες να clockάρεις δεν σου χρειάζεται

πάρε μια καλή αερόψυκτρα και αν θελήσεις ποτέ να ανεβάσεις μεγακύκλους θα σε αφήσει να το κάνεις

αυτά κατά την γνώμη μου και στα λέω και εγώ έχω νερό και μάλιστα παρατραβηγμένο ( 2 ξεχωριστές λούπες σε ένα pc )

με τα λεφτά που περισσεύουν πιες μπύρες ή πάρε κάτι για το pc που θα το χαρείς περισσότερο

Δημοσ.

χαχα τι αρνητικότητα είναι αυτή πια :lol::lol:

Μάλλον θα σας ακούσω τελικά επειδή δε νομίζω να το βλεπετε όλοι εσείς λάθος, μάλλον εγώ το βλέπω λάθος οπότε πρέπει να αλλάξω μεριά.

Πάμε για ψύχτρα λοιπόν :-)

Το άλλο που σκέφτομαι είναι οτι λίγο ακριβή δεν είναι η thermaltake ψύχτρα? παλία ήξερα οτι αυτή ήταν καλή

Δημοσ.

Τι κατάλαβες με τον επεξεργαστή δηλαδή?

Και όντως είναι καλή απλά νόμιζα οτι ήταν Thermaltake και γενικότερα δεν έχω καλές σχέσεις για αυτό μου φαινόταν περίεργο να ταν καλή

Δημοσ.

με οτι περισευει αναβαθμισε κατι αλλο...πχ καρτα γραφικων:-)

σε καμια περιπτωση μη βαλεις νερο....

Δημοσ.

οκ παιδιά θα σας ακούσω τελικά ευχαριστώ. Έφυγα για την Thermalright Ultra-120 Extreme ελπίζω μόνο να χωράει με τις μνήμες, Την έχει μήπως κανένας να δείξει καμια φώτο? και όσον αφορά την αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών είναι άλλο θέμα και θα πάρω όταν βγει το diablo 3 :P (ακόμα και το 2015 να βγει)

Και κάτι άλλο η περιγραφή στο plaisio είναι fail ? επειδή μόνο για LGA1366 λέει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...