Whiteyez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πολυ καλυτερο, αυτο που το στηριζεις; Επειδη εχει ethernet θυρα; Εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο, δεν μου χρειαζεται καν Ναι αλλά δεν σε χαλάει που υπάρχει όμως, απλά μην την χρησιμοποιείς.
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά δεν σε χαλάει που υπάρχει όμως, απλά μην την χρησιμοποιείς. Φυσικα και δεν με χαλαει, ουτε θα με χαλασει που με το νεο firmware οπως λενε θα εχουν υποστηριξη dts. Απλα 160 ευρω οπως ειναι τωρα τα πραγματα παιρνεις 2 WD
tarantules Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Απλα 160 ευρω οπως ειναι τωρα τα πραγματα παιρνεις 2 WD Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ το πήρα στα 129 ευρώ... Αλλά και 160 να είχε πάλι θα το προτιμούσα από το WD. Πολυ καλυτερο' date=' αυτο που το στηριζεις; Επειδη εχει ethernet θυρα; Εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο, δεν μου χρειαζεται καν[/quote'] Ναι επειδή έχει θύρα ethernet και δεν χρειάζεται να γεμίζω το σαλόνι με εξωτερικούς δίσκους δεξιά και αριστερά... Εμένα όχι μόνο μου χρειάζεται αλλά είναι βασική προυπόθεση για να πάρω μια τέτοια συσκευή.Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως θέλω να δω για πόσο ακόμα θα πουλάνε το PCH-A110 στα 260 ευρώ. Γιατί πρακτικά το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα του PopCorn σε σχέση με το eGreat είναι το DTS downmix. Από τη στιγμή που το eGreat θα το ενσωματώσει κι αυτό, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το PopCorn. Μένει βέβαια να δούμε πότε επιτέλους θα γίνει, γιατί από το φθινόπωρο λένε για DTS μέσω HDMI και ακόμα περιμένουμε. Τώρα βέβαια έχουμε και μια χειροπιαστή ανακοίνωση στα χέρια μας. Όλα αυτά τα λέει κάποιος που αγόρασε το PCH (κυρίως λόγω του DTS feature) και μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη από την τωρινή (το πήρα 245), πριν δηλαδή η Net Explorer συμβληθεί με Γερμανούς και σία retailers. Και τα δύο μηχανάκια πάντως είναι κορυφή. Έχουν τα κουσούρια τους (πχ. δεν παίζουν καθόλου sub/idx υπότιτλους ενώ οι "σκέτοι" sub γενικά δεν συγχρονίζουν με την ταινία, το λειτουργικό κολλάει συχνά-πυκνά κλπ) αλλά γενικά για τα λεφτά τους αξίζουν.
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως θέλω να δω για πόσο ακόμα θα πουλάνε το PCH-A110 στα 260 ευρώ. Γιατί πρακτικά το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα του PopCorn σε σχέση με το eGreat είναι το DTS downmix. Από τη στιγμή που το eGreat θα το ενσωματώσει κι αυτό, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το PopCorn. Μένει βέβαια να δούμε πότε επιτέλους θα γίνει, γιατί από το φθινόπωρο λένε για DTS μέσω HDMI και ακόμα περιμένουμε. Τώρα βέβαια έχουμε και μια χειροπιαστή ανακοίνωση στα χέρια μας. Όλα αυτά τα λέει κάποιος που αγόρασε το PCH (κυρίως λόγω του DTS feature) και μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη από την τωρινή (το πήρα 245), πριν δηλαδή η Net Explorer συμβληθεί με Γερμανούς και σία retailers. Και τα δύο μηχανάκια πάντως είναι κορυφή. Έχουν τα κουσούρια τους (πχ. δεν παίζουν καθόλου sub/idx υπότιτλους ενώ οι "σκέτοι" sub γενικά δεν συγχρονίζουν με την ταινία, το λειτουργικό κολλάει συχνά-πυκνά κλπ) αλλά γενικά για τα λεφτά τους αξίζουν. Αν διάβασες λίγες σελίδες πίσω, θα δείς ότι μπορείς να περάσεις το popcorn στο eGreat και να έχεις DTS. Εγώ τουλάχιστον το έκανα γιατί δεν άντεχα να περιμένω.
speedy23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 "Ελαφρά υποδιέστερη του WD"; Έλεος με τις διαδικτυακές μπαρούφες που λέει ο καθένας! Το λέτε αυτό στηριζόμενοι που; Μάλλον στον αέρα, διότι και τα δύο φοράνε παντελώς το ίδιο Chip με ίδιες δυνατότητες. Προσωπικά επειδή τα έχω και τα δύο σπίτι μου, ένα στο σαλόνι συνδεδεμένο με το δίκτυο (Egreat) και ένα στο δωμάτιο (WD) σας βεβαιώνω με σιγουριά πως με τίποτα, μα με τίποτα δεν είναι καλύτερο το WD στην ποιότητα εικόνας. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ των δύο σε εικόνα ή κίνηση. Ρε συ χαλαρωσε λιγο.Σκεψου να σου ειχα πει και τιποτα χειροτερο...Καποια παιδια το ειπαν σε ενα απο τα 2 ελληνικα σαιτ(avclub και avsite) καθως και στο avs forum οταν ειχε πρωτοβγει το καινουργιο egreat.Eπισης δεν μιλησα με σιγουρια καθως δεν τα εχω και τα δυο γι'αυτο και ειπα "Αν".Να διαβαζεις καλυτερα την επομενη φορα και μην αρπαζεσαι.
furious99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καταναλωσεις ρευματος του 34Α Αναπαραγωγη ταινιας 1080p * Απο δισκο 3,5" στην εξωτερικη SATA θυρα ----> 15 Watt * Απο δισκο 3,5" στην USB θυρα ----> 6,5 Watt (+ 6W ο USB δισκος μου 1 ΤΒ με το τροφοδοτικο του) * Απο δισκο 2,5" στην USB θυρα ----> 10 Watt Κατεβασμα torrents (ενσυρματο δικτυο) * Σε δισκο 3,5" στην εξωτερικη SATA θυρα ----> 15 Watt Αντιστοιχες τιμες απο ενα laptop C2D 2GHz: * Αναπαραγωγη ταινιας 1080p μεσω HDMI απο τον δισκο του laptop ----> 30 Watt * Κατεβασμα torrents ασυρματα στο δισκο του με κλειστη οθονη (στην εξοικονομηση ενεργειας) ----> 23 Watt (Ολα μετρημενα με ειδικο οργανο) Αλλαγη της εικονας του φοντου στο M34A (και ολα τα ΝΜΤ) Οσοι εχουν δισκο sata συνδεμενο στην εξωτερικη sata θυρα, μπορουν να αλλαξουν τη background εικονα του Egreat σε οποια εικονα θελουν. http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=3782 http://files.syabas.com/networkedmediatank/_theme_.zip Κατεβαζετε το _theme_.zip το αποσυμπιεζετε. Ολα τα στοιχεια του μπορειτε να τα αλλαξετε, εμενα με ενδιεφεραν κυριως το background και το χρωμα των γραμματων στα μενου. Αλλαζετε το bg.jpg με οποια φωτο θελετε με το ιδιο ονομα bg.jpg (να ειναι ομως αναλυση 1280x720). Για να αλλαξετε το χρωμα των γραμματων, ανοιγετε το .config με το σημειωματαριο και αλλαζετε τα νουμερα/γραμματα μετα το = color1=b1d3f6 //text colorcolor2=5c9cc2 Ποια νουμερα/γραμματα αντιστοιχουν σε ποιο χρωμα υπαρχουν εδω: http://html-color-codes.com/ π.χ. για το μαυρο το b1d3f6 το κανετε 000000 και το 5c9cc2 παλι 000000 Φυσικα μπορειτε να αλλαξετε και τα υπολοιπα χρωματα στο .config (TIP: αν το φοντο που βαλατε εχει ανοιχτα χρωματα, βαλτε σκουρα γραμματα και το αντιστροφο, αλλιως θα εχετε δυσκολια στην αναγνωση). Τα αρχεια αυτα τα σωζετε στο φακελο _theme_ αντικαθιστωντας τα αρχικα (προσοχη ενας φακελος _theme_ να ειναι οχι 2 ο ενας μεσα στον αλλο) και τα αντιγραφετε μεσω FTP στο φακελο Photo του δισκου του Egreat αντικαθιστωντας αυτα που υπαρχουν ηδη. Ενα restart της συσκευης και voila!!! Παντως οι αλλαγες που κανατε δε θα φαινονται παρα μονο οταν ο δισκος sata ειναι συνδεμενος, αφου δε σωζονται στη συσκευη. Αν βγαλετε το δισκο, η συσκευη θα μπουταρει με τα default φοντο και γραμματα...
avpap75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ρε συ χαλαρωσε λιγο.Σκεψου να σου ειχα πει και τιποτα χειροτερο...Καποια παιδια το ειπαν σε ενα απο τα 2 ελληνικα σαιτ(avclub και avsite) καθως και στο avs forum οταν ειχε πρωτοβγει το καινουργιο egreat.Eπισης δεν μιλησα με σιγουρια καθως δεν τα εχω και τα δυο γι'αυτο και ειπα "Αν".Να διαβαζεις καλυτερα την επομενη φορα και μην αρπαζεσαι. Δεν αρπάχθηκα καθόλου μα καθόλου φίλε μου και βέβαια είμαι μέλος και στα δύο ελληνικά Φόρα που ανέφερες και μάλιστα πολλά χρόνια τώρα. Απλά σκέψου. Διαβάζει κάποιος την απάντηση σου σχετικά με την ποιότητα εικόνας και προβληματίζεται, χωρίς να συντρέχει λόγος. Πρώτα λοιπόν βλέπουμε με τα μάτια μας, και μετά γράφουμε την προσωπική μας γνώμη και μόνο. Αν βέβαια θές παραθέτεις και τα Links και είσαι πρώτος. Σόρυ αν φάνηκα επιθετικός, καμία μα καμία πρόθεση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:22 ---------- ......Προσωπικά επειδή τα έχω και τα δύο σπίτι μου, ένα στο σαλόνι συνδεδεμένο με το δίκτυο (Egreat) και ένα στο δωμάτιο (WD) σας βεβαιώνω με σιγουριά πως με τίποτα, μα με τίποτα δεν είναι καλύτερο το WD στην ποιότητα εικόνας. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ των δύο σε εικόνα ή κίνηση..... για να ειμαστε αντικειμενικοι στις κρισεις μας για το ποια συσκευη εχει τη καλυτερη εικονα θα πρεπει να εχουμε δυο ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ τηλεορασεις στο ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, που να παιζουν την ιδια ταινια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,πραγμα πολυ δυσκολο,διαφορετικα απο το ενα δωματιο στο αλλο με διαφορετικη τηλεοραση νομιζω οτι δεν εχουμε σωστη αποψη. Φϊλε Zakos52 είχα το πρώτο Egreat για κάνα χρόνο σπίτι μου και μετά αγόρασα το WD. Να είσαι σίγουρος οτι τα έχω τεστάρει παρέα και στην τηλεόραση του σαλονιού αλλά και στον βιντεοπροβολέα και δεν βλέπω καμία διαφορά. Τουλάχιστον στις 100" του βιντεοπροβολέα όλο κάτι θα φαινότανε. Προχωρήστε άφοβα και πάρτε όποιο απ' τα δυο θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εγώ προτείνω για την ώρα το συγκεκριμένο Egreat EG-M34A.
kavaliotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια διαβαζετε λιγο τα προηγουμενα ποστ. Εχουμε πει οτι το egreat εχει ΤΡΟΜΕΡΗ εικονα, ιδια με αυτη οταν συνδεεις με HDMI τον υπολογιστη στην τηλεοραση. Εχω δει αρκετες ταινιες και σειρες 720p απο USB φλασακι και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Σε λιγο θα κοιταξω και τα τορρεντς και το ethernet αλλα για την ωρα ειμαι κατα 75% ευχαριστημενος. Και το λεω αυτο γιατι το DTS που του λειπει με χαλαει αρκετα, αλλα αφου πηρανε την εγκριση, σε λιγο καιρο θα ειμαι 100% ευχαριστημενος! Αλλωστε μπορω και τωρα να εχω DTS μεσω popcorn firmware αλλα για την ωρα δεν θελω να το πειραξω...
furious99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως θέλω να δω για πόσο ακόμα θα πουλάνε το PCH-A110 στα 260 ευρώ. Γιατί πρακτικά το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα του PopCorn σε σχέση με το eGreat είναι το DTS downmix. Από τη στιγμή που το eGreat θα το ενσωματώσει κι αυτό, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το PopCorn. Μένει βέβαια να δούμε πότε επιτέλους θα γίνει, γιατί από το φθινόπωρο λένε για DTS μέσω HDMI και ακόμα περιμένουμε. Τώρα βέβαια έχουμε και μια χειροπιαστή ανακοίνωση στα χέρια μας. Όλα αυτά τα λέει κάποιος που αγόρασε το PCH (κυρίως λόγω του DTS feature) και μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη από την τωρινή (το πήρα 245), πριν δηλαδή η Net Explorer συμβληθεί με Γερμανούς και σία retailers. Και τα δύο μηχανάκια πάντως είναι κορυφή. Έχουν τα κουσούρια τους (πχ. δεν παίζουν καθόλου sub/idx υπότιτλους ενώ οι "σκέτοι" sub γενικά δεν συγχρονίζουν με την ταινία, το λειτουργικό κολλάει συχνά-πυκνά κλπ) αλλά γενικά για τα λεφτά τους αξίζουν. Συμφωνω σε αυτα και προσωπικα δε δινω παραπανω απο περιπου 100 ευρω για οποιοδηποτε player, εκτος φυσικα αν ειναι pc ή laptop (108 το πηρα το 34Α, δεν πληρωνω ΦΠΑ). Πρακτικα η Egreat δειχνει ποσο υπερτιμολογημενα ειναι τα popcorn, ενω και το οτι εχουν το δισκο μεσα στο κουτι της συσκευης μπορει να δημιουργησει πολλα προβληματα υπερθερμανσης, ειδικα αν ο δισκος ειναι 3,5" και δεν ειναι απο τους καινουριους τους Green ή αν ειναι 7200αρης...Πιστευω οτι θα βγει συντομα αντιστοιχο μοντελο καλαμποκι παρομοιο με το Μ34Α...
PanosVR1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια διαβαζετε λιγο τα προηγουμενα ποστ. Εχουμε πει οτι το egreat εχει ΤΡΟΜΕΡΗ εικονα, ιδια με αυτη οταν συνδεεις με HDMI τον υπολογιστη στην τηλεοραση. Εχω δει αρκετες ταινιες και σειρες 720p απο USB φλασακι και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Σε λιγο θα κοιταξω και τα τορρεντς και το ethernet αλλα για την ωρα ειμαι κατα 75% ευχαριστημενος. Και το λεω αυτο γιατι το DTS που του λειπει με χαλαει αρκετα, αλλα αφου πηρανε την εγκριση, σε λιγο καιρο θα ειμαι 100% ευχαριστημενος! Αλλωστε μπορω και τωρα να εχω DTS μεσω popcorn firmware αλλα για την ωρα δεν θελω να το πειραξω... Εβαλα το fw του poccorn a110 και το μηχανηματακι είναι όλα τα λεφτα. Επιτελους dts downmixing μόνο με 129 ευρώ.
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν διάβασες λίγες σελίδες πίσω, θα δείς ότι μπορείς να περάσεις το popcorn στο eGreat και να έχεις DTS. Εγώ τουλάχιστον το έκανα γιατί δεν άντεχα να περιμένω. Ναι, το ξέρω αυτό που λες, για την ακρίβεια το ήξερα πριν καν αγοράσω το PCH (εδώ και 2-3 μήνες). Το θέμα είναι ότι ΤΟΤΕ το PopCorn έκανε 245 ευρώ και το Egreat-31 ήταν σταθερά στα 215 (μέχρι που το πήγε στα 200 το e-shop ενώ φυσικά τώρα η τιμή του έχει κατρακυλήσει). Για 30 ευρώ διαφορά δεν ήθελα να μπλέξω με σκαλίσματα στο firmware. Τώρα βέβαια δεν το συζητάω, αν αγόραζα τώρα media player θα έπαιρνα στάνταρ το Egreat, έχει τεράστιο value for money (σε αντίθεση με το Καλαμπόκι).
furious99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Με καποια χρηματα παραπανω απο το popcorn 110 δειτε τι ερχεται: http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lu-ray-players/1333-lg-bd390.html Bluray/dvd/cd - mkv - δικτυακο player Αυτες οι συσκευες θα γινουν τοσο συνηθισμενες, οσο τα dvd player που παιζουν και divx που ειχαμε μεχρι τωρα. Θεμα χρονου ειναι να μπουν και οι αλλες εταιρειες στο παιχνιδι (μην ξεχναμε οτι τα bluray player δεν πανε και ιδιαιτερα καλα στις πωλησεις μεχρι τωρα)...
tarantules Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μην ξεχναμε οτι τα bluray player δεν πανε και ιδιαιτερα καλα στις πωλησεις μεχρι τωρα Αφού οι τιμές από τότε που πρωτοβγήκανε παραμένουν στο θεό πώς να πάνε καλά? Παλιά μια Αγγλική εταιρία η New Medium Enterprises είχε βγάλει δισκάκια DVD με χωρητικότητα όσο ένα σημερινό Blu-ray , και τους αντίστοιχους player που στοίχιζαν όσο ένα απλό DVD recorder (χρησιμοποιούσε την παλιά τεχνολογία του κόκκινου laser και όχι την ακριβή του μπλέ, και στα DVD τα δεδομένα αποθηκεύονταν σε layers-μέχρι και 10 layers ).Αλλά αυτές οι συσκευές δεν περπάτησαν ποτέ στην αγορά.Γιατί προφανώς οι εταιρίες είχαν χώσει πολύ χρήμα στα Blu-ray και τα HD-DVD που τελικώς και έχασαν τη μάχη. Οι συσκευές περπάτησαν μόνο σε χώρες όπως η Ινδία (γιατί άραγε?) Εδώ στην Ευρώπη που είμαστε οι λεφτάδες πρέπει να σπρώξουν πρώτα τα blu-ray.Αντίστοιχα μαρκετίστικα τρύκ κάνουν και με τις τηλεοράσεις.Πρέπει πρώτα να σπρώξουν την παλιά τεχνολογία των LCD και αφού απορροφηθούν από την αγορά να μεταβούμε στις OLED (η οποία τεχνολογία κάθε άλλο παρά καινούρια είναι....για όσους ξέρουν).Οι νέες τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό LED είναι απλά το μεταβατικό στάδιο για να φτάσουμε στις OLED.Και αργότερα (πολύ αργότερα) στις laser και πάει λέγοντας.Το χρήμα να κινείται.... Άρτος και θέαμα...
kavaliotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εβαλα το fw του poccorn a110 και το μηχανηματακι είναι όλα τα λεφτα. Επιτελους dts downmixing μόνο με 129 ευρώ. Δωσε μου λιγο ενα λινκ απο το αρχειο μην κανω κανα λαθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα