Προς το περιεχόμενο

watercooling set up parts ή ψύχτρα?

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αποφάσισα να κάνω και εγώ αυτό το βήμα, κυρίως λόγω θορύβου. Θέλω βοήθεια σε οτι έχει να κάνει με ρακόρ και δεν έχω καμία απολύτως ιδέα στο ποιο προιον είναι καλο και ποιο όχι. Για αρχή λέω να ψύξω μόνο τον επεξεργαστή (lga755) και μετά βλέπουμε. Επίσης ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για overclocking. και το σημαντικότερο θέλω να είμαι κοντά στα 200 ευρώ.

Έχουμε και λέμε:

Pump, 70E Από τι έχω δει στο furum είναι οτι καλύτερο υπάρχει και απο όσα ξέρω και καταλαβαίνω είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της υδρόψυξης μετά τα λάστιχα

λαστιχα 15x2E δε ξέρω αν θα μου φτάσει το 1 μέτρο βέβαια γι αυτό και έβαλα 2

reservoir 20 Ε τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και δε ξερω

Άρα έμειναν περίπου 80 ευρώ για waterblock και radiator και ότι άλλο μου πείτε ότι θα χρειαστώ απο ρακόρ.

Να επισημάνω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αγοράς προιόντων απο εξωτερικό αρκεί να μπορεί να έρθει θεσσαλονίκη και να είναι σχετικά αξιόπιστο το κατάστημα. Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου συστήσετε σ αυτά που πόσταρα ευπρόσεκτο. Ευχαριστώ προκαταβολικα!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο: Από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για ο/c, γιατί δεν βλέπεις κάτι σε αερόψυξη όπως αυτή (που και πάλι extreme λύση είναι για no o/c καταστάσεις, αλλά επειδή ήρθε το καλοκαιράκι, και απότι φαίνεται διαθέτεις χρήμα οπότε άξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο) σε συνδυασμό με ένα ήσυχο fan;

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι άλλο: Από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για ο/c, γιατί δεν βλέπεις κάτι σε αερόψυξη όπως αυτή (που και πάλι extreme λύση είναι για no o/c καταστάσεις, αλλά επειδή ήρθε το καλοκαιράκι, και απότι φαίνεται διαθέτεις χρήμα οπότε άξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο) σε συνδυασμό με ένα ήσυχο fan;

+1

εχω και εγω αθορυβο συστημα με ανεμηστιρια και τεραστια ψυκτρα στη σιπιγιου. πολλες φορες κοιταω το λαμπακι να δω αν ειναι ανοικτο, και κοιμαμαι ανετα...:-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ιδέες σας, έχω όμως αυτές τις μνήμες και λόγω ύψους δε χωράει τίποτα θηριώδες. Αυτή τη στιγμή έχω αυτή εδώ περίπου και ένα χρόνο και είναι αρκετά φασαριόζικη και έχω λίγο καλύτερες θερμοκρασίες απο αυτές που είχα με την stock.

Δημοσ.

H Thermalright Ultra 120 Extreme δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τις μνήμες, γιατί δεν είναι ογκώδης ώστε να εμποδίζεται απο τις RAM.

Και συμφωνώ στην επιλογή αυτής, γιατί απ'τη στιγμή που δεν θα κάνεις overclock η υδρόψυξη είναι εξ'αρχής too much..

Δημοσ.
Αυτή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα?

δεν το νομιζω. μπορεις να βαλεις καμια φωτο απο τη Μ/Β να δουμε ποσο κοντα ειναι οι μνημες σου στην CPU?

απο θεμα θορυβου οτι ειναι κατω απο 20db θεωρειται αθορυβο αλλα και τα 22 δεν ακουγονται ευκολα. μηπως τονθορυβο τον κανει το τροφοδοτικο σου ή η καρτα γραφικων

περισσοτερο απο την CPU?

Δημοσ.

Οπως είπε και ο pappous...Δεν θα παίξει πρόβλημα με τις μνήμες... Η noctua έχω δει ότι είναι αρκετά καλή, αλλά θα επιμείνω στην 120χτreme+ένα καλό και ήσυχο φαν, στα ίδια λεφτά με την Noctua θα βγει, και θα χεις καλύτερη απόδοση..

Δημοσ.
Οπως είπε και ο pappous...Δεν θα παίξει πρόβλημα με τις μνήμες... Η noctua έχω δει ότι είναι αρκετά καλή, αλλά θα επιμείνω στην 120χτreme+ένα καλό και ήσυχο φαν, στα ίδια λεφτά με την Noctua θα βγει, και θα χεις καλύτερη απόδοση..

Δηλαδή η 120xtreme είναι καλύτερη?? Περίεργο μου φαίνεται...

Δημοσ.
Δηλαδή η 120xtreme είναι καλύτερη?? Περίεργο μου φαίνεται...

Μάλλον κάνεις τό ίδιο λάθος όπως και οι περισσότεροι, βλέποντας μόνο το μέγεθος...΄Όπως έχει ειπωθεί κιάλλες φορές, δεν μετράει μόνο το μέγεθος στην απόδοση ;)

Δημοσ.
:lol::lol::lol: όντως,

όσο για τα fan που λές είναι καλά? Πρώτη φορά τα ακούω..:rolleyes:

Είναι καινούρια...σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους είναι μια χαρά..Βασικά τα έβαλα λόγω χαμηλού θορύβου/καλή τιμή, πάρε ότι θες, απλά πρόσεξε τα db από την στιγμή που σε απασχολεί ο θόρυβος ;)

Δημοσ.

εχω 3 nanoxia 12ρια 2000 στροφων πανω στο ψυγειο, φανταστικο airflow (79,14 και 33db) ακουγονται ομως πολυ στο τερμα που τα θελω εγω..

γυρω στα 110 ευρω υπαρχει και η coolermaster V10 TEC cooling αν και εχει φαει θαψιμο μπορει να αξιζει περισσοτερο απο την thermalright

Δημοσ.
εχω 3 nanoxia 12ρια 2000 στροφων πανω στο ψυγειο, φανταστικο airflow ακουγονται ομως πολυ στο τερμα που τα θελω εγω..

γυρω στα 110 ευρω υπαρχει και η coolermaster V10 TEC cooling αν και εχει φαει θαψιμο μπορει να αξιζει περισσοτερο απο την thermalright

Τα παραπάνω Nanoxia που του πρότεινα είναι στα 1250rpm, με μέγιστο db 17, οπότε θα ναι οκ αν πάρει αυτά, ;) οτιδήποτε και να πάρει είναι οκ απλά να προσέξει τον θόρυβο που αναγράφουν, και καλύτερα από το site της εταιρίας κάι όχι από eshop/plaisio πολλές φορές κάνουν λάθη... Αν πάρει την V10, τότε σίγουρα θα χει πρόβλημα με τις μνήμες γιατί θα πνίγονται :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...