vs50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Γειά σας το laptop aspire 5720 όταν ξεκινά βγάζει το μήνυμα Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer. Λέει πιο κάτω ότι μπορεί να μην έχει αποσυνδεθεί κάποιο usb ή να υπάρχει κάποιο cd αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και δίνει status 0xc00000e9 Info: an unexpected i/o error has occurred. Χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί δεν έχω ούτε κάποιο cd για διορθωση ή επανεγκατάσταση Ευχαριστώ
j11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δοκιμασε να αποσυνδεσεις οτι εχεις συνδεδεμενο σε usb(ασε μονο ποντικι και πληκτρολογιο)και δοκιμασε παλι να μπεις στα windows.
vs50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δοκιμασε να αποσυνδεσεις οτι εχεις συνδεδεμενο σε usb(ασε μονο ποντικι και πληκτρολογιο)και δοκιμασε παλι να μπεις στα windows. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε συνδεδεμένο σε usb
pournaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αυτο στο εβγαλε στο ασχετο (ενω μεχρι σημερα λειτουργουσαν σωστα ολα), η εκανες καποια προσπαθεια εγκαταστασης των vista ξανα; Επισης ειχες καποια συσκευη usb πανω στο μηχανημα και τωρα δεν την εχεις; Οτι και να googlarw με αυτο το error, με κατευθυνει σε προβληματα εγκαταστασης, με μοναδικη λυση την επανεγκατασταση.
vs50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αυτο στο εβγαλε στο ασχετο ......, με μοναδικη λυση την επανεγκατασταση. Ναι το έβγαλε όταν πείγα να το ανοίξω και ενώ την προηγούμενη ημέρα δούλευα οκ Η επανεγκατάσταση πως μπορεί ναγίνει μια και δεν έχω cd με τα vista γιατί ηταν προεγκατεστημένα στο laptop. Μήπως υπάρχει κάπου να κατεβάσω το περιεχόμενο ενός cd που κάνει επιδιώρθωση της εγκατάστασης για το 5720?
j11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Οτι και να googlarw με αυτο το error, με κατευθυνει σε προβληματα εγκαταστασης, με μοναδικη λυση την επανεγκατασταση. Ναι οντως.Βασικα η μονη καλη λυση μεχρι τωρα που βρισκω ειναι αυτη: http://www.overclock.net/operating-systems/210352-vista-boot-up-error-please-help.html ---------- Post added at 20:15 ---------- Ναι το έβγαλε όταν πείγα να το ανοίξω και ενώ την προηγούμενη ημέρα δούλευα οκΗ επανεγκατάσταση πως μπορεί ναγίνει μια και δεν έχω cd με τα vista γιατί ηταν προεγκατεστημένα στο laptop. Μήπως υπάρχει κάπου να κατεβάσω το περιεχόμενο ενός cd που κάνει επιδιώρθωση της εγκατάστασης για το 5720? Αφου ειναι πρεοεγκατεστημενα,τοτε μπες μεσα στο bios,αλλαξε το boot και βαλτο εκει που ειναι το partion με το setup των windows.Απο εκει πιστευω θα μπορεσεις να μπεις και στο recovery χωρις να κανεις απαραιτητα format στο τελος.
vs50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Απ ότι είδα στο σημείο που μου έστειλες δεν μπορεσα να βοηθηθώ πολύ . Πρέπει να δω τώρα που υπάρχει το partition με τα vista αν υπάρχει βεβαίως. και πως θα δω ποιό είναι αυτό απο ποιό directory? μπορείς να με βοηθείσεις σε αυτό? ευχαριστώ
j11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Απ ότι είδα στο σημείο που μου έστειλες δεν μπορεσα να βοηθηθώ πολύ . Πρέπει να δω τώρα που υπάρχει το partition με τα vista αν υπάρχει βεβαίως. και πως θα δω ποιό είναι αυτό απο ποιό directory? μπορείς να με βοηθείσεις σε αυτό?ευχαριστώ Εφοσον ειναι με windows προεγκατεστημενα σιγουρα θα υπαρχει το partition μεσα.Παντος θα προτιμουσα να πηγαινες το laptop σε καποιον φιλο σου που γνωριζει πως να μπαινει στο bios.Ετσι δεν θα υπαρχει κινδυνος να κανεις καμια γκαφα.
vs50 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 j11h σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου τελικά έκανα ξανα εγκατάσταση των vista απο την αρχή μόνο που τώρα έχω να αντιμετωπίσω προβλήματα με μερικούς drivers όπως με την οθόνη που βγάζει τους κύκλους σαν οβαλ και την κάρτα ήχου που το μικρόφωνο ακούγεται ίσα ισα στην ηχογράφηση δεν ακούγεται καθόλου. Έχω κατεβάσει τους drivers από την acer για το aspire 5720g αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να δω πως μπορώ να τους αλλάξω με αυτούς που έχουν βάλει τα vista ώστε να είναι οι σωστοί. Επίση υπάρχει μια αγνωστη συσκευή που δεν βρίσκει τι είναι. ευχαριστώ
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 j22hσε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου τελικά έκανα ξανα εγκατάσταση των vista απο την αρχή μόνο που τώρα έχω να αντιμετωπίσω προβλήματα με μερικούς drivers όπως με την οθόνη που βγάζει τους κύκλους σαν οβαλ και την κάρτα ήχου που το μικρόφωνο ακούγεται ίσα ισα στην ηχογράφηση δεν ακούγεται καθόλου. Έχω κατεβάσει τους drivers από την acer για το aspire 5720g αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να δω πως μπορώ να τους αλλάξω με αυτούς που έχουν βάλει τα vista ώστε να είναι οι σωστοί. Επίση υπάρχει μια αγνωστη συσκευή που δεν βρίσκει τι είναι. ευχαριστώ Πολυ περιεργο μου φαινετε αυτο.Τα προεγκατεστημενα vista δεν εβαλες?
vs50 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τα vista που έβαλα είναι απο ένα cd που είχα πάρει με το laptop και νομίζοντας ότι είναι μόνο για upgrade όπως γράφει στη θήκη του, είχε όλα τα windows vista και έκανε εγκατάσταση απο την αρχή ζητώντας μου κωδικό και δίνοντας τον κωδικό που είναι στο ταμπελάκι κάτω από το laptop. Πιστεύω ότι μερικοί οδηγοί όπως και της οθόνης, δεν πρέπει να είναι οι σωστοί γιατί μου βγάζει οβαλ τους κύκλους πχ κάτω αριστερά στην έναρξη. Το cd αυτό έχει τιτλο Upgrade your Windows Vista Experience
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τα vista που έβαλα είναι απο ένα cd που είχα πάρει με το laptop και νομίζοντας ότι είναι μόνο για upgrade όπως γράφει στη θήκη του, είχε όλα τα windows vista και έκανε εγκατάσταση απο την αρχή ζητώντας μου κωδικό και δίνοντας τον κωδικό που είναι στο ταμπελάκι κάτω από το laptop.Πιστεύω ότι μερικοί οδηγοί όπως και της οθόνης, δεν πρέπει να είναι οι σωστοί γιατί μου βγάζει οβαλ τους κύκλους πχ κάτω αριστερά στην έναρξη. Το cd αυτό έχει τιτλο Upgrade your Windows Vista Experience Λογικα δεν εχει γινει σωστη εγκατασταση.Μαλλον δεν εκανες format απλα τα ξαναπερασες απο πανω.Ειναι το μονο που μπορω να φανταστω αυτη την στιγμη(ισως να κανω και λαθος βεβαια).
vs50 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Έγκατέστησα τα vista από ένα cd που ήταν μέσα στο κουτί του laptop με τίτλο upgrade your windows vista experience. Νόμιζα ότι είχε μόνο αναβάθμιση μέσα αλλά όταν το έβαλα έκανε εγκατάσταση όλων των vista απο την αρχη. Στα δύο partition που έβρισκε C: και D: δεν μπορούσε να κάνει εγκατάσταση γιατί κολούσε σε ένα σημείο στο 82% στο ένα και στο 58% στο άλλο και έτσι μου πρότεινε να κάνω format όπως και έκανα και τότε φόρτωσε τα vista πιστεύω από την αρχή . Στο τέλος έκανε και ckdisk και βρήκε πολλά σφάλματα που όπως λέει και διόρθωσε. Τώρα έχω λειτουργικό αλλά όπως σου είπα μάλλον μερικοί οδηγοί συσκευών δεν είναι οι σωστοί και ψάχνω να βρώ τουλάχιστον ποιός είναι ο κατάλληλος οδηγός για την οθόνη που όμως δεν γνωρίζω τον τύπο της μιας και στην acer υπάρχουν 3 οδηγοί για το aspire 5720g. Θέλω να δω πως μπορώ να αλλάξω τον οδηγό που έχει τώρα που όπως λέει είναι για vga default. Αυτά τα λίγα...
j11h Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Έγκατέστησα τα vista από ένα cd που ήταν μέσα στο κουτί του laptop με τίτλο upgrade your windows vista experience. Νόμιζα ότι είχε μόνο αναβάθμιση μέσα αλλά όταν το έβαλα έκανε εγκατάσταση όλων των vista απο την αρχη. Στα δύο partition που έβρισκε C: και D: δεν μπορούσε να κάνει εγκατάσταση γιατί κολούσε σε ένα σημείο στο 82% στο ένα και στο 58% στο άλλο και έτσι μου πρότεινε να κάνω format όπως και έκανα και τότε φόρτωσε τα vista πιστεύω από την αρχή . Στο τέλος έκανε και ckdisk και βρήκε πολλά σφάλματα που όπως λέει και διόρθωσε. Τώρα έχω λειτουργικό αλλά όπως σου είπα μάλλον μερικοί οδηγοί συσκευών δεν είναι οι σωστοί και ψάχνω να βρώ τουλάχιστον ποιός είναι ο κατάλληλος οδηγός για την οθόνη που όμως δεν γνωρίζω τον τύπο της μιας και στην acer υπάρχουν 3 οδηγοί για το aspire 5720g. Θέλω να δω πως μπορώ να αλλάξω τον οδηγό που έχει τώρα που όπως λέει είναι για vga default. Αυτά τα λίγα... Oταν εκανες ολη αυτη την διαδικασια,εκανες πρωτα διαγραφη και μετα δημιουργια του partition που εγκαtεστησες τα vista?Αν οχι τοτε δεν εκανες σωστα το format.
vs50 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Όχι δεν κατάργησα το partition.Έίχε από κάτω στις επιλογές το format και αυτό επέλεξα μαζί με το partition που εκεί εγκατέστησα τα vista. Πρέπει να έχεις ίσως δίκιο αλλά τώρα τι κάνουμε? ξανά από την αρχή?<το κυριότερο πρόβλημα που έχω πάντως είναι η εμφάνιση στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.