Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαποιος σε αλλο φορουμ εβαλε & το μαιλ που του στειλαν απο egreat οτι ερχεται το DTS firmware

Εγω παω για κανα used WD αφου δε το προλαβα στα 129 :mad:

Δωσε μου λιγο ενα λινκ απο το αρχειο μην κανω κανα λαθος...
  • Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με καποια χρηματα παραπανω απο το popcorn 110 δειτε τι ερχεται:

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lu-ray-players/1333-lg-bd390.html

Bluray/dvd/cd - mkv - δικτυακο player

Αυτες οι συσκευες θα γινουν τοσο συνηθισμενες, οσο τα dvd player που παιζουν και divx που ειχαμε μεχρι τωρα. Θεμα χρονου ειναι να μπουν και οι αλλες εταιρειες στο παιχνιδι (μην ξεχναμε οτι τα bluray player δεν πανε και ιδιαιτερα καλα στις πωλησεις μεχρι τωρα)...

Ετοιμαζει απαντηση και η asus http://www.hardware.info/en-US/news/ymiclpqWwpaaa5Y/ASUS_to_introduce_OPlay_media_player/

Δημοσ.
Kαποιος σε αλλο φορουμ εβαλε & το μαιλ που του στειλαν απο egreat οτι ερχεται το DTS firmware

Εγω παω για κανα used WD αφου δε το προλαβα στα 129 :mad:

:shifty:

Μη βιαζεσαι, στις 12 του μηνα που θα ξαναστοκαρουν μπορει να ξαναβγει παλι στα 129 (δε νομιζω οτι θα κατσει για πολυ στα 160, τωρα που ειδαν οτι φευγει σε χρονο dt το στοκ στα 129) ...

Δημοσ.

Sorry λαθος quote δικο μου..Απαντηση στα wd hdtv και egreat εννοουσα, απλα ποσταρα link με βαση το ποστ του furious ωστε να μην ειναι τελειως offtopic.

Δημοσ.

Το εχω δει και αυτο, δεν ξερουμε ποιο τσιπακι Realtek θα φοραει - ο,τι τσιπακι Realtek υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι χειροτερο απο το Sigma 8635 που φορανε τα ΝΜΤ. Υπαρχουν καποιες φημες οτι η Realtek ετοιμαζε ενα ισαξιο ή καλυτερο τσιπακι HD, αλλα δεν ξερουμε αν οντως ειναι αυτο και αν οντως ειναι καλυτερο. Εκτος αυτου βεβαια, ανεξαρτητα απο τα specs, αυτο που μετραει παραπανω ειναι το να μην εχει σοβαρα bugs, κατι στο οποιο τα NMT βρισκονται αρκετα μπροστα απο τις αλλες λυσεις.

Π.χ. βαζεις μια ταινια 1080p 23,976fps στο NMT, γυριζει μονο του την αναλυση στα 24p στην TV σου, την παιζει χωρις κολληματα στα 24p, και με αψογους ελληνικους υποτιτλους. Αντε να το κανεις αυτο π.χ. με το WD HD TV που ειχα... Σε κανα δυο χρονια, μπορει...

Δημοσ.

.....βαζεις μια ταινια 1080p 23,976fps στο NMT, γυριζει μονο του την αναλυση στα 24p στην TV σου, την παιζει χωρις κολληματα στα 24p, και με αψογους ελληνικους υποτιτλους. Αντε να το κανεις αυτο π.χ. με το WD HD TV που ειχα... Σε κανα δυο χρονια, μπορει...

μπορεις να αναφερεις συγκεκριμενη συσκευη ΝΜΤ

που δουλευει τοσο τελεια?(μαρκα και μοντελο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρητορικες ερωτησεις κανεις...

Egreat M34A :)

(ενεργοποιημενη την επιλογη framerate sync --> NTSC/PAL/24p που ειναι αυτη που γυριζει αυτοματα την αναλυση. Αν δεν την εχετε στις ρυθμισεις εικονας-ηχου, πρεπει να αναβαθμισετε... Δε θυμαμαι αν την ειχε το μαμα firmware του 34A, πλεον εχω το firmware του popcorn 110 πανω)

Επεξ/σία από furious99
Δημοσ.

Νομίζω σε αυτό το κομμάτι το linux παίζει χωρίς καν αντίπαλο. Ολες αυτές οι συσκευές τρέχουν έναν πατσαρισμένο linux kernel και δεν υπάρχει καμιά άλλη αντίπαλη πρόταση. Για άλλη μια φορά η microsoft πιάστηκε στον ύπνο.

Δημοσ.

Δε βαζουν windows για 2 λογους κυριως

1. Δεν τα σηκωνει το hardware (μιλαμε για επιδοσεις αναλογες ενος celeron 266)

2. To linux ειναι τσαμπα και δεν πληρωνουν ουτε αυτοι, ουτε αυξανει και η τιμη του player...

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έκανα την παραγγελία στα 129 την τελευταία μέρα της προσφοράς και τώρα περιμένω στις 12 του μηνός να έρθει. Μέχρι να έρθει ετοιμάζω έναν σκληρό δίσκο με υλικό προς χρήση και Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1) Ισχύει αυτό για stick με σκοπό την ασύρματη σύνδεση.

Απο stick για να μην ψαχνεστε αδικα μονο το tp-link 821N, και το WN-100 αυτο που πουλανε μαζι με το popcorn κλπ. δουλευουν (δεν εχουν βαλει drivers για αλλα).

Θα μπορώ να στέλνω υλικό (ταινίες, μουσική κ.τ.λ.) από το laptop μου μέσω ασύρματης σύνδεσης;

Να αγοράσω αυτό;

2) Πήρα έναν 500άρι σκληρό της WD με σκοπό να το συνδέσω στη συσκευή. Είναι σε fat32... Θα υπάρχει πρόβλημα στο τρέξιμο του υλικού;

3) Ισχύει αυτό... (ελπίζω πως όχι)

θα με διευκόλυνε δυνατότητα επιλογής αρχείου .srt για να μην αναγκάζομαι να έχω κοινό όνομα

4) Θα ήθελα να τοποθετήσω στο σκληρό και τα backup αρχεία για το PSP έτσι ώστε να μπορούσα μέσω USB της συσκευής να τα έβαζα σε φακέλους (της κάρτας) του PSP όταν τα χρειαζόμουν. Μπορώ να το κάνω; Γενικά μπορώ να κάνω αντιγραφή και επικόλληση αρχείων σε φακέλους άλλων συσκευών που συνδέονται μέσω USB όπως psp και mp3 player; Μετονομασία;

5)Ως προς τα αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες πώς τα πάει η συσκευή; Τα βλέπει κανονικά;

6) Εμφανίζει πληροφορίες αρχείων mp3 όπως εξώφυλλα, τίτλους κ.τ.λ.;

7) Ποιο είναι το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής (pdf); Link;

8) Όταν το πάρω στα χέρια μου χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Ελπίζω κάποιος να μαζέψει όλες τις πληροφορίες που γράφτηκαν και να συμπληρώσει την παρουσίαση του πρώτου Post γιατί σιγά σιγά μεγάλωσε το θέμα...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1)Θα μπορείς να στέλνεις υλικό ναι.

Εγώ έχω πάρει το TP-link 821N και δουλεύει μια χαρά βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε 802.11n δίκτυο μόνο σε B/G και κολλούσε λίγο όταν έκανα stream απτον υπολογιστή.

Καλώ θα ήταν να πάρεις το ίδιο γιατί μάλλον άλλα μοντέλα δεν δουλεύουν.

2) Καλύτερα να τον έχεις σε ΝTFS format τον δίσκο γιατί σε fat 32 θα έχεις πρόβλημα σε αρχεία μεγαλύτερα από 4gb.

3)Δεν μπορείς να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση-μετονομασία μέσα από την συσκευή.

5)Κανονικότατα χωρίς πρόβλημα.

6)Δυστυχώς μόνο όνοματα από mp3 αν θυμάμαι καλά.

7)http://downloads.e-shop.gr/download.php?id=PER.801717

8) Ναι.

Δημοσ.

Whiteyez σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το αρχείο με τις οδηγίες. Απλά με προβλημάτισε λίγο γιατί...

3) Στο αρχείο με τα χαρακτηριστικά αναφέρει πως...

Σύστημα Διαχείρισης NAS:

* Διαμόρφωση (format) σκληρού δίσκου

* Διαμερισματοποίηση (partition) σκληρού δίσκου – δημιουργία, αντιγραφή, επικόλληση,

διαγραφή

* Μεταφορά αρχείων

* Προστασία κωδικού πρόσβασης, κλπ.

...αλλά στη πράξη δε προσφέρει αυτές τις ιδιότητες;

6) Για τα εξώφυλλα του MP3...

* Αναπαραγωγή MP3 με υποστήριξη για εξώφυλλο άλμπουμ

Δηλαδή ούτε αυτό ισχύει;

Δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω κάποια αρχεία mp3 από το σκληρό δίσκο στο mp3 player μου δε θα μπορώ;

Τι σημαίνουν αυτά...

Ιδιοκτησιακός εξυπηρετητής:

* myiHome Lite (ανίχνευση από slim client της NMT με UPnP 1.0)

Συσκευή επέκτασης Media Player:

* Υποστηρίζει όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με DLNA

Και πάλι ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:47 ----------

Αυτό είναι το περιβάλλον χρήσης;

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πώ για το 3, είναι ότι δεν μπορείς να έχεις στο ένα USB συνδεμένο έναν σκληρό δίσκο και στο 2ο usb να βάλεις ένα USB stick και να κάνεις αντιγραφή μεταφορά αρχείων.

Εγώ που έβαλα mp3 με cover δεν μου εμφάνισε τπτ.

myiHomelite είναι για streaming video/photos/music μέσο δικτύου.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να του περάσω την έκδοση EG-M31B-SF-20090201 που είναι και η τελευαία γιατί όταν πάω από το μενού της Συντήρησης δεν μου το κάνει αυτόματα?Έχω την έκδοση 50-17-080812-15-EGR-403-073.

Πως μπορώ μέσω δικτύου να του περάσω το αρχείο bin? Και τι διαφορές θα δώ εαν του περάσω την πρόσφατη έκδοση?

Αλλάζει το μενού? Γίνεται πιο γρήγορη σαν συσκευή?Δεν έχουν και ένα log file στο site τους να βλέουμε και τις διαφορές από έκδοση σε έκδοση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...