FELIX Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το firmware ειναι το ιδιο σε 31Β και 34Α, δες και στο egreatworld.com... Απο stick για να μην ψαχνεστε αδικα μονο το tp-link 821N, και το WN-100 αυτο που πουλανε μαζι με το popcorn κλπ. δουλευουν (δεν εχουν βαλει drivers για αλλα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:58 ---------- 16:9...... και auto ή 23,976 συνηθως thanks μου ελυσες τις αποριες
furious99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Λόγω μεγάλης ζήτησης το απόθεμα εξαντλήθηκε ,αναμένουμε νέα παραλαβή 12/6/09 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
Whiteyez Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Να προσθέσω ότι διαβάζει και HFS+ format σκληρών, ενδιαφέρει κυρίως άτομα με Mac. Και εγώ παιδευόμουν με FAT NTFS EXT3 τόσες μέρες
ipal Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δλδ παιρνουμε στα 129 και ερχεται 12/6 ? stick me atheros G δε παιζει μαλλον, σωστα? Λόγω μεγάλης ζήτησης το απόθεμα εξαντλήθηκε ,αναμένουμε νέα παραλαβή 12/6/09 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
Whiteyez Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Απο το western digital ειναι καλυτερο? Έχει κάποιες παραπάνω λειτουργίες, και για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό...αξίζει.
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλο ειναι αυτο να αρχισει να φουντωνει ο ανταγωνισμος γιατι μεχρι στιγμης η WD επεζε μονη της!
tarantules Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Απο το western digital ειναι καλυτερο? Και μόνο που έχει θύρα ethernet για να τραβάς υλικό μέσω δικτύου , αυτο από μόνο του το κάνει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από το WD. Εγώ το πήρα και τραβάω HD υλικό από άλλο δωμάτιο και παίζει τέλεια
ArisG88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Και μόνο που έχει θύρα ethernet για να τραβάς υλικό μέσω δικτύου , αυτο από μόνο του το κάνει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από το WD.Εγώ το πήρα και τραβάω HD υλικό από άλλο δωμάτιο και παίζει τέλεια Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας παντα.
tarantules Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας παντα. Ότι και να ψάχνει κάποιος,είναι κάτι που δεν το έχει το WD (ethernet θύρα) οπότε το egreat είναι πολύ καλύτερο
speedy23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν ισχυει οτι η εικονα του ειναι εστω και ελαχιστα υποδιεστερη απο αυτη του WD,να μην σου πω τι να την κανω την ethernet θυρα...Επισης οπως αφησε να εννοηθει και ο Αρης πιο πανω,καποιοι δεν τους ενδιαφερει αυτο το extra χαρακτηριστικο αρα για καποιους δεν υπαρχει διαφορα.
polakis21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ προσωπικά χέστηκ@ για την ethernet θύρα. Έχω το WD HD πολύ μακριά από το pc στο σαλόνι και δεν με απασχολεί και πολύ . Την δουλειά μου την κάνω μια χαρά...
avpap75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν ισχυει οτι η εικονα του ειναι εστω και ελαχιστα υποδιεστερη απο αυτη του WD,να μην σου πω τι να την κανω την ethernet θυρα...Επισης οπως αφησε να εννοηθει και ο Αρης πιο πανω,καποιοι δεν τους ενδιαφερει αυτο το extra χαρακτηριστικο αρα για καποιους δεν υπαρχει διαφορα. "Ελαφρά υποδιέστερη του WD"; Έλεος με τις διαδικτυακές μπαρούφες που λέει ο καθένας! Το λέτε αυτό στηριζόμενοι που; Μάλλον στον αέρα, διότι και τα δύο φοράνε παντελώς το ίδιο Chip με ίδιες δυνατότητες. Προσωπικά επειδή τα έχω και τα δύο σπίτι μου, ένα στο σαλόνι συνδεδεμένο με το δίκτυο (Egreat) και ένα στο δωμάτιο (WD) σας βεβαιώνω με σιγουριά πως με τίποτα, μα με τίποτα δεν είναι καλύτερο το WD στην ποιότητα εικόνας. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ των δύο σε εικόνα ή κίνηση.
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ότι και να ψάχνει κάποιος,είναι κάτι που δεν το έχει το WD (ethernet θύρα) οπότε το egreat είναι πολύ καλύτερο Πολυ καλυτερο, αυτο που το στηριζεις; Επειδη εχει ethernet θυρα; Εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο, δεν μου χρειαζεται καν
zakos52 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ......Προσωπικά επειδή τα έχω και τα δύο σπίτι μου, ένα στο σαλόνι συνδεδεμένο με το δίκτυο (Egreat) και ένα στο δωμάτιο (WD) σας βεβαιώνω με σιγουριά πως με τίποτα, μα με τίποτα δεν είναι καλύτερο το WD στην ποιότητα εικόνας. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ των δύο σε εικόνα ή κίνηση..... για να ειμαστε αντικειμενικοι στις κρισεις μας για το ποια συσκευη εχει τη καλυτερη εικονα θα πρεπει να εχουμε δυο ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ τηλεορασεις στο ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, που να παιζουν την ιδια ταινια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,πραγμα πολυ δυσκολο,διαφορετικα απο το ενα δωματιο στο αλλο με διαφορετικη τηλεοραση νομιζω οτι δεν εχουμε σωστη αποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα