citiz Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Tο usb στικάκι πρέπει να είναι EXT3, NTFS ή FAT32;Ρωτάω, γιατί κάποιος ανέφερε προβλήματα με NTFS σκληρούς δίσκους... Σήμερα (χθες) το παρέλαβα και γω από e-shop. Το σύνδεσα με έναν maxtor εξωτερικό 500GB 2.5" (NTFS - χωρίς τροφοδοτικό ρεύματος) και τον διαβάσε αμέσως χωρίς προβλήματα. Στικάκι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Παίζει τέλεια ότι .mkv αρχείο δοκίμασα (720p) αν και σε μια ταινία μου κόλλησε και απλά πάτησα το στοπ και την επανεκκίνησα. Η ποιότητα της εικόνας σε .avi BDRIP (2.00+ GB) δεν μπορώ να πώ ότι με ξετρέλανε...χάνει κάπως. Ο ήχος ακούγεται πολύ καλά, έχω μερικές ταινίες με dts και αναμένω το νέο version για να της απολαύσω. Είναι απλό στην χρήση, ωραίο και πρακτικό χειριστήριο, οι υπότιτλοι απεικονίζονται όμορφα, χωρίς λάθη και τους μεγαλώνεις εύκολα (θα με διευκόλυνε δυνατότητα επιλογής αρχείου .srt για να μην αναγκάζομαι να έχω κοινό όνομα).
BillyMant Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 τελικά όλα καλά.... ηθελε λιγο ψάξιμο παραπάνω... αρχικά δεν ειχα το manual της τηλ. ωστε να το βαλω την σωστη εισοδο AV και μετά ήθελε λιγο παραπάνω διάρκεια πάτημα ο συνδιασμός των πλήκτρων στο τηλεχειριστήριο του egreat.... Ευχαριστώ πολύ. Εντυπώσεις δεν θα γράψω ακόμη, αλλα σαν πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλό για κάποιον που κατεβάζει ταινίες και θέλει να τις βλέπει εκτος pc
FaDeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Λοιπόν, πήρα το EG-M34A αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα. Αρχικά δούλεψε (το δοκίμασα με 2 XviD ταινίες που είχα τοποθετήσει σ'ενα usb stick FAT32 και όλα καλά), μπήκα και στις ρυθμίσεις για έβαλα σωστή ανάλυση (1080p) γιατί αρχικά είχε διαλέξει μόνο του ανάλυση 720p (και κάθε φορά μέχρι να μπεί στο μενου 720p είναι και μετά αλλάζει μόνο του σε 1080p). Έβγαλα το usb stick FAT32 και το τοποθέτησα ένα USB stick NTFS όπου είχα φορτωμένα .mkv αρχεία. Τότε κάτι παίχτηκε με τα χρώματα (στο μενού βρισκόμουν) και το έκλεισα. Από τότε κάθε φορά που το ανοίγω λέει "HD Media Network Player" "loading" (''όπως και πριν), περιμένω λίγο (κανονικά, όπως και πριν) στη συνέχεια αλλάζει στη σωστή ανάλυση που του έχω ορίσει (1080p) αλλά το μενού δεν εμφανίζεται... Έχετε καμία ιδέα; Να προσθέσω ότι το έχω συνδέσει σε Full HD Plasma με το HDMI καλώδιο.
furious99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Βγαλτο απο το ρευμα και ξαναβαλτο. Δοκιμασε να πατησεις Setup--TVmode--7
FaDeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Thanks, αλλά τα έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αυτά, επίσης έβγαλα όλα τα καλώδια (HDMI, optical) και από την TV, δοκίμασα άλλη HDMI είσοδο αλλά τα ίδια. Μάλλον κάτι χάλασε αλλά το μηχάνημα δουλεύει σε κάποιο βαθμό αφού ανοίγει, βγάζει το αρχικό μήνυμα και στη συνέχεια αλλάζει στη σωστή ανάλυση... Μενού δεν εμφανίζει όμως...
furious99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εχει ενα recovery tool για το firmware, δεν ξερω αν δουλευει (λογικα πρεπει να ειναι απο USB stick) http://www.egreatworld.com/download/recovery_080612-15-EGR-402.rar
FaDeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το δοκίμασα και αυτό πριν λίγο, τίποτα. Μάλλον πρέπει να το πάω πίσω...
shodan Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 με τι καλώδιο το συνδέεις? αυτό που είχε στο κουτί? μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο? στην τελική προσπάθησε να δώσεις σήμα μέσω βίντεο (ενα rca θέλεις) και τσέκαρε αν θα εμφανιστεί μενού. αν ναι τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε στην έξοδο βίντεο το auto (μην βάλεις καρφωτή ανάλυση αφού λογικά θα κάνει upscale έτσι κι αλλιώς το αρχείο που θα αναπαράγεις). Το ξαναλέω όμως αν μπορείς άλλαξε καλώδιο γτ και εμένα μου έκανε κάτι χαζά.
FaDeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ναι, με το καλώδιο του κουτιού το δοκίμασα. Έκανα και μια δοκιμή με composite αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν είδα τίποτα πέρα από το το αρχικό μήνυμα γιατί όταν πάει ν'αλλάξει σε 1080p (έτσι το είχα ρυθμίσει) το χάνει τελείως. Τώρα είναι νορμάλ να παρουσιάσει πρόβλημα καλώδιο σε συγκεκριμένη ανάλυση μόνο; Δεν έχω άλλo HDMI σε HDMI, αλλά έχω HDMI σε DVI και θα το δοκιμάσω στο μόνιτορ του υπολογιστή μου, που παίζει 1920x1200. Για να δούμε...
furious99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!! Να δουμε ποτε θα εχουν νεα παραλαβη.....
FaDeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δοκίμασα και το άλλο καλώδιο αλλά μία από τα ίδια. Μάλλον πήρα το τελευταίο κομμάτι, είμαι πολύ τυχερός τελικά...
Luxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ηρθε και το δικο μου σημερα. Πολυ καλο. Να ρωτησω κατι. Στο video output το εχω στην τελευταια αναλυση ( 1080p και 23,9 κατι συχνοτητα. ) Να το αφησω ετσι; Επισης ποια ειναι η καλυτερη απεικονιση; το 16:10;
FELIX Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 λεβεντες μια απορια..γιατι αυτο που πηραμε απο το εσοπ το EGREAT EG-M34A ,φοραει firmware m31b??μηπως το περασανε για να υποστηριζει ελληνικα? και κατι αλλο,του βαζω wifi atheros στικακι και δεν το βρισκει με τιποτα ενω λενε οτι τα συγκεκριμενα τα βλεπει.το εχει δοκιμασει κανεις με ασυρματο στικακι?
furious99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το firmware ειναι το ιδιο σε 31Β και 34Α, δες και στο egreatworld.com... Απο stick για να μην ψαχνεστε αδικα μονο το tp-link 821N, και το WN-100 αυτο που πουλανε μαζι με το popcorn κλπ. δουλευουν (δεν εχουν βαλει drivers για αλλα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:58 ---------- Ηρθε και το δικο μου σημερα. Πολυ καλο. Να ρωτησω κατι. Στο video output το εχω στην τελευταια αναλυση ( 1080p και 23,9 κατι συχνοτητα. ) Να το αφησω ετσι; Επισης ποια ειναι η καλυτερη απεικονιση; το 16:10; 16:9...... και auto ή 23,976 συνηθως
zakos52 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ........ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!!...... και λοιπον,τι σημαινει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα