tarantules Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζόταν να μπεις σε τέτοιο μπελά. Το πρόβλημα που αναφέρεις για τα mkv μπορεί να είναι από τρία διαφορετικά πράγματα, για τα οποία τα δύο μπορείς να τα λύσεις εύκολα και γρήγορα ενώ το τρίτο έχει φασαρία. Λοιπόν, απαριθμώ... 2) Έχουν ήχο DTS ή FLAC. Εμένα το δικό μου egreat M34A γιατί παίζει μια χαρα ήχο DTS σε όλα τα mkv που του βάλω;
betaction Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα το δικό μου egreat M34A γιατί παίζει μια χαρα ήχο DTS σε όλα τα mkv που του βάλω; δοκιμασε να κατεβασεις καμια τουρκικη σειρα που βλεπει η μανα μου (π.χ. karadayi) απο το pir@teb@y κ δοκιμασε την. δεν παιζει με τιποτα o ηχος κ κολαει οταν κανεις forward
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζόταν να μπεις σε τέτοιο μπελά. Το πρόβλημα που αναφέρεις για τα mkv μπορεί να είναι από τρία διαφορετικά πράγματα, για τα οποία τα δύο μπορείς να τα λύσεις εύκολα και γρήγορα ενώ το τρίτο έχει φασαρία. Λοιπόν, απαριθμώ... 2) Έχουν ήχο DTS ή FLAC. Εμένα το δικό μου egreat M34A γιατί παίζει μια χαρα ήχο DTS σε όλα τα mkv που του βάλω; Δε διάβασες όμως όλη την απάντηση και ιδιαίτερα στο 2 που παραθέτεις έχω βάλει αστεράκι στη λύση και το εξηγώ παρακάτω.Παίζει drs και κάμει downmix, αλλά στα προηγούμενα fw έπαιζε μόνο pass through από την οπτική έξοδο οπότε αν δεν είχες dts decoder δεν απκουφες ήχο.Sent from my iPhone using Insomnia
tarantules Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο....Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το κατεβατό.Επίσης εγώ τα έχω συνδεδεμένα με οπτική με τα Ζ5500 οπότε κάνει pass through. Το firmware από popcorn hour του έχω πάνω.
didicola Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 τωρα μετα απο τοσα χρονια που βρισκουμε remote? προς ωρας το δουλευω πολυ υποτυπωδώς με usb keyboard μηοως ξερει κανεισ τα shortcuts?
Dachtus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 τωρα μετα απο τοσα χρονια που βρισκουμε remote? προς ωρας το δουλευω πολυ υποτυπωδώς με usb keyboard μηοως ξερει κανεισ τα shortcuts? Αν σε ενδιαφέρει έχω να σου δώσω!
andreas_1978 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παιδιά, είχα δανείσει το μηχάνημα σε ένα φίλο το έχω με περασμένο popcorn hours και κάπου βρήκε και πάτησε κάποιου είδους lock στα settings με αποτέλεσμα να έχουν γριζαρει όλα και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα ουτε το factory defaults. Καμία ιδέα;
Mesqal Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα, να ρωτησω κατι για τους κατεχοντες, μεχρι ποσα TB δισκο βλεπει? το manual λεει μεχρι 1.5 ΤΒ αλλα με 2ΤΒ που του εχω κοτσαρει στην e-sata τον βλεπει μια χαρα, οπως και εναν 2TB 2.5 usb. Ελεγα να αγορασω καποιον 4 TB η ακομα και 8 ΤΒ αλλα ηθελα να σιγουρευτω πρωτα αν θα τους αναγνωριζει.
dj_takis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι είδους γραμματοσειρά έχει στους υπότιτλους το συγκεκριμένο player; Θέλω να τη βάλω στο Kodi γιατί μου κάνει στο μάτι, αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβώς την ίδια.
cool_ted Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ξερει κανεις αν θα εχω κανενα προβλημα συμβατοτητας σε macbook air για ασυρματο streaming ταινιων με τον egreat? Με ασυρματο στικακι που λεω να παρω. Μηπως ασυρματα θα κρασαρει σε 720p/1080p ταινιες? Παλιοτερα ειχα windows και την ικανοτητα να συνδεσω το egreat με καλωδιο ethernet με το router.
Knight of Mercy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ποτέ δεν κατάφερα να δώ, απροβλημάτιστα, ταινία μέσω wifi (egreat m34A & AC RYAN mini HD).Η ενσύρματη σύνδεση είναι, δυστυχώς, μονόδρομος (εκτός των powerlines AV 500). 1
Mesqal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, να ρωτησω κατι για τους κατεχοντες, μεχρι ποσα TB δισκο βλεπει? το manual λεει μεχρι 1.5 ΤΒ αλλα με 2ΤΒ που του εχω κοτσαρει στην e-sata τον βλεπει μια χαρα, οπως και εναν 2TB 2.5 usb. Ελεγα να αγορασω καποιον 4 TB η ακομα και 8 ΤΒ αλλα ηθελα να σιγουρευτω πρωτα αν θα τους αναγνωριζει. Τιποτα νεοτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα