Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να μπεις σε τέτοιο μπελά. Το πρόβλημα που αναφέρεις για τα mkv μπορεί να είναι από τρία διαφορετικά πράγματα, για τα οποία τα δύο μπορείς να τα λύσεις εύκολα και γρήγορα ενώ το τρίτο έχει φασαρία.

Λοιπόν, απαριθμώ...

2) Έχουν ήχο DTS ή FLAC.

Εμένα το δικό μου egreat M34A γιατί παίζει μια χαρα ήχο DTS σε όλα τα mkv που του βάλω;

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα το δικό μου egreat M34A γιατί παίζει μια χαρα ήχο DTS σε όλα τα mkv που του βάλω;

δοκιμασε να κατεβασεις καμια τουρκικη σειρα που βλεπει η μανα μου :-D (π.χ. karadayi) απο το pir@teb@y κ δοκιμασε την.

δεν παιζει με τιποτα o ηχος κ κολαει οταν κανεις forward

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να μπεις σε τέτοιο μπελά. Το πρόβλημα που αναφέρεις για τα mkv μπορεί να είναι από τρία διαφορετικά πράγματα, για τα οποία τα δύο μπορείς να τα λύσεις εύκολα και γρήγορα ενώ το τρίτο έχει φασαρία.

Λοιπόν, απαριθμώ...

2) Έχουν ήχο DTS ή FLAC.

Δε διάβασες όμως όλη την απάντηση και ιδιαίτερα στο 2 που παραθέτεις έχω βάλει αστεράκι στη λύση και το εξηγώ παρακάτω.Παίζει drs και κάμει downmix, αλλά στα προηγούμενα fw έπαιζε μόνο pass through από την οπτική έξοδο οπότε αν δεν είχες dts decoder δεν απκουφες ήχο.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο....Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το κατεβατό.Επίσης εγώ τα έχω συνδεδεμένα με οπτική με τα Ζ5500 οπότε κάνει pass through.

Το firmware από popcorn hour του έχω πάνω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τωρα μετα απο τοσα χρονια που βρισκουμε remote?

προς ωρας το δουλευω πολυ υποτυπωδώς με usb keyboard

μηοως ξερει κανεισ τα shortcuts? 

Δημοσ.

τωρα μετα απο τοσα χρονια που βρισκουμε remote?

προς ωρας το δουλευω πολυ υποτυπωδώς με usb keyboard

μηοως ξερει κανεισ τα shortcuts? 

Αν σε ενδιαφέρει έχω να σου δώσω!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, είχα δανείσει το μηχάνημα σε ένα φίλο το έχω με περασμένο popcorn hours και κάπου βρήκε και πάτησε κάποιου είδους lock στα settings με αποτέλεσμα να έχουν γριζαρει όλα και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα ουτε το factory defaults. Καμία ιδέα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, να ρωτησω κατι για τους κατεχοντες, μεχρι ποσα TB δισκο βλεπει? το manual λεει μεχρι 1.5 ΤΒ αλλα με 2ΤΒ που του εχω κοτσαρει στην e-sata τον βλεπει μια χαρα, οπως και εναν 2TB 2.5 usb. Ελεγα να αγορασω καποιον 4 TB η ακομα και 8 ΤΒ αλλα ηθελα να σιγουρευτω πρωτα αν θα τους αναγνωριζει.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι είδους γραμματοσειρά έχει στους υπότιτλους το συγκεκριμένο player; Θέλω να τη βάλω στο Kodi γιατί μου κάνει στο μάτι, αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβώς την ίδια.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν θα εχω κανενα προβλημα συμβατοτητας σε macbook air για ασυρματο streaming ταινιων με τον egreat? Με ασυρματο στικακι που λεω να παρω. Μηπως ασυρματα θα κρασαρει σε 720p/1080p ταινιες? Παλιοτερα ειχα windows και την ικανοτητα να συνδεσω το egreat με καλωδιο ethernet με το router. 

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάφερα να δώ, απροβλημάτιστα, ταινία μέσω wifi (egreat m34A & AC RYAN mini HD).

Η ενσύρματη σύνδεση είναι, δυστυχώς, μονόδρομος (εκτός των powerlines AV 500).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, να ρωτησω κατι για τους κατεχοντες, μεχρι ποσα TB δισκο βλεπει? το manual λεει μεχρι 1.5 ΤΒ αλλα με 2ΤΒ που του εχω κοτσαρει στην e-sata τον βλεπει μια χαρα, οπως και εναν 2TB 2.5 usb. Ελεγα να αγορασω καποιον 4 TB η ακομα και 8 ΤΒ αλλα ηθελα να σιγουρευτω πρωτα αν θα τους αναγνωριζει.

Τιποτα νεοτερο? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...